ΑΡΗΣ

Πάνοπλος για το διπλό στην Τρίπολη

Πάνοπλος για το διπλό στην Τρίπολη
Κόκε

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί ο Άρης στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (19:00 NOVA)

Μετά το τέλος της ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ συμπεριέλαβε στην αποστολή του 18 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα τους: Πέσκοβιτς, Πιοβεζάν, Νέτο, Ορτίθ, Κουλουχέρης, Ρονάλντο, Φερνάντεζ, Χαβίτο, Πρίττας, Γκαρσία, Ναφτί, Κάμπορα, Κόκε, Αράνο, Τζόνσον, Αντού, Μεριέμ και Βαγγέλη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι έχοντας συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών οι Νασούτι και Κάλβο και για διάφορους λόγους οι Λαμπριάκος, Αραβίδης, Ντέιλι, Φρασέρι, Γραικός, Οικονομόπουλος, Μπουγαίδης και Αγτζίδης.

Κι όσο για το 4-4-2 του Κούπερ; Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη κάτω από τα δοκάρια θα τοποθετήσει αντί του Σηφάκη τον Πέσκοβιτς για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι με δίδυμο στο κέντρο της άμυνας τον Γκιάρο και παρτενέρ του τον Κουλουχέρη αντί του τιμωρημένου Νασούτι έχοντας τους Νέτο στα δεξιά και Αράνο στα αριστερά των μπακ.

Στα χαφ της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ναφτί με τον Νάτσο Γκαρσία κι από εκεί και πέρα τους στα άκρα των χαφ τον Αντού στα αριστερά και τον Μεριέμ στα δεξιά ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κόκε και Κάμπορα.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ