ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πανέτοιμοι ενόψει Πανσερραϊκού

Πανέτοιμοι ενόψει Πανσερραϊκού
INTIME SPORTS

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League αναζητά ο Ατρόμητος στην εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (25/09, 17.15), για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Το σύνθημα έδωσε άλλωστε και ο τεχνικός του συλλόγου Γιώργος Δώνης με δηλώσεις που έκανε λίγο πριν το παιχνίδι στο Περιστέρι.

"Εκείνο που προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να βρούμε το δρόμο για την επιτυχία και την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα ώστε να μας βοηθήσει ψυχολογικά και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που τον χρειαζόμαστε κοντά μας", τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής.

Όσον αφορά την προετοιμασία αυτή ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση το πρωί της Παρασκευής, με τον Δώνη αμέσως μετά το πέρας της να ανακοινώνει την 20μελή αποστολή.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Έλληνα προπονητή: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Μπάλλας, Καραγκούνης, Φαβάλι, Μπρίτο, Καμαρά, Καραλής, Νάστος, Σκόνδρας, Μελισσάς, Ολιβέιρα, Σαμπού, Μπαζίνσκι, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Σαγκανόφσκι, Νεμπεγλέρας, Περόνε και Τάτος.

* Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ο βοηθός προπονητή Μίοντραγκ Μένταν θα παρακολουθήσει τους αγώνες Ολυμπιακός–Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ