ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 3-0

Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 3-0
ΠΑΟ-ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ ΣΩΚ ΓΙΑ ΜΕΣΑ

Την 1000 νίκη του στην Α' Εθνική πέτυχε ο ΠΑΟ με 3-0 (Σαλπιγγίδη , Κλέιτον, Ρουκάβινα) επί του Πανσερραϊκού

Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες οι "πράσινοι" με διαστήματα καλού ποδοσφαίρου αξιοποίησαν την καλή ψυχολογία μετά την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά την νίκη επί της Ανόρθωσης επικράτησαν του Πανσερραϊκού με 3-0 μειώνοντας ακόμα περισσότερο την διαφορά από την πρώτη θέση.
Σαλπιγγίδης (45+1'), Κλέιτον (53') και Ρουκάβινα (84') οι σκόρερ των "πράσινων" που κέρδισαν το πρώτο τους πέναλτι (με τον Καραγκούνη) στην φετινή Σούπερ Λίγκα. Χειροκροτήθηκαν οι παίκτες και ο προπονητής του "τριφυλλιού" στο αποχαιρετιστήριο ματς των "πράσινων" για το 2008 στο ΟΑΚΑ.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Μελίσσης, Γκούμας, Σιόντης (46' Κλέιτον), Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Σιμάο (63' Μάτος), Σίλβα, Καραγκούνης (73' Ρουκάβινα) , Πετρόπουλος, Σαλπιγγίδης.

Πανσερραϊκός (Δημήτρης Αϊβαζίδης): Κηπουρός, Καλλιμάνης, Καλί, Βοσκόπουλος, Γεωργιάδης (55' Γκουγκούλιας), Μανουσαρίδης (69 Μιλένκοβιτς), Πιπίνης, Διγκόζης (46' Κωνσταντινίδης), Γαλανόπουλος, Μπαϊκαρά, Μπανγκουρά.
Με μια ματιά

Με τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με αυτό που είχε παρατάξει στην Ξάνθη την προηγούμενη αγωνιστική παρουσίασε την ομάδα του ο Χενκ Τεν Κάτε. Ο Ολλανδός τεχνικός έχοντας τιμωρημένους τους Σαριέγκι και Βύντρα έβαλε στις θέσεις τους, τους Σιόντη και Μελίσση ενώ τις θέσεις των Νίνη και Μάντζιου πήραν οι Καραγκούνης και Πετρόπουλος που δεν είχαν αγωνιστεί στην ακριτική πόλη.

Από την άλλη πλευρά ο κ. Αϊβαζίδης με σύστημα 4-3-2-1 προτίμησε να παίξει "ανοικτά" από την αρχή έχοντας μοναδικό επιθετικό τον Μπανγκουρά και τους Μπαϊκαρά και Γεωργιάδη από τα άκρα να δίνουν βοήθειες. Ο υπηρεσιακός τεχνικός, κ. Αϊβαζίδης άλλαξε τους τερματοφύλακες βάζοντας αντί του Κοττάρά τον Κηπουρό ενώ κράτησε στον πάγκο τον Γιώργο Γκουγκουλιά.

Τον έλεγχο του αγώνα αλλά και πίεση άσκησαν οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα έλυνε τα πόδια των "πράσινων". Εκμεταλλευόμενοι και την αρχική στάση του Πανσερραϊκού να περιμένει τον αντίπαλό του, ο Παναθηναϊκός "άγγιξε" το γκολ στο 8', όταν μετά την σέντρα του Καραγκούνη, ο Πετρόπουλος με κεφαλιά ανάγκασε τον Κηπουρό να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση στην γωνία του (ενώ χτύπησε και στο κάθετο δοκάρι στην συνέχεια).

Η πίεση των γηπεδούχων δεν ήταν ιδιαίτερα έντονη αφού τα τρία αμυντικά χαφ έμοιαζαν να "κρατούν" την ομάδα πιο πίσω. Στο 16', οι παίκτες του Τεν Κάτε από στημένη φάση και φάουλ του Καραγκούνη απείλησαν αλλά και πάλι ο αντίπαλος πορτιέρο ήταν σε ετοιμότητα.

Τρία λεπτά, αργότερα (19') οι "πράσινοι" αρχικά και πάλι με τον Καραγκούνη που έδειχνε να θέλει να παρασύρει με το πάθος του, τους συμπαίκτες του επιχείρησε να βάλει ένα εντυπωσιακό τέρμα "σκάβοντας" την μπάλα με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά και πάλι ο Κηπουρός απέκρουσε σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Τζιόλης με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Πετρόπουλο αλλά το γυριστίο σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

Το ρεσιτάλ των χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε και στο 23' όταν και πάλι ο "δαιμόνιος" Καραγκούνης πραγματοποίησε και πάλι την σέντρα αλλά η κεφαλιά του Πετρόπουλου πέρασε άουτ, προς απογοήτευση των περίπου 12.000 οπαδών που ήταν στο ΟΑΚΑ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειχναν ικανοί να απειλήσουν την αντίπαλη εστία και ο Γκαλίνοβιτς στο 24' έιπασε για πρώτη φορά την μπάλα μετά από γύρισμα του συμπαίκτη του. Τρία λεπτά αργότερα, προς απογοήτευση όλων και κυρίως των 22 ποδοσφαιριστών ξεκίνησε να βρέχει δυσκολεύοντας το έργο τους στον βαρύ πλέον αγωνιστικό χώρο.

Το στοιχείο αυτό άλλαξε την εικόνα του ματς αφού η μπάλα δεν ήταν εύκολο να σταθεί στο κοντρόλ των παικτών και τα τάκλιν διαδέχονταν το ένα το άλλο αφού ήταν και δύσκολο να σταθείς στο χορτάρι. Στο 32' έγινε μια φάση στην οποία λίγοι παρατήρησαν το τράβηγμα της φανέλας του Πετρόπουλο από τον ήδη "κιτρινισμένο" Βοσκόπουλο στην περιοχή μετά από σέντρα του Σαλπιγγίδη.

Τα επόμενα δέκα λεπτά κύλησαν χωρίς το παραμικρό και με τους γηπεδούχους να "φλυαρούν" την ώρα που οι "κόκκινοι" του Αϊβαζίδη κρατούσαν το μηδέν και την μπάλα μακρυά από την εστία τους. Ομως την τελευταία λέξη τους την είπαν οι γηπεδούχοι στα πρώτα δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων. Ο Σαλπιγγίδης έκανε την σέντρα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα άφησε την μπάλα για τον Καραγκούνη και εκείνος με προσποίηση ανατράπηκε από τον Μανουσαρίδη και ο κ. Κωνσταντινέας υπέδειξε το πρώτο πέναλτι του "τριφυλλιού".

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Σαλπιγγίδης που έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία και τον Κηπουρό στην αντίθετη ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους ακριβώς με την λήξη του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι δύο τεχνικοί έκαναν από μια αλλαγή, με τον Τεν Κάτε να αλλάζει τον Σιόντη και να βάζει τον Κλέιτον, φέρνοντας τον Τζιόλη δεξιά και πιο πίσω. Από την άλλη ο τεχνικός του Πανσερραϊκού αντικατέστησε τον Διγκόζη με τον Κωνσταντινίδη αφού ήθελε περισσότερη ώθηση στην μεσαία γραμμή του.

Η "χρυσή" αλλαγή όπως αποδείχθηκε στην πρώτη καλή φάση του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχε το 2-0, στην πρώτη φάση που δημιούργησαν οι "πράσινοι" στην αντίπαλη εστία. Ο Καραγκούνης βρήκε τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και εκείνος με πλασέ προσπάθησε να νικήσει τον Κηπουρό αλλά η μπάλα χτύπησε στον Καλί και άλλαξε πορεία νικώντας τον πορτιέρο των Σερρών.

Στο 58' και ενώ οι "πράσινοι" με το πάθος και τις ενέργεις του Καραγκούνη αναζητούσαν άλλο ένα γκολ (ο "τυπάρας" είχε στο 56' μια σέντρα σουτ "ξυράφι" που πέρασε μόλις άουτ) τα μάτριξ του γηπέδου έστειλαν μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση αφού έγραψαν "ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. ΝΑΙ, ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ".

Την "σκυτάλη" ανέλαβαν μετά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που εκτός από τα γνώριμα Χριστουγεννιάτικα συνθήματα περί του "αιωνίου" αντιπάλου, φώναξαν συνθήματα για την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα τους αλλά και για το γήπεδο με το σύνθημα "ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ... ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ".

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χενκ Τεν Κάτε "έριξε" στο ματς τους Μάτος και Ρουκάβινα αντί των Σιμάο (είχε ήδη μια κίτρινη κάρτα) και Καραγκούνη (έδειξε σημάδια κόπωσης). Νωρίτερα από τις δύο αλλαγές του Παναθηναϊκού, οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμα καλή στιγμή με τον Κλέιτον να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και πλάγια αλλά ο Κηπουρός με το πόδι απομάκρυνε.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα αφού ο αγωνιστικός χώρος μετά την βροχή είχε γίνει χάλια και δυσκόλευε τις προσπάθεις των 22 ποδοσφαιριστών. Στο 82' οι "πράσινοι" σε μια εξαιρετική προσπάθεια του Ρουκάβινα, ο Κροάτης μεσοεπιθετικός βρήκε τον Κλέιτον που σούταρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Μιλένκοβιτς αλλά ο κ. Κωνσταντινέας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 84', όταν οι γηπεδούχοι "έκρυψαν" την μπάλα με συνεργασία και εναλλαγή των Μάτος-Ζιλμπέρτο Σίλβα- Μάτος με τον Βραζιλιάνο μέσο να πασάρει στον Ρουκάβινα και εκείνος με πλασέ διαμόρφωσε το 3-0.

Διαιτητής: Πέτρος Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Κίτρινες: Σιμάο (Παναθηναϊκός) / Βοσκόπουλος, Μπανγκουρά, Καλί, Μπαϊκαρά (Πανσερραϊκός)
Κόκκινες: -
Συνέντευξη Τύπου


Χενκ Τεν Κάτε: -Μπορεί στο δεύτερο γύρο την ανατροπή ο Παναθηναϊκός για τον τίτλο;
Το έχω πει πολλές φορές και δεν πρόκειται να το επαναλάβω.

- Τι κρατάτε από το σημερινό ματς;
Κρατάω τους 3 βαθμούς και ξεχνάω τον καιρό.

-Πρόκριση στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ ή πρωτάθλημα;
Και τα δύο αλλά και το Κύπελλο.

-Ηταν έκπληξη που ο Παναθηναϊκός δεν είχε κερδίσει ένα πέναλτι.
Ναι, ευχαριστούμε τους Ελληνες Θεούς που πήραμε ένα πέναλτι. Παρόλο που ήταν ένα καθαρό πέναλτι, ωστόσο θα μπορούσε να δοθεί φάουλ στο κέντρο έχοντας δίκιο ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, ωστόσο έγιναν αλλά δεν δόθηκαν και άλλα δύο.

-Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στα μεταγραφικά;
Οσο δεν αναφέρομαι σε κάποιο όνομα δεν είναι αλήθεια. Συνεπώς όλες οι εικασίες και οι συζητήσεις για παίκτες που έρχονται και φεύγουν δεν στέκουν όσο δεν λέμε εμείς ονόματα.

-Για το δημοσίευμα του τέλους το 2010;
Οταν ξεκίνησα την προπονητική πίστευα ότι θα τελειώσω την καριέρα μου στα 55. Είμαι 54 και από τα 16 είμαι στον χώρο του ποδοσφαίρου (39 χρόνια) και είναι πολύ ο καιρός. Η πίεση και το στρες στο ποδόσφαιρο είναι συνεχή και δεν είναι έτσι η ζωή. Πρέπει κάποια ώρα να απολαύσω την ζωή. Μιλάμε ακόμα για κάτι που σε ενάμιση χρόνο είναι ακόμα καιρός. τίποτα δεν είναι οριστικό και ξακάθαρο τώρα.

-Εχετε καταλήξει σε θέσεις;
Θέλω άλλον έναν αμυντικό, γιατί μας λείπει ένας σε αυτή τη θέση. Επίσης θέλω έναν επιθετικό και έναν δημιουργικό μεσοεπιθετικό. Και, μάλιστα, όλοι αριστεροπόδαροι, για να υπάρχει μια καλύτερη ισορροπία στην ομάδα. Θα ήταν καλό όσοι παίκτες έρθουν να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως και να μην έχουν, αν βρεις καλούς παίκτες αυτό είναι σημαντικότερο κριτήριο, αφού θα μείνουν για αρκετό διάστημα στην ομάδα.

-Θέλετε να έχουν δικαίωμα στο Τσάμπιονς Λιγκ και οι τρεις;
Θα ήταν το προτιμότερο ωστόσο πρέπει να κοιτάμε και την προοπτική. Πρέπει να βρούμε καλούς παίκτες αυτό είναι το κυριότερο.

-Σχολιάστε τις δηλώσεις του κ. Μουρίνιο...(για τυχερό σε όποιον κληρωθεί με τον ΠΑΟ στο Τσάμπιονς Λιγκ).
Μάλλον ξεχνάει ότι τον κερδίσαμε και βγήκαμε πρώτοι στον όμιλο. Είναι πολύ φτηνό να κάνω ένα σχόλιο. Εξι ματς, δέκα πόντοι, δύο περισσότεροι από την Ιντερ.

Δημήτρης Αϊβαζίδης:" Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που μου έδωσε το δικαιώμα να ζήσω μερικές στιγμές ως πρώτος προπονητή στην Σούπερ Λίγκα. Για το ματς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα. Ειμαστε μια λαβωμένη ομάδα και αυτό φάνηκε στα τελευταία λετά του πρώτου μέρους.

Δεν ξέρω ποιος φτάει και ασέλγησαν πάλι στο πρώτο ημίχρονο σε ένα πτώμα. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Μπορεί να κάνουμε κινήσεις τον Ιανουάριο και να αλλάξουμε την εικόνα μας. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ εύχομαι να πάει ακόμα πιο ψηλά κάτι όπως και στο πρωτάθλημα που εύχομαι να ανέβει περισσότερο.

Στην φάση του πρώτου γκολ έγινε φάουλ απο το ξεκίνημα της φάσης και πάει να δίνει πλεονέκτημα. Εξετάζω από εκεί που ξεκίνησε η φάση. Το πέναλτι ήταν όπως μου είπαν. Δεν φταίω εγώ γι' αυτό και δεν δόθηκαν τ' άλλα πέναλτι. Αν δεν τα είδε και δεν το έδωσε τι να πω. Δεν ζητάω εύνοια, απλά αυτά που βλέπουν να τα δείχνουν



."

Νίκος Πατέρας: " Ο κόσμος έχει εξοργιστεί με την απόφαση του ΣτΕ. Υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα και ελπίζουμε να προχωρήσουμε. Σας το είχα πει ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει."

Θανάσης Γιαννακόπουλος:"(πριν την έναρξη του ματς...) Αν δεν γίνει το γήπεδο, αλίμονό τους. Η Πολιτεία πρέπει να βρει την άκρη. Η προσφυγή των 135 δημοτών είναι θέμα δικαστικών αποφάσεων"

Γιώργος Καραγκούνης: " Τέλειωσε μια πολύ καλή αγωνιστικά εβδομάδα για εμάς. Αφού πετύχαμε μια σημαντική νίκη σήμερα με τον Πανσερραϊκό. Τίποτα δεν έχει τελειώσει έχουμε ακόμα έναν γύρο μπροστά μας. Τα αγωνιστικά νέα είναι καλά, τα έξω αγωνιστικά όμως όχι. Δεν ξέρω αν εμείς οι μεγάλοι σε ηλικία παίκτες θα προλάβουμε να παίξουμε στο νέο μας γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που δοξάζει την Ελλάδα και δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας τέτοιος σύλλογος δεν έχει ακόμα γήπεδο. Να δούμε αν θα προλάβει ο γιος μου τουλάχιστον να παίξει μπάλα σε αυτό το γήπεδο

."

Σίλβα Κλέιτον:" Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Είχαμε μπροστά μας μια κλειστή ομάδα, αλλά βρήκαμε τους διαδρόμους για να φτάσουμε στην νίκη. Όλοι θέλουμε να παίζουμε, αλλά ο προπονητής μας αποφασίζει. Εγώ θα τα δίνω όλα για τον Παναθηναϊκό. Πάμε τώρα για άλλη μια νίκη απέναντι στον ΟΦΗ."

Αντε Ρουκάβινα:: " Ευχαριστώ τους οπαδούς μας που φώναζαν το όνομά μου. Εγώ κάνω τα πάντα για την ομάδα μου. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, είμαστε πίσω εφτά βαθμούς και δεν πρέπει να κάνουμε άλλα λάθη. Δεν έχω παίξει απέναντι στον ΟΦΗ, είναι δύσκολος αντίπαλος και πάμε να πάρουμε την νίκη."

Όλα τα λεφτά...
Αλλος ένας προπονητής-όνομα που θα στολίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Βέλγος, Ούγκο Μπρος που συμφώνησε με τον Πανσερραϊκό και θ΄ανακοινωθεί την Τρίτη. Ακόμα το πάθος που πρόσφερε ο Καραγκούνης στους συμπαίκτες του στο ματς με τις Σέρρες.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την απουσία του κόσμου αφού οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περίμεναν περισσότερους οπαδούς μετά την νίκη πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ επί της Ανόρθωσης. Ακόμα την δυνατή βροχή που εμπόδισε το έργο των 22 ποδοσφαιριστών.
To Live του αγώνα...
Στοιχεία Αγώνα
Γήπεδο: Ο.Α.Κ.Α.
Διαιτητής: Κωνσταντινέας Π. (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Α. Βελούδης, Θανασακούδης Α. (Θεσ/νίκης)

Η 11άδα των γηπεδούχων
Παναθηναϊκός: Γκαλίνοβιτς, Μελίσσης, Γκούμας, Σιόντης, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Σιμάο, Σίλβα, Καραγκούνης, Πετρόπουλος, Σαλπιγγίδης
Η 11άδα των φιλοξενούμενων
Πανσερραϊκός: Κηπουρός, Καλλιμάνης, Κολί, Βοσκόπουλος, Γεωργιάδης, Μανουσαρίδης, Πιπίνης, Διγκόζης, Γαλανόπουλος, Μπαϊκαρά, Μπανγκούρα
1' Έναρξη αγώνα
5' Σχόλιο
Τα πρώτα πέντε λεπτά κύλησαν με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους στο γήπεδο, με τον Παναθηναϊκό να είναι αυτός όμως που έχει την μεγαλύτερη κατοχή μπάλας.
8' Ευκαιρία Παναθηναϊκός
Πολύ καλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να ανοίξει το σκορ, με τον Πετρόπουλο να παίρνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή του Κηπουρού, μετά από σέντρα του Καραγκούνη, αλλά ο έμπειρος γκολκίπερ αποσόβησε τον κίνδυνο.
14' Σχόλιο
Πιέζει συνέχεια ο Παναθηναϊκός με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να έχουν οπισθοχωρήσει
16' Ευκαιρία Παναθηναϊκός
Ο Καραγκούνης εκτέλεσε φάουλ κοντά στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του Κηπουρού, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να αποκρούσει ωραία σε κόρνερ.
19' Ευκαιρία Παναθηναϊκός
Άλλη μια ευκαιρία για το τριφύλλι να ανοίξει το σκορ με τον Καραγκούνη να "σκάβει" την μπάλα προς την εστία του Πανσερραϊκού, με τον Κηπουρό να διώχνει για άλλη μια φορά σε κόρνερ.
21' Κίτρινη κάρτα Πανσερραϊκός
Κίτρινη κάρτα στον Βοσκόπουλο
22' Κίτρινη κάρτα Πανσερραϊκός
Κίτρινη κάρτα στον Μπανγκούρα για διαμαρτυρία
23' Ευκαιρία Παναθηναϊκός
Ωραία ψηλή μπαλιά του Καραγκούνη για τον Πετρόπουλο ο οποίος πήρε μεν την κεφαλιά αλλά την έστειλε άουτ.
26' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός
Κίτρινη κάρτα στον Σιμάο για επικίνδυνο παίξιμο πάνω στον Μπανγκούρα
34' Σχόλιο
Ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσει με τον Παναθηναϊκό να παίζει πιο πολύ με ψηλές μπαλιές.
42' Σχόλιο
Ο Πανσερραϊκός έχει ανεβάσει την απόδοση του χωρίς ωστόσο να έχει κάνει κάποια ευκαιρία μπροστά από τον Γκαλίνοβιτς.
45' Πέναλτι Παναθηναϊκός
πέναλτι κέρδισε ο Παναθηναϊκός μετά από μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Καραγκούνης
45' Γκολ Παναθηναϊκός
Γκολ για τον Παναθηναϊκό με την Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Καραγκούνης
45' Λήξη ημιχρόνου
45' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
45' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Κλεϊτον στην θέση του Σιόντη
45' Αλλαγή παίκτη Πανσερραϊκός
Κωνσταντινίδης στην θέση του Διγκόζη
50' Σχόλιο
Οι ομάδες ξεκίνησαν ακριβώς όπως και στο πρώτο ημίχρονο, με τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους για την κάθε ομάδα ξεχωριστά.
53' Γκολ Παναθηναϊκός
Γκολ με τον Σίλβα Κλεϊτον ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή του Κηπουρού, η μπάλα χτύπησε πάνω στον Καλί και κατέληξε στα δίχτυα του έμπειρου τερματοφύλακα γράφοντας έτσι το 2-0.
54' Αλλαγή παίκτη Πανσερραϊκός
Γκουγκουλιάς στην θέση του Γεωργιάδη
60' Ευκαιρία Παναθηναϊκός
Προσωπική ενέργεια του Καραγκούνη από τα αριστερά ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή του Πανσερραϊκού, πάσαρε στον Κλεϊτον που σούταρε αλλά ο Κηπουρός απέκρουσε επιτυχημένα.
63' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Σιμάο έξω στην θέση του ο Μάτος
68' Κίτρινη κάρτα Πανσερραϊκός
Κίτρινη κάρτα στον Καλί
68' Αλλαγή παίκτη Πανσερραϊκός
Μανουσαρίδης έξω στην θέση του ο Μιλένκοβιτς
73' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Καραγκούνης έξω στην θέση του ο Άντε Ρουκάβινα
76' Σχόλιο
Μετά το 2-0 ο Παναθηναϊκός έχει ηρεμήσει τον ρυθμό του αγώνα βγαίνοντας μεν μπροστά, χωρίς ωστόσο να πιέζει όπως στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.
80' Σχόλιο
Ο αγωνιστικός χώρος από την πολύ βροχή έχει βαρύνει πολύ με αποτέλεσμα να δυσκολεύει τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων έτσι ώστε να παίξουν ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω.
81' Κίτρινη κάρτα Πανσερραϊκός
Κίτρινη κάρτα στον Μπαϊκαρά
82' Ευκαιρία Παναθηναϊκός
Εξαιρετική ενέργεια του Ρουκάβικα από τα αριστερά καθώς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πάσαρε σωστά στον Πατρόπουλο ο οποίος σούταρε αλλά ο Κηπουρός την έδιωξε.
84' Γκολ Παναθηναϊκός
Βραζιλιάνικη μαγεία το τρίτο γκολ, με τους Κλεϊτον, Μάτος και Σίλβα να συνεργάζονται άψογα. Ο τελευταίος πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Ρουκάβινα ο οποίος με σουτ έγραψε το 3-0.
90' Λήξη αγώνα




















































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ