ΑΡΗΣ

Πανέτοιμος χωρίς Κάλβο για το άλμα

ΑΡΗΣ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ / ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΥΕΦΑ
ΑΡΗΣ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ / ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΥΕΦΑ MOTIONTEAM

Χωρίς τον Τόνι Κάλβο θα παραταχθεί το απόγευμα (17/08, 19:00) ο Άρης στο πρώτο του παιχνίδι με την Αούστρια Βιέννης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τα πλέι οφ του Europa League με στόχο το άλμα πρόκρισης στους ομίλους του θεσμού.

Ο Ισπανός μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, από το πρώτο παιχνίδι με την Γιαγκελόνια στο Μπιάλιστοκ για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, με συνέπεια ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ να στερηθεί των υπηρεσιών του.

Την θέση του Κάλβο στην βασική ενδεκάδα του Άρη και την θέση του αριστερού χαφ πρόκειται να πάρει ο Κάρλος Τόχα με το κενό που δημιουργείται από την μετακίνησή του στον άξονα της μεσαίας γραμμής ως παρτενέρ του Μεντί Ναφτί να καλύπτεται από τον Σάκη Πρίττα.

Συγκεκριμένα ο Κούπερ πρόκειται να ξεκινήσει στο αγαπημένο του 4-4-2 σε ευθεία το απόγευμα με την Αούστρια Βιέννης στο 4-4-2 με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Νέτο στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Μίσελ στο αριστερό.

Κι όσο για το κεντρικό δίδυμο ο Γκιάρο θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος με την θέση του παρτενέρ του να διεκδικούν οι Λαζαρίδης και Οριόλ με το ερώτημα να απαντάται λίγο πριν την σέντρα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Ναφτί και Πρίττας έχοντας τον Τόχα αντί του Κάλβο στα αριστερά τους και τον Χαβίτο στα δεξιά τους, ενώ τέλος το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κόκε και Τσέζαρεκ.

Από την πλευρά του ο Κούπερ δεν έκρυψε στην χθεσινή καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του «Κλεάνθης Βικελίδης» πως επιθυμία του είναι η κατάκτηση της νίκης εν όψει του επαναληπτικού της Βιέννης με ιδανικό να μην δεχθεί η ομάδα του κάποιο γκολ από την Αούστρια Βιέννης.

" Η ομάδα μου καλείται να κάνει άλμα βελτίωσης, καθώς το επίπεδο είναι υψηλό, με ομάδες από καλά πρωταθλήματα. Είναι πολύ σημαντικό να μην κάνουμε λάθη, γιατί πληρώνονται ακριβά και ένα μικρό λάθος μπορεί να σε αφήσει έξω. Πολύ απλά αφού δεν είναι όπως στο πρωτάθλημα", για να υπογραμμίσει πως: "Θεωρώ ότι οι ομάδες είναι ισάξιες αφού δεν είναι σαν να αντιμετωπίζουμε την Πόρτο. Με την εμπειρία μου εξάλλου δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και αρκεί να σκεφτούμε ότι δυσκολευτήκαμε στο ματς με την Γιαγκελόνια.

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να έχουμε καλή απόδοση, ώστε να φτάσουμε στη νίκη που θα μας δώσει ποσοστό πρόκρισης για το επόμενο παιχνίδι που θα γίνει στην Αυστρία. Χρειάζεται υπομονή και εξυπνάδα. Θέλω την νίκη. Αν μπορέσουμε να κερδίσουμε και να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας, θα είναι προς όφελός μας. Θέλω να μπω στα αποδυτήριά μας και η ομάδα μου να είναι με την νίκη
".

Κι όσο για τον Καρλ Νταξμπάχερ; Ο Αυστριακός προπονητής της Αούστρια Βιέννης έκανε λόγο για μοιρασμένες πιθανότητες πρόκρισης ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία για την επίτευξη κάποιου γκολ. " Θεωρώ ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες. 50-50. Θέλουμε ένα γκολ και θα το ψάξουμε. Θα είναι πολύ σημαντικό για μας και θα το κυνηγήσουμε.

Και στον προηγούμενο γύρο που είχαμε αγωνιστεί στην Πολωνία είχαμε παίξει επιθετικά και είχαμε σκοράρει τρία γκολ Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε την μπάλα στην κατοχή μας. Να διατηρήσουμε την ηρεμία μας ώστε να μην επηρεαστούμε από την πίεση του Άρη
".

Τέλος οι φίλαθλοι του Άρη συνέχισαν από το πρωί να προμηθεύονται το εισιτήριό τους για το απογευματινό παιχνίδι με τις κερκίδες του "Κλεάνθης Βικελίδης" να αναμένεται να είναι κατάμεστες δίνοντας για μία ακόμη φορά τον καλύτερό τους εαυτό. Σε αυτές εξάλλου πρόκειται να βρίσκονται και 400 φίλαθλοι της Αούστρια Βιέννης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ