ΙΝΤΕΡ

Πανό εσείς; Γκολ εμείς!

Πανό εσείς; Γκολ εμείς!

Οι οπαδοί της Ίντερ ανέβασαν ένα πανό για να "τσιτώσουν" τους παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι, με τους Γκουαρίν και Ικάρντι να δίνουν όμως... απαντήσεις (φωτογραφίες).

Μία εβδομάδα πριν ο Φρέντι Γκουαρίν και ο Μάουρο Ικάρντι είχαν συμμετάσχει σε άγριο καυγά με τους οπαδούς της Ίντερ όταν στο φινάλε του αγώνα με τη Σασουόλο (ήττα με 3-1 για την Ίντερ) ο Αργεντινός φορ είχε δει την φανέλα που πέταξε προς τους οπαδούς να του επιστρέφεται και εκείνος να αντιδράει με άκομψες εκφράσεις.

Το εντυπωσιακό είναι πως μία εβδομάδα αργότερα όλος αυτός ο κόσμος πρωταγωνίστησε και πάλι για την Ίντερ, με τους παίκτες να είναι αυτοί που κατάφεραν να βγουν νικητές στο ιδιότυπο μπρα ντε φερ με τους τιφόζι.

Πανό εσείς; Γκολ εμείς!

"Ο ζήλος και ο σεβασμός δεν πρέπει να λείπουν ποτέ. Τώρα βγάλτε έξω τα αρχ@@@@ σας και αρχίστε να παλεύετε", ήταν το πανό που κρεμάστηκε το βράδυ της Κυριακής στην Curva Nord από τους οργανωμένους οπαδούς της Ίντερ, θέλοντας να αφυπνίσουν τους παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Πανό εσείς; Γκολ εμείς!

Το αποτέλεσμα; Οι "νερατζούρι" επιβλήθηκαν 3-0 της Παλέρμο και επέστρεψαν στις επιτυχίες με το "αμαρτωλό" δίδυμο. Ο Γκουαρίν πέτυχε ένα γκολ και το πανηγύρισε έξαλλα ενώ ο Ικάρντι σκόραρε τα άλλα δύο, μόνο που αυτός επέλεξε όχι μόνο να μην τα πανηγυρίσει αλλά να μην σκάσει ούτε ένα χαμόγελο.

Πανό εσείς; Γκολ εμείς!

"Είναι απόφασή του να μην πανηγυρίσει αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι στα αποδυτήρια ήταν πολύ χαρούμενος", δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Ικάρντι ο Φρέντι Γκουαρίν μετά το τέλος του ματς.

Ίντερ - Παλέρμο 3-0

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ