ΑΕΚ

Πανέτοιμοι στα πλέι-οφ!

Πανέτοιμοι στα πλέι-οφ!
καφές, γιάχιτς, καράμπελας, γεύμα,

Κλίμα ενότητας στο δείπνο που παρέθεσε ο Στ. Αδαμίδης. "Κάθε ματς ντέρμπι", είπε ο Μπάγεβιτς ενόψει πλέι οφ

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αφίχθη από τους πρώτους στο χώρο της συνεύρεσης και αρχικά αστειύτηκε λέγοντας ότι «ο πρόεδρος μας κάλεσε, εκείνος πρέπει να πληρώσει για το τραπέζι». Ακολούθως τόνισε: " Έχω δηλώσει κατ’ εξακολούθηση, ότι κάθε ματς είναι ντέρμπι. Στοχεύουμε στη νίκη σε κάθε αγώνα και θα κάνουμε μεγάλη και δυνατή προσπάθεια. Πιστεύω ότι όποιος το θέλει πιο πολύ αυτός θα είναι κοντά στην πρώτη θέση.

Το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ θα δείξει πολλά, πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε. Ο πρόεδρος είναι εκείνος που αποφάσισε για το δείπνο, είναι καλό γιατί φέρνει πιο κοντά την ομάδα

".

Ακολούθως στους παρευρισκομένους δημοσιογράφους μίλησε ο Λεονάρντο λέγοντας τα εξής: " Σίγουρα είμαστε έτοιμοι για τα πλέϊ οφ, δουλεύουμε σκληρά όλη την εβδομάδα, σκοπός μας είναι κάθε ματς ξεχωριστά. Τώρα είναι μπροστά μας ο ΠΑΟΚ και με τον κόσμο στο πλευρό μας ελπίζουμε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.

Πρέπει να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να τον προσπεράσουμε και να περιμένουμε το ματς με τον Ολυμπιακό. Το τραπέζι πολλή καλή πρωτοβουλία, θα ανεβάσει 100 την ψυχολογία μας

".

Δηλώσεις έκανε και ο Γρηγόρης Μάκος: " Έχουμε πολύ καλό πρόγραμμα, ξεκινάμε με ματς στην έδρα μας. Στόχος είναι η νίκη και αν τα καταφέρουμε και χάσει βαθμούς ο Ολυμπιακός τότε όλα θα είναι ανοιχτά μπροστά μας. Ένα τέτοιο δείπνο μας φέρνει όλους πιο κοντά και σίγουρα είναι καλό. Μέσα στο γήπεδο θα φανεί τι μπορούμε να κάνουμε πραγματικά".

Την Τρίτη κρίνεται του Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε τις προηγούμενες ημέρες και συμπεριελήφθη στην αποστολή για το πρώτο ντέρμπι των πλέι οφ. Ο μικρός ήταν πολύ καλύτερα στην προπόνηση της Δευτέρας, μπήκε στην αποστολή αλλά συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί. Η συμμετοχή του ή μη στο ματς της Τετάρτης θα κριθεί την Τρίτη όταν θα εξεταστεί ξανά από το ιατρικό επιτελείο.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για το παιχνίδι της Τετάρτης, είναι οι εξής: Σάχα. Αραμπατζής, Καφές, Αραούχο, Χέρσι, Άλβες, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Γιάχιτς, Μάκος, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Λαγός, Μανωλάς, Νέμεθ, Γεωργέας, Σκόκο, Γκέντσογλου.

Οι ποδοσφαιριστές την Δευτέρα είδαν σε βίντεο τον ΠΑΟΚ με τον Μπάγεβιτς να επισημαίνει τα σημεία που θέλουν προσοχή ενώ τονίστηκαν και οι αδυναμίες του Δικεφάλου του Βορρά, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτούν οι κιτρινόμαυροι για ένα ξεκίνημα με το… δεξί.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός κράτησε κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά την ενδεκάδα καθώς στην προπόνηση έγιναν μόνο ασκήσεις τακτικής οι οποίες δεν είναι ασφαλής για συμπεράσματα.

Ο Νίκος Καράμπελας έκανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ Γιώργος Αλεξόπουλος έκανε τρέξιμο και ασκήσεις στο γήπεδο.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17.00 και είναι κλειστή.

















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ