ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Την Τρίτη η τελική μαγνητική για τον Ιωαννίδη

SUPERLEAGUE 2024-2025 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS | ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Ο Φώτης Ιωαννίδης αναμένεται να υποβληθεί σε οριστική μαγνητική την Τρίτη (8/10) για να επιβεβαιωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν ο μεγάλος άτυχος του Παναθηναϊκού στο μεγάλο κυριακάτικο ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον 25χρονο διεθνή φορ να τραυματίζεται κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους και να αναγκάζεται να αποχωρήσει.

Σύμφωνα μάλιστα με τις εκτιμήσεις, ο βασικός σέντερ φορ των πρασίνων θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει σίγουρα τόσο τα δύο προσεχή ματς της εθνικής Ελλάδας στο Nations League με Αγγλία και Ιρλανδία όσο και αυτά με το τριφύλλι απέναντι σε ΟΦΗ και Τσέλσι.

Όσον αφορά πάντως την πλέον ασφαλή διάγνωση αυτή θα μπορεί να γίνει την Τρίτη (8/10) όπου είναι προγραμματισμένο ο παίκτης να υποβληθεί σε οριστική μαγνητική για να επιβεβαιωθεί το μέγεθος της ζημιάς, που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ