ΗΡΑΚΛΗΣ

Πανιώνιος-Ηρακλής 0-2

Πανιώνιος-Ηρακλής 0-2
επσταιν κωνσταντινου

Με δύο γκολ του Επστάιν, ο Ηρακλής νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο ντεμπούτο του Λεμονή

Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για το "γηραιό", ο οποίος μετράει δύο συνεχόμενα "τρίποντα" στη Super League.
Από την άλλη, ο Τάκης Λεμονής ξεκίνησε με το "αριστερό" τη θητεία του στον πάγκο του Πανιωνίου, που βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμος με τον Ηρακλή.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πανιώνιος (Λεμονής): Κρέσιτς, Μανιάτης, Μαϊστόροβιτς, Λάνγκαμπ, Κουτσόπουλος, Μάκος, Κοιλιάρας (57' Μπάρκογλου), Νικολάου (84' Γουνδουλάκης), Ντελούρα (70' Σκούφαλης), Εστογιανόφ, Άντερσον
Ηρακλής (Μπορέλ): Κοβαλέβσκι, Παπαζαχαρίας, Μπούρμπος (90' Σαρακατσάνος), Κατσαμπής, Φούφουλας, Ντιέ, Παπαστεριανός (71' Γκαρσία), Περπερίδης, Κονέ (55' Επστάιν), Μάρκες, Κωνσταντίνου

Κίτρινες κάρτες: Κοιλιάρας, Μαϊστόροβιτς - Ντιέ, Σαρακατσάνος

Διαιτητής:Γ. Σταθόπουλος (Αχαΐας) Βοηθοί:Μ. Καρσιώτης (Κορίνθου), Χ. Μπαλτάς (Αχαΐας)
Με μια ματιά
Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 10ο λεπτό, με τον Κοβαλέβσκι να διώχνει το δυνατό σουτ του Εστογιανόφ.

Στη συνέχεια ο Ηρακλής κατάφερε να ισορροπήσει το ματς και άρχισε να δημιουργεί και από την πλευρά κάποιες φάσεις στην περιοχή των γηπεδούχων.

Στο 23', ο Μάκος πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι μετά από σέντρα του Ντελούρα, αλλά ο Κοβαλέβσκι μπλόκαρε σταθερά.

Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κωνσταντίνου να ανησυχήσει τον Κρέσιτς, αλλά ο Κροάτης τερματοφύλακας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του επιθετικού του "γηραιού".

Σημαντική ευκαιρία για τους Νεοσμυρνιώτες έχασε ο Νικολάου δύο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όταν βρέθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλτι, αλλά δεν "βρήκε" καλά την μπάλα, με συνέπεια να τη στείλει μακρία από την εστία του Κοβαλέβσκι.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων έδιωξαν την μπάλα από την περιοχή τους σε σέντρα του Ντελούρα από αριστερά, αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Κοιλιάρας, που με σουτ στην κίνηση σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία πολύ καλή ευκαιρία για τον Πανιώνιο, όταν στο 50ό λεπτό ο Μαϊστόροβιτς βρέθηκε μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε, πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κοβαλέβσκι.

Στο 64ο λεπτό, ο Παπαστεριανός σκόραρε από κοντά μετά από πάσα του Κωνσταντίνου, αλλά το γκολ του σωστά δεν μέτρησε, καθώς βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Η πίεση του Πανιωνίου για να σκοράρει, δημιούργησε πολλούς χώρους στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι απειλούσαν με αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, ο Κωνσταντίνου βρέθηκε από δεξιά μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, γύρισε την μπάλα προς το δεύτερο δοκάρι, εκεί κινήθηκε ο Επστάιν, που "κατέβασε" ωραία την μπάλα με το στήθος και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Μετά το γκολ, ο Πανιώνιος ανοίχτηκε περισσότερο, κυνηγώντας την ισοφάριση. Ωστόσο, σε νέα αντεπίθεση στο 93', ο Επστάιν από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή και με ωραίο διαγώνιο σουτ σκόραρε και πάλι, αφού προηγουμένως η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Κρέσιτς.
Συνέντευξη Τύπου
Τάκης Λεμονής: " Ήμασταν η ομάδα που δημιούργησε περισσότερες φάσεις. Τα πήγαμε αρκετά καλά στο αμυντικό παιχνίδι, αλλά δεν μπορέσαμε να «μπούμε» στην περιοχή. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε σε όλους τους τομείς και είναι κάτι που θα κοιτάξουμε στη συνέχεια. Πρέπει να δουλέψουμε με σκοπό να βελτιώσουμε την απόδοσή μας σαν ομάδα. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και πιστεύω ότι η ομάδα θα μπορέσει στη συνέχεια να δείξει το καλό πρόσωπο και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου".

Ροδόλφο Μπορέλ:" Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Σημαίνει πάρα πολλά για τους φιλάθλους, αλλά και για τους παίκτες που έχουν δώσει τόσα πολλά σωματικά και ψυχικά. Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος από εμάς στο πρώτο μέρος. Εμείς προσπαθούσαμε να κρατήσουμε τις γραμμές, αλλά είχαμε πρόβλημα. Στην επανάληψη, ισορροπήσαμε και κρατήσαμε τις θέσεις μας σωστά. Να ευχαριστήσω τον Πανιώνιο για το παιχνίδι, έχει εξαιρετικούς παίκτες και θα βρει τον δρόμο του".

Φαμπιάν Εστογιανόφ: " Κυριαρχήσαμε, αλλά σε δύο αντεπιθέσεις δεχτήκαμε δύο γκολ. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, παίξαμε καλά, αλλά δεν μας βγήκε. Επίσης, μας έλειπαν και δύο σημαντικοί παίκτες ο Ρεκόμπα και ο Χούτος".

Ντένις Επστάιν: " Ήταν μία σημαντική νίκη. Περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα. Δεν έχει καμία σημασία ποιος σημείωσε τα γκολ, αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη".

Όλα τα λεφτά...
Ο Επστάιν, που πέρασε στον αγώνα στο 55ο λεπτό και κατάφερε να πετύχει δύο ωραία γκολ, που χάρισαν τη νίκη στον Ηρακλή.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την πολύ κακή εικόνα που παρουσίασε ο Πανιώνιος, που δεν είχε φαντασία στο παιχνίδι του, καθώς όλες οι επιθέσεις του προέρχονταν από ενέργειες του Εστογιανόφ.
To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
10' Σουτ Πανιώνιος Εστογιανόφ
Δυνατό σουτ του Εστογιανόφ έξω από την περιοχή, ο Κοβαλέβσκι διώχνει με δυσκολία
13' Σχόλιο
Ο Πανιώνιος είναι ιδιαίτερα πιεστικός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης
20' Σουτ Ηρακλής Κωνσταντίνου
Σέντρα-σουτ του Κωνσταντίνου από δεξιά, η μπάλα στην αγκαλιά του Κρέσιτς
23' Κεφαλιά Πανιώνιος Μάκος
Σέντρα του Ντελούρα από αριστερά, ο Μάκος παίρνει την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Κοβαλέβσκι μπλοκάρει
25' Κεφαλιά Ηρακλής Κωνσταντίνου
Σέντρα του Μπούρμπου από δεξιά, ο Κωνσταντίνου παίρνει την κεφαλιά, ο Κρέσιτς πέφτει στην αριστερή του γωνία και διώχνει σε κόρνερ
30' Σουτ Ηρακλής Ντιέ
Σουτ του Ντιέ έξω από την περιοχή, η μπάλα στα χέρια του Κρέσιτς
33' Σουτ Πανιώνιος Ντελούρα
Συρτό σουτ του Ντελούρα έξω από την περιοχή, η μπάλα μακριά από την εστία του Κοβαλέβσκι
43' Ευκαιρία Πανιώνιος Νικολάου
Μπαλιά του Εστογιανόφ από δεξιά, η μπάλα φτάνει στο ύψος του πέναλτι, όπου ο Νικολάου αμαρκάριστος σουτάρει εντελώς άστοχα
45' Δοκάρι Πανιώνιος Κοιλιάρας
Μετά από διώξιμο των αμυντικών του Ηρακλή, ο Κοιλιάρας δοκιμάζει στην κίνηση ένα σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
50' Ευκαιρία Πανιώνιος Μαϊστόροβιτς
Ο Μαϊστόροβιτς γυρνάει μέσα στην περιοχή του Ηρακλή, αλλά το σουτ του περνάει δίπλα από δεξί δοκάρι του Κοβαλέβσκι
52' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος Κοιλιάρας
55' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Ο Επστάιν στη θέση του Κονέ
57' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Ο Μπάρκογλου στη θέση του Κοιλιάρα
60' Φάουλ Πανιώνιος Εστογιανόφ
Εκτέλεση φάουλ του Εστογιανόφ, η μπάλα λίγο έξω από το τέρμα του Κοβαλέβσκι
64' Σχόλιο
Ο Παπαστεριανός σκοράρει αλλά σωστά υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ
65' Κίτρινη κάρτα Ηρακλής Ντιέ
68' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος Μαϊστόροβιτς
70' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Ο Σκούφαλης στη θέση του Ντελούρα
71' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Ο Γκαρσία στη θέση του Παπαστεριανού
83' Γκολ Ηρακλής Επστάιν
Ο Κωνσταντίνου μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου, γυρίζει την μπάλα, ο επερχόμενος Επστάιν κοντρολάρει με το στήθος και εκτελεί από κοντά τον Κρέσιτς
84' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Ο Γουνδουλάκης στη θέση του Νικολάου
90' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Ο Σαρακατσάνος στη θέση του Μπούρμπου
92' Κίτρινη κάρτα Ηρακλής Σαρακατσάνος
93' Γκολ Ηρακλής Επστάιν
Αντεπίθεση του Ηρακλή με τον Επστάιν από αριστερά να μπαίνει στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ να στέλνει την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Κρέσιτς
94' Λήξη αγώνα
































TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ