ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση μετά από 15 χρόνια, έχοντας χάσει εκτός το πρώτο ματς

CONFERENCE LEAGUE 2024-2025 /  -  (  / EUROKINISSI)
CONFERENCE LEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τη νίκη του με 2-0 απέναντι στην Λανς ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την είσοδό του στην League Phase του Conference League, παίρνοντας μάλιστα ευρωπαϊκή πρόκριση για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια έχοντας ηττηθεί εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός είχε μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή απέναντι στην Λανς και την έφερε εις πέρας σε απόλυτο βαθμό, αφού υπέταξε με 2-0 τους Γάλλους στο καυτό από 60.000 οπαδούς του ΟΑΚΑ και πήρε το εισιτήριο για την League Phase του Conference League.

Μάλιστα, συνόδευσε αυτή την επιτυχία με ένα ιδιαίτερο γεγονός αφού για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια πανηγύρισε πρόκριση σε ευρωπαϊκή μονομαχία του, έχοντας χάσει το πρώτο παιχνίδι εκτός εδράς.

Όπως αναφέρει το soccerbase.gr, η αμέσως προηγούμενη φορά που το τριφύλλι είχε πανηγυρίσει πρόκριση με ανατροπή, μπροστά στο κοινό του, ήταν τον Αύγουστο του 2009, όταν είχε χάσει με 3-1 από την Σπάρτα Πράγας στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και επιβλήθηκε με 3-0 στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ