ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός, ποδόσφαιρο γυναικών: Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για το τριφύλλι με Ολζέφσκα, Ραπάτσκα και Σέμπεκ

Παναθηναϊκός, ποδόσφαιρο γυναικών: Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για το τριφύλλι με Ολζέφσκα, Ραπάτσκα και Σέμπεκ
PAO 1908

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τριπλή μεταγραφική ενίσχυση στο ποδόσφαιρο γυναικών. Οι "πράσινοι" απέκτησαν τις Τζοάνα Ολζέφσκα, Ολίβια Ραπάτσκα και Μιλίτσα Σέμπεκ.

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε τριπλή μεταγραφική ενίσχυση με την απόκτηση των Τζοάνα Ολζέφσκα, Ολίβια Ραπάτσκα και Μιλίτσα Σέμπεκ στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου.

Οι "πράσινοι" ενισχύουν δυναμικά το ρόστερ τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου μετά την άνοδο στην Α' Εθνική Κατηγορία τη σεζόν 2023-24 και την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Η Τζοάνα Ολζέφσκα αποκτήθηκε από την ομάδα της Κατοβίτσε για να δυναμώσει την πράσινη άμυνα.

Η Ολίβια Ραπάτσκα είναι μια δεξιοπόδαρη χαφ, με πληθώρα εμπειριών στο βιογραφικό της καθώς έχει παραστάσεις από το Τσάμπιονς Λιγκ και η ομάδα της στην οποία ήταν και αρχηγός (σ.σ. Γκόρνικ Λέζνα) πρωταγωνιστούσε στο Πολωνικό πρωτάθλημα..

Η Μιλίτσα Σέμπερ αποκτήθηκε από τους πράσινους από την ομάδα FC Breznica με την οποία η μέσος ήταν κορυφαία σκόρερ ενώ είχε κατακτήσει και 6 πρωταθλήματα Μαυροβουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την Τζοάνα Ολζέφσκα

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Τζοάνα Ολζέφσκα για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον Παναθηναϊκό αφού ενέταξε στο ρόστερ του μια ακόμα σημαντική ποδοσφαιρίστρια.

Πρόκειται για την 25χρονη Πολωνή κεντρική αμυντικό Τζοάνα Ολζέφσκα που αναμένεται να δυναμώσει την πράσινη άμυνα.

Είναι μια από τις καλύτερες στόπερ της πατρίδας της και έχει αγωνιστεί στην ομάδα της Κατοβίτσε (στην Έξτραλίγκα) από όπου και την απέκτησε το «τριφύλλι».

Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδας Κ17 (2 συμμετοχές) και Κ19 (11 συμμετοχές) ενώ είναι και οκτώ φορές διεθνής με την Εθνική ομάδας της Πολωνίας.

Η ανακοίνωση για την Ολίβια Ραπάτσκα

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ολίβια Ραπάτσκα για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε το «τριφύλλι» αφού απέκτησε την 26χρονη Πολωνή Ολίβια Ραπάτσκα.

Πρόκειται για μια δεξιοπόδαρη χαφ που μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου ενώ είναι πολύ καλή στο μία εναντίο μία.

Αγωνιζόταν στην Πολωνική Γκόρνικ Λέζνα τα 4 τελευταία χρόνια, της οποίας ήταν και αρχηγός ενώ σημείωσε 11 γκολ τη χρονιά που πέρασε. Έχει παραστάσεις από το Τσάμπιονς Λιγκ και η ομάδα της πρωταγωνιστούσε στο Πολωνικό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση για την Μιλίτσα Σέμπεκ

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μιλίτσα Σέμπεκ για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Σύλλογος καθώς συμφώνησε με την Μιλίτσα Σέμπεκ από το Μαυροβούνιο.

Η 27χρονη μέσος 1.73μ. αναμένεται να βοηθήσει αισθητά τη μεσαία γραμμή και αποκτήθηκε από την FC Breznica με την οποία έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα Μαυροβουνίου και ήταν κορυφαία σκόρερ.

Μάλιστα ήταν και αρχηγός ενώ την σεζόν 2022-2023 ήταν πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος με 30 γκολ ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας της (6 συμμετοχές-1 γκολ).

TAGS ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ