ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Τελειώνει" ο Αϊτόρ

Παναθηναϊκός: "Τελειώνει" ο Αϊτόρ
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Ο Αϊτόρ ενημερώθηκε πριν από λίγες ημέρες πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντιέγκο Αλόνσο, όντας πλέον σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Πρόωρο τέλος αναμένεται να μπει στη συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Αϊτόρ, ένα χρόνο πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Κι αυτό γιατί ο 28χρονος εξτρέμ ενημερώθηκε πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντιέγκο Αλόνσο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η κίνηση του νέου προπονητή του τριφυλλιού να τον αφαιρέσει από την ευρωπαϊκή λίστα των αγώνων με την Μπότεφ Πλόβντιβ για χάρη του Τετέ αποτέλεσε επί της ουσίας το... μήνυμα από την πλευρά του Παναθηναϊκού για την έκβαση της συνεργασίας τους.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγες ημέρες αργότερα, όταν ο ατζέντης του Αϊτόρ ενημερώθηκε από επίσημα χείλη πως ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται και πως καλό -για όλους- θα ήταν να αναζητηθεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Η διάθεση αμφοτέρων είναι να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση που θα συνεπάγεται ένα φιλικό διαζύγιο ώστε κι ο Αϊτόρ να καταλήξει σε ομάδα της δικής του επιθυμίας.

Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη προταθεί στη -νεοφώτιστη στη Serie A- Κόμο, στην οποία προπονητής είναι ο Σεσκ Φάμπρεγκας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ