ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πάνοπλος με Φράιμπουργκ

Πάνοπλος με Φράιμπουργκ
INTIME SPORTS

Όλα τα όπλα του, πλην του Πόποβιτς που ακολουθεί ατομικό και ετοιμάζει βαλίτσες για Κρήτη (ΟΦΗ), θα έχει στην διάθεσή του ο Γιώργος Δώνης κόντρα στην Φράιμπουργκ.

Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σ' όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού και ο Ηλίας Αναστασάκος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην μέση.

Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή κόντρα στην Φράιμπουργκ (19:30 ώρα Ελλάδας), η ομάδα των δυτικών προαστίων θα παρουσιαστεί πάνοπλη και θα δείξει τις... δυνάμεις της κόντρα σ' έναν σκληρό αντίπαλο.

Σ' ότι αφορά στην σημερινή ημέρα (Πέμπτη 29/7), οι παίκτες του Ατρομήτου υποβλήθηκαν σε test μέτρησης ταχύτητας στα πέντε πρώτα μέτρα και τα αποτελέσματα θα φθάσουν αύριο στα χέρια του τεχνικού επιτελείου. Η απογευματινή προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο της περιοχής που έχει καταλύσει η αποστολή.

Κατά τ' άλλα, ολοκληρώθηκε με ελεύθερη μεταγραφή η παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κωνσταντίνου στον Απόλλωνα Αθηνών. Ο Κωνσταντίνου αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα της Ριζούπολης με τη μορφή του δανεισμού.

* Την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της νεοσύστατης ομάδας U-15 του Ατρόμητου με προπονητή τον Σωτήρη Θεοδώρου. Οι νεαροί παίκτες θα προπονηθούν στο αθλητικό κέντρο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ