ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τι Μέσι, τι Ιωαννίδης, οι "πράσινοι" παρομοίασαν το σλάλομ του Έλληνα επιθετικού με ιστορικό γκολ του "Λίο"

Παναθηναϊκός: Τι Μέσι, τι Ιωαννίδης, οι "πράσινοι" παρομοίασαν το σλάλομ του Έλληνα επιθετικού με ιστορικό γκολ του "Λίο"
Ο Φώτης Ιωαννίδης στο ματς κόντρα στην Λανς INTIME SPORTS

Ο Φώτης Ιωαννίδης θύμισε Λιονέλ Μέσι στον αγώνα κόντρα στη Λανς και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έσπευσε το ποστάρει το γκολ του Έλληνα επιθετικού στα social media με μία λεζάντα δείγμα του τρομερού τέρματος του 24χρονου.

Φαινομενικά Λιονέλ Μέσι και Φώτης Ιωαννίδης δεν έχουν σχεδόν τίποτα κοινό, από το βράδυ της Πέμπτης (22/08) έχουν όμως από τουλάχιστον ένα μαγικό γκολ στην καριέρα τους. Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι ο "Λίο" έχει δεκάδες στιγμές μαγείας.

Ωστόσο, 24χρονος Έλληνας στο ματς κόντρα στη Λανς για τον πρώτο αγώνα των playoffs του Conference League πέτυχε ίσως το καλύτερο τέρμα της μέχρι τώρα καριέρας του.

Ο διεθνής επιθετικός πήρε την μπάλα έξω από την γαλλική περιοχή και με ένα απίστευτο σλάλομ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έξι παίκτες προσπάθησαν να τον ανακόψουν χωρίς επιτυχία, και με ψύχραιμο πλασέ μείωσε στο τελικό 2-1.

Πού κολλάει όμως ο Μέσι; Φυσικά στη μοναδικής έμπνευσής ανάρτηση του Παναθηναϊκού στα social media, παρομοιάζοντας τον Ιωαννίδη με τον Μέσι, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα "Ankara Fotissss".

Προφανώς η "πράσινη" ΠΑΕ θέλει να παραπέμψει το κοινό στο ιστορικό γκολ του Λιονέλ Μέσι πριν από 17 χρόνια, όταν ο 20χρονος τότε "Λίο" πήρε σε ματς για τη La Liga με αντίπαλο τη Χετάφε, πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο, διέσχισε το μισό γήπεδο, πέρασε πέντε παίκτες συμπεριλαμβανομένου και του τερματοφύλακα και σκόραρε σε κενό τέρμα.

Ένα γκολ που σε συνδυασμό με τη μυθική περιγραφή έχει μείνει χαραγμένο στις μνήμες του ποδοσφαιρικού κόσμου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ