ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πανηγύρια για κορυφή, αγωνία για μεταγραφή

Πανηγύρια για κορυφή, αγωνία για μεταγραφή
Σισέ, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Λέτομ Βύντρα, Σπυρόπουλος

Πανηγύρια για κορυφή σε "τριφύλλι" και αγωνία για μεταγραφική ενίσχυση. Φήμες για πρόταση σε Παλέτα

Το "τριφύλλι" θα ξεκινήσει τον δεύτερο γύρο από την κορυφή της βαθμολογίας και το +2 επί του Ολυμπιακού μετά την απώλεια που είχε στο "Κλεάνθης Βικελίδης". " Το αξίζαμε..." λένε στον Παναθηναϊκό με τους παίκτες να πανηγυρίζουν από τα σπίτια τους την τροπή αυτή.

Γιορτινό ήταν το κλίμα στον Παναθηναϊκό, την επομένη του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα αφού πρώτα οι άσοι των "πράσινων" ευχαρίστησαν με την παρουσία τους στην γιορτή του Πανάθα Club, εκατοντάδες παιδιά, μοιράζοντας φωτογραφίες και αυτόγραφα, ωστόσο η χαρά τους ήταν ακόμα μεγαλύτερη στις πρώτες ώρες τις άδειάς τους, όταν το βράδυ της Κυριακής, βρήκε τον Αρη νικητή επί του Ολυμπιακού, δίνοντας στον Παναθηναϊκό, το χρίσμα του "πρωταθλητή χειμώνα".

" Το αξίζαμε..." έλεγαν οι "πράσινοι" στην πλειοψηφία τους δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση που θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν την ομάδα τους στην κορυφή μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Μετά την επιβλητική νίκη επί του "Αγιαξ της Ηπείρου" οι "πράσινοι" περίμεναν στραβοπάτημα των "ερυθρόλευκων" σε μια δύσκολη έδρα και έτσι έγινε.

Πλέον, τεχνική ηγεσία και παίκτες καλούνται να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο την εξέλιξη αυτή και παράλληλα να εκμεταλλευθούν όσο το δυνατό την διακοπή προκειμένου η ομάδα να δουλέψει στις αδυναμίες της και να εμφανιστεί ακόμα καλύτερη με την έναρξη του δεύτερου γύρου στις αρχές του νέου έτους.

Ενίσχυση με αγωνία για Παλέτα

Ενα θέμα που παραμένει ανοικτό και θα είναι στο προσκήνιο τις μέρες που διανύουμε είναι η ενίσχυση της ομάδας και οι εισηγήσεις του νέου τεχνικού τιμ σητν διοίκηση. Για τον λόγο αυτό και πριν της Κυριακάτικη γιορτή για τα παιδιά στην Λεωφόρο, Αντωνίου, Νιόπλιας, Βαζέχα και Ιορδανίδης είχαν συνάντηση το πρωί προκειμένου να μιλήσουν για την εικόνα της ομάδας και την ενδεχόμενη απόκτηση κάποιου παίκτη που θα βοηθήσει στον δεύτερο γύρο τον σύλλογο. Παράλληλα αναφέρθηκαν και θέματα πώλησης και αποδέσμευσής παικτών από το ρόστερ.

Ο 44χρονος τεχνικός κρίνει σκόπιμο να αποκτηθεί παίκτης που θα αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και ήδη εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις. Ο 23χρονος Αργεντινός στόπερ της Μπόκα Τζούνιορς, Γκαμπριέλ Παλέτα "παρακολουθείται" από το προηγούμενο καλοκαίρι και είναι πολύ ψηλά στην λίστα, διαθέτοντας εξαιρετικές συστάσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν πως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του απαιτούνται κοντά στα 2.500.000 ευρώ και οι "πράσινοι" κοιτούν μήπως βρεθεί λύση και πάρουν με λιγότερο κόστος τον παίκτη. Ωστόσο το βράδυ της Κυριακής, οι φήμες από την χώρα των "μπιανκοσελέστε" ανέφεραν πςω το "τριφύλλι" έχει κάνει πρόταση στη Μπόκα Τζούνιορς για 500.000 ευρώ και δανεισμό του 23χρονου στόπερ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2010 με οψιόν αγοράς, που αγγίζει τα 2.000.000 ευρώ, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε από τον ελληνικό σύλλογο.

Χλωμός... ο Κλέιτον

Πάνω που η νέα τεχνική ηγεσία του έδωσε την ευκαιρία και τον έβαλε και πάλι σε αγωνιστικό πλάνο, εκείνος πετάει την ευκαιρία του στα σκουπίδια. Ο λόγος για τον Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος μετά την πράξη του να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ μόλις άκουσε ότι είναι εκτός αποστολής (πράξη εκτός εσωτερικού κανόνα) έθεσε τον εαυτό του και πάλι σε δύσκολη μοίρα. Ο Βραζιλιάνος μέσος αρχικά θα τιμωρηθεί με βαρύ χρηματικό πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ.

Ο Κλέιτον είχε μπει στο "ψυγείο" από τον Χενκ Τεν Κάτε και εκεί που φαινόταν ότι θα επανενταχθεί σταδιακά στην ομάδα, υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, ξεσηκώνοντας ακόμα και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νικόλα Πατέρα που έγινε έξαλλος με την πράξη του αυτή.

Στην Αθήνα ο Ντομενέκ

Την ώρα που γαλλικά ΜΜΕ θεωρούν κάτι παραπάνω βέβαιο πως ο Τζιμπρίλ Σισέ παρά την εξαιρετική συγκομιδή στον ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα είναι στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Γαλλίας. Βεβαίως ο Ραϊμόν Ντομενέκ έχει άλλη άποψη και σαφώς από εκείνον θα εξαρτηθεί αν ο Γάλλος σταρ είναι στις επιλογές του για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρική, αφού θα έρθει και στην Ελλάδα προκειμένου να δει τον επιθετικό του "τριφυλλιού".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Ντομενέκ θα βρεθεί στην Αθήνα θα είναι στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στις 31 Ιανουαρίου ή θα δώσει το παρών στην πρώτη σύγκρουση του "τριφυλλιού" με την Ρόμα στις 18 Φεβρουαρίου στην φάση των "32" του Europa League.

























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ