ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το ξέσπασμα στο γκολ του Σπόραρ και τα συγχαρητήρια του Γιοβάνοβιτς στα αποδυτήρια

Ο Σπόραρ πανηγυρίζει το γκολ του στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός | 10 Απριλίου 2023
Ο Σπόραρ πανηγυρίζει το γκολ του στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός | 10 Απριλίου 2023 PRINT SCREEN

Δείτε την παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και τα όσα έγιναν εντός γηπέδου αλλά και στα αποδυτήρια των πράσινων μετά την επικράτηση επί του αιωνίου.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική των playoffs που τον διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η πράσινη ΠΑΕ τη Μεγάλη Δευτέρα (10/4) το μεσημέρι δημοσιοποίησε την παρακάμερα των όσων έγιναν στη Λεωφόρο από την άφιξη του τριφυλλιού έως τα συγχαρητήρια του Γιοβάνοβιτς στα αποδυτήρια με τη λήξη του ματς.

Δείτε όσα κατέγραψε η κάμερα με τις αντιδράσεις ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου στην αλλαγή, λόγω τραυματισμού του Σάρλια, στο γκολ του Σπόραρ με τον Σλοβένο να πανηγυρίζει έξαλλα με τους συμπαίκτες του αλλά και μόνος του.

Τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν στο δεύτερο τέρμα στον πάγκο και τον Κουρμπέλη να δείχνει πως ο ίδιος δεν είχε βρει τη μπάλα.

Και φυσικά τα όσα έγιναν με τη λήξη της αναμέτρησης με τους παίκτες να πνίγονται στις αγκαλιές του Γιοβάνοβιτς και να τραγουδούν μαζί με τον κόσμο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ