SUPER LEAGUE 2

Πανιώνιος - Χανιά 1-0: Πρώτη νίκη για τους κυανέρυθρους στη Super League 2 με σκόρερ τον Αυλωνίτη, υπό το βλέμμα του Τσερίσεφ

SUPERLEAGUE-2 / 2024-2025 /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Τάσος Αυλωνίτης πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στα Χανιά EUROKINISSI SPORTS

Με το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου, Ντένις Τσερίδεφ, να παρακολουθεί το ματς από την κερκίδα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης κέρδισε με 1-0 τα Χανιά χάρις στο γκολ του αρχηγού της, Τάσου Αυλωνίτη, και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη Super League 2.

Ο Πανιώνιος στο πρώτο του εντός έδρας ματς στη φετινή Super League 2 κατάφερε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του, που βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη ήταν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ανώτερη από τα Χανιά, κινδύνευσε μόνο στη διπλή ευκαιρία των Κρητικών στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και εν τέλει πήρε το τρίποντο με 1-0. Το μοναδικό γκολ των "κυανέρυθρων" πέτυχε στο 20' ο Τάσος Αυλωνίτης.

Ο αρχηγός του Πανιωνίου βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής των Κρητικών μετά από εκτέλεση κόρνερ, είδε την μπάλα να βρίσκεται μπροστά του μετά από καταμπόλα και με υπέροχο τακουνάκι την έστειλε στα δίχτυα του Σαφαρίκα για το 1-0.

Ο Ιστορικός δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, ωστόσο είτε το δοκάρι, είτε ο τερματοφύλακας των Χανίων, Σαφαρίκας, στέρησαν από τον Πανιώνιο την επίτευξη περισσότερων τερμάτων.

Πλέον, οι "κουανέρυθροι" βρίσκονται με τέσσερις πόντους στην κορυφή της βαθμολογίας παρέα με την ΑΕΚ Β'. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Νέα Σμύρνη βρέθηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου, Ντένις Τσερίσεφ για να δει από κοτνά την προσπάθεια των συμπαικτών του.

Πανιώνιος (Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτης, Πότση, Χρούστενιτς, Μπούσης, Τσορνομάζ, Γκίνη (58' Ενγκουέμ), Κολοβός (71′ Αλεξανδράκης), Βερνάρδος (58′ Στούπης), Φελίσιο (77′ Διονέλλης) , Πιερτζακόμι (77′ Γεμιστός)

ΠΑΕ Χανιά (Σπανός): Σαφαρίκας, Μουνάφο (25′ Κυριακίδης), Στεπίνσκι (66′ Κόλα), Τσέλιος (79′ Παχής), Μανουσάκης (66′ Πινακάς), Γκμπενιόν, Γκοράνοφ, Αρτουντουάγκα (79′ Λιάτσος), Προβυδάκης, Μάλτσι, Λεμονής

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στον Β' όμιλο

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

  • ΑΕΚ Β' - Ηλιούπολη 2-2

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

  • Πανιώνιος - Χανιά 1-0
  • 15:00 Παναχαϊκή - Αστέρας Τρίπολης AKTOR Β'
  • 17:00 Αιγάλεω - Κηφισιά

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

  • 17:30 Καλαμάτα - Παναργειακός

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον Β' όμιλο

  • Αστέρας Τρίπολης Β' AKTOR - Χανιά
  • Ηλιούπολη - Παναχαϊκή
  • Παναργειακός - Πανιώνιος
  • Κηφισιά - ΑΕΚ Β'
  • Αιγάλεω - Καλαμάτα
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ