ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Θέλει τη νίκη με τον Άρη που θα διώξει το "μαύρο σύννεφο" και θα τον φέρει ακόμη πιο ψηλά βαθμολογικά

Παναθηναϊκός: Θέλει τη νίκη με τον Άρη που θα διώξει το "μαύρο σύννεφο" και θα τον φέρει ακόμη πιο ψηλά βαθμολογικά
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να σπαταλήσει κι άλλες ευκαιρίες και ψάχνει ένα τρίποντο στον σημερινό (27/10, 18:00, Cosmote Sport 1HD, Live από SPORT24) αγώνα με τον εξαιρετικό φέτος Άρη που θα του δώσει ηρεμία και πίστη για την επιστροφή του στη διεκδίκηση του τίτλου.

Με τους ανταγωνιστές του τίτλου να συνεχίζουν να χάνουν βαθμούς παντού (το βράδυ του Σαββάτου ηττήθηκε η ΑΕΚ στις Σέρρες, ενώ απόψε ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Τρίπολη κι ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον σκληροτράχηλο ΟΦΗ χωρίς τον Λουτσέσκου στον πάγκο), ο Παναθηναϊκός δεν θέλει -και δεν πρέπει- να σπαταλήσει κι άλλη ευκαιρία στον σημερινό (27/10, 18:00, Cosmote Sport 1HD, LIVE από το SPORT24) αγώνα με τον σούπερ ανταγωνιστικό και πρωτοπόρο Άρη στο ΟΑΚΑ.

Σε ένα ματς "ειδικών συνθηκών", καθώς η "βαριά" ήττα εντός έδρας απ’ την Τσέλσι (1-4) το βράδυ της Πέμπτης (24/10) έκανε ακόμη πιο... συννεφιασμένο το κλίμα για τους "πράσινους" και "αναζωπύρωσε" την προπονητολογία, ο Παναθηναϊκός ψάχνει (για πρώτη φορά φέτος) τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, που θα διώξει λίγο πιο μακριά το "μαύρο σύννεφο", θα του δώσει την ευκαιρία να... ανασάνει και θα τον φέρει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία. Επιβεβαιώνοντας πως θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη του για να χτίσει ένα σερί νικών, προκειμένου να ξαναμπεί στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου.

Κι αυτό ακριβώς είναι που θέλει να δει κι ο κόσμος του στο σημερινό (27/10) πολύ σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που έχει κλέψει έως τώρα την παράσταση με την αποτελεσματικότητά της και τον κυνισμό της, έχοντας νικήσει τον Ολυμπιακό (2-1 στο "Βικελίδης") και τον ΠΑΟΚ (1-0 στην Τούμπα). Μία ομάδα που θα μπει στο γήπεδο και θα "πολεμήσει" για κάθε μπάλα και σε κάθε μονομαχία. Αυτό δηλαδή που δεν έκανε πριν από τρία βράδια κόντρα στους "μπλε" αναζητώντας μία νίκη που θα του δώσει ηρεμία κι όχι άλλο ένα πισωγύρισμα...

Στο αγωνιστικό σκέλος, η επιστροφή του Φώτη Ιωαννίδη στην αποστολή, τρεις εβδομάδες μετά τη θλάση στον προσαγωγό που υπέστη στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλάζει τα δεδομένα. Ακόμη και για το βασικό σχήμα, αφού είναι πιθανό να πάρει ακόμη και φανέλα βασικού ο 24χρονος αρχηγός των "πράσινων", που διεκδικεί την θέση στην κορυφή της επίθεσης μαζί με τον Άλεξ Γερεμέγεφ. Σε κάθε περίπτωση πάντως αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τους "κιτρινόμαυρους" της Θεσσαλονίκης απ’ την στιγμή που έμεινε εκτός αποστολής ο Αντράζ Σπόραρ.

Τουλάχιστον 5 αλλαγές

Από εκεί και πέρα αναμένονται κι άλλες 5 αλλαγές τουλάχιστον στην ενδεκάδα σε σχέση με το προ ημερών παιχνίδι με την Τσέλσι. Ο Γιώργος Βαγιαννίδης αναμένεται να πάρει τη θέση του Γιάννη Κώτσιρα στο δεξιό άκρο της άμυνας, ενώ θα επιστρέψει ο Ίνγκι Ίνγκασον στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο (αντί του Μπαρτ Σένκεφελντ), με τους Τιν Γεντβάι και Φίλιπ Μλαντένοβιτς να συμπληρώνουν την αμυντική τετράδα, μπροστά απ’ τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι..

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Γουίλιαν Αράο θα πάρει τη θέση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς, με τον Τσέριν να παραμένει στο "8", ενώ λίγο πιο μπροστά τους θα ξεκινήσει ο Τάσος Μπακασέτας αντί του Αζεντίν Ουναχί. Στα δε "φτερά" της επίθεσης θα επιστρέψει δεξιά ο Τετέ αντί του Ντάνιελ Μαντσίνι, με τον Φακούντο Πελίστρι να έχει το προβάδισμα για αριστερά αντί του Φίλιπ Τζούριτσιτς.

Στην 23μελή αποστολή συμπεριλήφθηκε κι ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, αλλά κι ο (εορτάζων) Δημήτρης Λημνιός, ενώ στον αντίποδα έμεινε εκτός ο Αντράζ Σπόραρ, μαζί με τον Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και τον ανέτοιμο Φίλιπ Μαξ.

Την 23μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για τον σημερινό αγώνα με τον Άρη, συγκροτούν οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναχί, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς κι Αράο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ