ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Ο Τσερίσεφ φτάνει το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα

Russia's Denis Cheryshev celebrates after scoring his side's second goal during the group A match between Russia and Saudi Arabia which opens the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki stadium in Moscow, Russia, Thursday, June 14, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Russia's Denis Cheryshev celebrates after scoring his side's second goal during the group A match between Russia and Saudi Arabia which opens the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki stadium in Moscow, Russia, Thursday, June 14, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Ντένις Τσερίσεφ αναμένεται στην Αθήνα την Τετάρτη στις 17:05 για να περάσει τα ιατρικά και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Πανιώνιο.

Ο Πανιώνιος είναι έτοιμος να πυροδοτήσει τη βόμβα της Super League 2, καθώς ο Ντένις Τσερίσεφ αναμένεται στην Αθήνα την Τετάρτη στις 17:05 στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Μάλιστα στο αεροδρόμιο θα βρίσκεται ισχυρή αποστολή του "Ιστορικού" για να υποδεχθεί τον Ρώσο διεθνή μεσοεπιθετικό με το σπουδαίο παρελθόν σε Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ και Βαλένθια.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου: "Τετάρτη απόγευμα η άφιξη Cheryshev στην Ελλάδα!

Την Τετάρτη 25/09 στις 17:05 αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» από την Μαδρίτη ο ποδοσφαιριστής Denis Cheryshev για λογαριασμό του Ιστορικού.

Στο αεροδρόμιο παράλληλα θα δώσει το «παρών» ισχυρή αποστολή από την ομάδα μας ώστε να υποδεχτεί τον Ρώσο άσο στην χώρα μας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ