ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Παραιτήθηκε από τη θέση του αντιπροέδρου ο Μπουτσικάρης

EUROPA LEAGUE / 2023 - 2024 /      (  / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / 2023 - 2024 / ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης παραιτήθηκε από τη θέση του αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού και κάθε διοικητική ενασχόληση με το τριφύλλι λόγω βεβαρημενων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό με τον πρώην αντιπρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ να παραιτείται από τη θέση του αλλά και από κάθε διοικητική ενασχόληση με το τριφύλλι.

Ο λόγος που έφερε την παραίτηση του Μπουτσικάρη ο οποίος στο παρελθόν έχει υπάρξει και πρόεδρος της Super League είναι οι βεβαρημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει το συγκεκριμένο διάστημα και δεν μπορεί να προσφέρει στους πράσινους και να αφιερώσει το χρόνο που χρειάζεται.

Ο 46χρονος δικηγόρος άρχισε να συνεργάζεται με το νομικό τμήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το 2012. Τον Φεβρουάριο του 2018 ανέλαβε τη νομική διεύθυνση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ ένα χρόνο αργότερα, τον Μάιο του 2019, το πόστο του αντιπροέδρου.

Τον Ιούνιο του 2020 ανέλαβε τον προεδρικό θώκο της Superleague, ενώ τα τελευταία χρόνια συνέχισε την εκπροσώπηση του Παναθηναϊκού στη Λίγκα και την ΕΠΟ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ