STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος-Βέροια 2-2

Πανιώνιος-Βέροια 2-2
γουνδουλακης

Ο Πανιώνιος μετά το στραβοπάτημά του με τη Βέροια (2-2), χάνει το τρένο των πλέι-οφ

Απίστευτο στραβοπάτημα για τον Πανιώνιο. Οι "κυανέρυθροι" βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, με γκολ των Ζέεντορφ και Ζέλσον, ενώ στο ενδιάμεσο διάστημα, ο Κουμορτζί είχε ισοφαρίσει. Στο δεύτερο μέρος, ο Πανιώνιος πίεσε στο μισό γήπεδο τους φιλοξενούμενους, ο Ντάριο Φερνάντεζ είχε δύο δοκάρια (!) σε ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ, με την ομάδα του Έβαλντ Λίνεν να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας με τέρμα του Γουνδουλάκη στο 80ό λεπτό.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πανιώνιος (Εβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Μανιάτης, Ντιαβαρά, Καπετάνος (65΄ Σκούφαλης), Κουτσόπουλος, Κουμορτζί (72΄ Σιαλμάς), Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης, Φερνάντες, Νικολάου, Χούτος

Βέροια (Λεωνίδας Υφαντίδης): Αποστολίδης, Σαμαράς, Ζέεντορφ (63΄ Καμάλ Εντο), Τσιμπλίδης, Ζέλσον, Κόλτζος, Κριβοκάπιτς, Πετκάκης (69΄ Παρμαξίδης), Μελαμπιανάκης (85΄ Μπικόφσκι), Βασιλακάκης, Τζιοβανίνι
Με μια ματιά
Ισόπαλη 2-2 έληξε η αναμέτρηση του Πανιωνίου με τη Βέροια στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του της Σούπερ Λίγκας. Αποτέλεσμα κακό και για τις δύο ομάδες, αφού οι "κυανέρυθροι" μένουν ουσιαστικά εκτός πλέι-οφ, ενώ η "βασίλισσα του βορρά" μόνο με θαύμα θα παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές, με τον Ζέεντορφ (4') και τον Ζέλσον (24'), ενώ για τους "κυανέρυθρους" απάντησαν οι Κουμορτζί (16') και Γουνδουλάκης (81').

Η ομάδα του κ. Υφαντίδη, που έπαιζε το τελευταιό της χαρτί για την παραμονή άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Κριβοκάπιτς έστρωσε στον Ζέεντορφ και ο τελευταίος πλάσαρε ψύχραιμα τον Κρέσιτς για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν, έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Καπετάνο στο 14ο λεπτό, όταν ο μέσος του Πανιωνίου βρέθηκε απέναντι από τον Αποστολίδη, όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει και τελικά ισοφάρισαν στο 16' με δυνατό σουτ του Κουμορτζί έξω από την περιοχή.

Στο 24', όμως, η Βέροια πήρε εκ νέου το προβάδισμα, εκμεταλλευόμενη τα κενά στην "κυανέρυθρη" άμυνα. Ο Ζέεντορφ έφυγε στην αντεπίθεση και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ζέλσον, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1. Στη συνέχεια, και συγκεκριμένα στο 32', οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να διερύνουν το προβάδισμά τους, όμως το σουτ του Πετκάκη σταμάτησε στο δοκάρι του Κρέσιτς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και κυριάρχησαν στο γήπεδο, αλλά ο Ντάριο Φερνάντες στάθηκε δύο φορές άτυχος, αφού σε ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ, στο 48' και στο 55', είδε το δοκάρι να του στερεί το γκολ.

Τελικά, ο Πανιώνιος έφτασε στην ισοφάριση με τον Γουνδουλάκη στο 81', αφού προηγήθηκε λάθος του Αποστολίδη, που δεν συγκράτησε τη μπάλα στη σέντρα του Σκούφαλη. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε ως το τέλος και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έφυγαν με σκυμμένα τα κεφάλια από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, αφού η ισοπαλία δεν... βόλεψε κανέναν.
Συνέντευξη Τύπου
Έβαλντ Λίνεν: "Ήταν μια κακή ημέρα για εμάς γιατί αφήσαμε να μας φύγουν δύο πόντοι με τους οποίους θα συντηρούσαμε τις ελπίδες για την πρώτη πεντάδα. Αποδείχθηκε εκ νέου ότι είναι δύσκολο να βάλεις στο μυαλό των παικτών να μπουν με τη σωστή ψυχολογία σε ένα παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει με νύχια και με δόντια να σωθεί.

Από το πρώτο λεπτό καθένας μπορούσε να δει πως η Βέροια μπήκε πιο δυνατά, επικράτησε στις μονομαχίες, έπαιξε πιο σκληρά, είχε μεγαλύτερο κίνητρο. Μετά από το πρώτο γκολ που τους δώσαμε, καταφέραμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας και πίστεψα πως αυτό το γκολ θα μας δώσει ασφάλεια και σιγουριά, κάτι που δεν έγινε.

Ήμασταν όμως πολύ αδύναμοι στην αμυντική λειτουργία. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, ασκήσαμε πίεση, δημιουργήσαμε φάσεις στο πρώτο τέταρτο, στη συνέχεια χαθήκαμε λίγο, αλλά με την είσοδο των Σκούφαλη και Σιαλμά πιέσαμε και πάλι, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Η Βέροια σχεδόν εξαφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Είναι πλέον πολύ δύσκολο να τερματίσουμε στη θέση που θέλαμε. Ξέραμε τι μας περιμένει αλλά θεωρώ ότι κάποιοι παίκτες υποτίμησαν τον αντίπαλο και δεν μπήκαν με τη σωστή ψυχολογία. Αν αναλύσουμε τον αγώνα θα δούμε ότι μερικοί παίκτες δεν υπήρχαν, δεν πάλεψαν, δεν έτρεξαν, δεν έδωσαν αυτό που έπρεπε.

Η χρονιά δεν τέλειωσε ακόμη, δεν είναι η ώρα για το ταμείο. Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια. Ο Πανιώνιος έκανε πέρσι μια θαυμάσια χρονιά βγαίνοντας στην Ευρώπη. Εφέτος όμως χάσαμε βασικούς παίκτες, όπως οι Ντελούρα και Λουρένσο. Μέχρι τώρα η ομάδα έκανε καλή χρονιά, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και κατάφερε πολλά"







.

Σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα: "Είναι γελοία μια τέτοια ερώτηση και προς το σύλλογο και προς εμένα. Δεν χρειάζεται να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Η ομάδα είναι οργανωμένη και φυσικά έχει πλάνα για την επόμενη περίοδο".

Λεωνίδας Υφαντίδης: "Το παιχνίδι αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία μας. Με νίκη είχαμε κάποιες ελπίδες. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η διοίκηση θα πρέπει να καταστρώσει πλέον τα πλάνα της για τη νέα χρονιά".
Όλα τα λεφτά...
Το παιχνίδι. Γεμάτο φάσεις, γκολ, ευκαιρίες. Πολύ άγχος αλλά και όμορφο θέαμα από τις δύο ομάδες.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την απότελεσματικότητα του Πανιωνίου, χωρίς την βοήθεια του Τζιμπούρ.
To Live του αγώνα...
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Βέροια
Αποστολίδης, Σαμαράς, Ζέεντορφ, Τσιμπλίδης, Ζελσον, Κόλτζος, Κριβόκαπιτς, Πετκάκης, Μελαμπιανάκης, Βασιλακάκης, Τζιοβανίνι
Η 11άδα των γηπεδούχων Πανιώνιος
Κρέσιτς, Μανιάτης, Ντιαβαρά, Καπετάνος, Κουτσόπουλος, Κουμορτζί, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης, Φερνάντεζ, Νικολάου, Χούτος
Στοιχεία Αγώνα
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Διαιτητής: Ντάκος
Βοηθοί: Δ. Παπαδόπουλος, Δ. Αναστόπουλος



1' Έναρξη αγώνα
4' Γκολ Βέροια Zέεντορφ
Με δυνατό ευθύβολο σουτ, ο Ζέεντορφ νικά τον Κρέσιτς. Ψυχρολουσία στη Νέα Σμύρνη καθώς η Βέροια προηγείται πολύ νωρίς.
12' Φάουλ Πανιώνιος Χούτος
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χούτου, η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ.
14' Σουτ Πανιώνιος Καπετάνος
Ο μέσος του Πανιωνίου, βρίσκεται τετ-α-τετ με τον Αποστολίδη, όμως ο τελευταίος αποκρούει.
16' Γκολ Πανιώνιος Κουμορτζί
Ο Κουτσόπουλος σέντραρε, οι αμυντικοί της Βέροιας έδιωξαν προσωρινά, όμως ο Κουμορτζί, στον οποίο στρώθηκε η μπάλα με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ισοφάρισε.
24' Γκολ Βέροια Ζέλσον
Ξαναπαίρνει προβάδισμα, η Βέροια. Ο Ζέεντορφ προλαβαίνει την έξοδο του Κρέσιτς και με προβολή στέλνει την μπάλα στον Ζέλσον, ο οποίος δεν έχει πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.
32' Δοκάρι Βέροια Πετκάκη
Δυνατό σουτ του Πετκάκη, η μπάλα σταματά στο δοκάρι του Κρέσιτς.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
48' Δοκάρι Πανιώνιος Φερνάντεζ
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντάριο Φερνάντεζ, η μπάλα όμως σταματά στο δοκάρι του Αποστολίδη.
55' Δοκάρι Πανιώνιος Φερνάντεζ
Άλλη μια απευθείας εκτέλεση φάουλ, άλλο ένα δοκάρι για τον Ντάριο Φερνάντεζ.
61' Κίτρινη κάρτα Βέροια Κριβόκαπιτς
63' Αλλαγή παίκτη Βέροια
Ο Καμάλ Εντό παίρνει τη θέση του Ζέεντορφ
65' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Ο Σκούφαλης παίρνει τη θέση του Καπετάνου
69' Κίτρινη κάρτα Βέροια Τσιμπλίδης
69' Αλλαγή παίκτη Βέροια
Ο Παρμαξίδης παίρνει τη θέση του Πετκάκη
72' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Ο Σιαλμάς παίρνει τη θέση του Κουμορτζί
77' Κίτρινη κάρτα Βέροια Αποστολίδης
77' Κίτρινη κάρτα Βέροια Κόλτζος
80' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος Νικολάου
82' Γκολ Πανιώνιος Γουνδουλάκης
Ο Σκούφαλης μπαίνει στην περιοχή από δεξιά, σεντράρει παράλληλα, ο Αποστολίδης κάνει άστοχη έξοδο και ο Γουνδουλάκης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.
85' Τραυματισμός Βέροια
Ο Μπικόφσκι παίρνει τη θέση του Μελαμπιανάκη
90' Λήξη αγώνα


















TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ