ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πάνοπλος με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Πάνοπλος με τον ΠΑΣ Γιάννινα
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ατρόμητου εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα του θα πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα χαρακτηρίζοντας κομβικής σημασίας το παιχνίδι.

Με προπόνηση, η οποία έγινε στο γήπεδο του Περιστερίου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αμέσως μετά ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή, η οποία το βράδυ θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή: Σηφάκης, Τσέναμο, Αρκούδας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Ταυλαρίδης, Μπρίτο, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Μπάλλας, Ούμπιντες, Καραμάνος, Φάμπιο, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Γεωργίου.

Τέλος, για το παιχνίδι του Σαββάτου ο Παράσχος δήλωσε: "Το παιχνίδι έχει κομβικό σημασία για εμάς και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Ο ΠΑΣ μπορεί να βρίσκεται σε μια διαδικασία αλλαγής του προπονητή όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχει σταματήσει να είναι καλή ομάδα και να έχει έμπειρους παίκτες. Επιπλέον υπάρχει και μια παράδοση με δύσκολες νίκες ή με ήττες επίσης με μικρά σκορ που η ομάδα δεν τις άξιζε.

Παίζουμε όμως στο γήπεδο μας, θα έχουμε τους φιλάθλους μας και ακολουθώντας το στυλ του παιχνιδιού που μας χαρακτηρίζει πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς οι νικητές".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ