ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στροφή σε άλλη περίπτωση αριστερού μπακ, πάει πολύ πιο πίσω του Ρεμπότσο

Ο Πέδρο Ρεμπότσο
Ο Πέδρο Ρεμπότσο JOSE MIGUEL FERNANDEZ/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

Σε αλλαγή κατεύθυνσης προχώρησε ο Παναθηναϊκός στο θέμα της απόκτησης του αριστερού μπακ, με την περίπτωση του Πέδρο Ρεμπότσο να πηγαίνει πολύ πιο πίσω και τους "πράσινους" να στρέφονται σε άλλον παίκτη για την ενίσχυσή τους στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Απ’ την ημέρα που ξεκαθαρίστηκε απ’ την πλευρά του Δημήτρη Γιαννούλη πως θέλει να συνεχίσει στο εξωτερικό, δίνοντας προτεραιότητα στις προσεγγίσεις που έχει δεχθεί από Γερμανία (Στουτγκάρδη) και Αγγλία (Ίπσουιτς), στον Παναθηναϊκό ενεργοποίησαν τις επόμενες επιλογές που είχαν στη λίστα τους.

Το όνομα του Πορτογάλου μπακ, Πέδρο Ρεμπότσο, είχαν έρθει πιο μπροστά από άλλες περιπτώσεις και είχαν όντως προχωρήσει κάποια πράγματα μαζί του και με τον ατζέντη του, έως το μεσημέρι της Τετάρτης (3/7). Σε σημείο που να είναι στρωμένη η διαδικασία για να προχωρήσει το θέμα της απόκτησής του και να εμφανίζεται ως το απόλυτο φαβορί για να κλείσει.

Επειδή, εντούτοις, η αγορά είναι κάτι πολύ "δυναμικό" και τα πάντα αλλάζουν απ’ τη μία μέρα στην άλλη, υπήρξε σημαντική τροποποίηση των δεδομένων σε κάποιες απ’ τις άλλες περιπτώσεις που είχαν προσεγγίσει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κι έτσι απ’ το πρωί της Πέμπτης (4/7) αποφασίστηκε να μπει "φρένο" στον Ρεμπότσο και να επανεξεταστούν (με άλλα δεδομένα πλέον) δύο άλλες περιπτώσεις αριστερών μπακ, που μέχρι χθες έδειχναν πως δεν θα μπορούσαν να προχωρήσουν.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Πέμπτης (4/7) δημοσίευμα του Αργεντινού δημοσιογράφου Σεμπαστιάν Σρουρ ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός είχε κάνει πρόταση προς τη Ρίβερ Πλέιτ για την απόκτηση του 28χρονου Αργεντινού μπακ, Έντσο Ντίας, η οποία απορρίφθηκε, όμως υπήρχε η επισήμανση πως οι "πράσινοι" θα επιστρέψουν για τον συγκεκριμένο παίκτη με νέα κίνηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ