ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στροφή στον Ατρόμητο στο τριφύλλι

Προπόνηση του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2023-24
Προπόνηση του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2023-24 INTIME

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου (9/12) με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην αντιμετωπίζει νέα προβλήματα τραυματισμού.

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε και τυπικά τη Δευτέρα (4/12) με τον Παναθηναϊκό για δεύτερη σερί χρονιά να παίρνει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Οι πράσινοι φυσικά και δεν αρκούνται σε αυτό και από εδώ και στο εξής θέλουν να συνεχίσουν με ανάλογες εμφανίσεις ώστε σε αντίθεση με πέρυσι να κόψουν φέτος πρώτοι το νήμα στο τέλος της χρονιάς.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει αρχής γενομένης από το δύσκολο παιχνίδι που έρχεται με τον Ατρόμητο εκτός έδρας να πάρουν το τρίποντο για να παραμείνουν στην κορυφή και να εκμεταλλευτούν στραβά αποτελέσματα των έτερων διεκδικητών καθώς όλοι παίζουν εκτός έδρας.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχαν ρεπό τη Δευτέρα (4/12) και την Τρίτη (5/12) επέστρεψαν στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Όπως πάντα μετά από ματς οι πράσινοι γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ αλλά το θετικό για τον Σέρβο τεχνικό ήταν πως δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα και πως ο Γεντβάι που είχε μείνει εκτός αποστολής για τον ΟΦΗ προπονήθηκε κανονικά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης». Όπως συμβαίνει στην πρώτη προπόνηση μετά από αγώνα, οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και κατέληξαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ