SUPER LEAGUE 2

Πανιώνιος - ΑΕΚ Β' 2-1: Οι κυανέρυθροι πήραν μεγάλη νίκη και συνεχίζουν στην κορυφή μαζί με την Κηφισιά

Ο Πανιώνιος λύγισε την ΑΕΚ Β'
Ο Πανιώνιος λύγισε την ΑΕΚ Β' ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος κέρδισε με 2-1 απέναντι στην ΑΕΚ Β' και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League 2 μαζί με την Κηφισιά που διέλυσε με 5-0 την Ηλιούπολη. Μεγάλο διπλό του Διαγόρα, 2-1 τον ΠΑΟΚ Β'.

Πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Πανιώνιος, ο οποίος λύγισε με 2-1 την ΑΕΚ Β' για την 5η αγωνιστκή της Super League 2 και παρέμεινε στην κορυφή του δεύτερου ομίλου μαζί με την Κηφισιά. Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει προηγουμένως τα Χανιά, τον Παναργειακό και το Αιγάλεω.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης άνοιξε το σκορ στο 10' όταν ο Βερνάρδος έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά για τον Γεμιστό που πέρασε τον Θεοχάρη και πλάσαρε στην κενή εστία για το 1-0.

Ο Ιστορικός βρήκε και δεύτερο γκολ στο 25' με τον Μπούση. Ο Θεοχάρης απέκρουσε το πέναλτι του Γεμιστού όμως στην εξέλιξη της φάσης ο Μπούσης εκτέλεσε με το αριστερό εκτός περιοχής και αφού η μπάλα κόντραρε κατέληξε στα δίχτυα της Ένωσης.

Η ΑΕΚ Β' πέτυχε να μειώσει στο 41' με τον Σόσα, ο οποίος πλάσαρε ψύχραιμα με το αριστερό έπειτα από κεφαλιά του Κολιμάτση σε μια φάση που έφερε την αποβολή του Ενγκουέμ για επικίνδυνο παιχνίδι.

Στην κορυφή του δεύτερου ομίλου συνεχίζει και η Κηφισιά, η οποία συνέτριψε με 5-0 την Ηλιούπολη εντός έδρας. Ο Μάναλης έδωσε ρόλο οδηγού στην ομάδα του Λέτο μόλις στο 5ο λεπτό και ο Τετέι με δύο γκολ, στο 23' και στο 31', κλείδωσε τη νίκη για τους γηπεδούχους. Ο Πόμπο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 στο 71' ενώ ο Παντελίδης διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 77' δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Κηφισιάς.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστική στον Β' όμιλο

Σάββατο 19 Οκτωβρίου

  • Πανιώνιος - ΑΕΚ Β' 2-1
  • Κηφισιά - Ηλιούπολη 5-0

Κυριακή 20 Οκτωβρίου

  • 12:00 Καλαμάτα - Παναχαϊκή
  • 15:00 Αστέρας Τρίπολης Β' AKTOR - Παναργειακός
  • 15:00 Αιγάλεω - Χανιά

Την ίδια ώρα, μεγάλο διπλό πανηγύρισε ο Διαγόρας με 2-1 στην έδρα του ΠΑΟΚ Β' σε ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε. Η ομάδα της Ρόδου προηγήθηκε στο 74' με πέναλτι του Τσιαντούλα. Οι Θεσσαλονικείς απάντησαν από τα έντεκα μέτρα με τον Ουρτάδο στο 87'. Η τελευταία λέξη όμως ανήκε στον Διαγόρα που βρήκε και δεύτερο γκολ, με τον Ολιβέρι στο 89' και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής στον Α' όμιλο

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου

  • ΠΑΣ Γιάννινα - Καμπανιακός 2-1

Σάββατο 19 Οκτωβρίου

  • ΠΑΟΚ Β' - Διαγόρας 1-2

Κυριακής 20 Οκτωβρίου

  • 15:00 Ηρακλής - Εθνικός Νέου Κεραμιδίου
  • 15:00 Μακεδονικός - Καβάλα

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

  • 16:30 Νίκη Βόλου - ΑΕΛ
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ