ΙΩΝΙΚΟΣ

"Πάνοπλος" ο Ιωνικός

"Πάνοπλος" ο Ιωνικός
Ινασιο

Ο Αουγκούστο Ινάσιο έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη

Από τους πέντε νεοαποκτηθέντες ο κ. Ινάσιο, μετά το τέλος της προπόνησης, πήρε στην αποστολή τους τέσσερις και συγκεκριμένα τους Χοσέ Ραμίρεζ, Πάμπλο Μπαστιανίνι, Ζακ Παβιό και Κάρλος Φανγκουέιρο, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση μπροστά στους φιλάθλους του Ιωνικού.
Ο αγώνας με τον Εργοτέλη, αντιμετωπίζεται στη Νίκαια ως απαρχή μιας νέας αρχής και νέας πορείας του Ιωνικού στο φετινό πρωτάθλημα και παρά τη δυσχερή βαθμολογική θέση της ομάδας, κανείς δεν το βάζει κάτω και όλοι μαζί, φίλαθλοι, διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές, θα δώσουν τη μάχη τους μέχρι τέλους.

Τα εισιτήρια στις θύρες 1-2 και 3, εκεί δηλαδή που συγκεντρώνεται ο κύριος όγκος των οπαδών του Ιωνικού κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ η θύρα 4 λειτουργεί ως οικογενειακή κερκίδα και εκεί κάθονται και οι παλαίμαχοι, αλλά και οι νεαροί αθλητές του συλλόγου. Τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν στις 12.00.

Το γεγονός ότι ο Ιωνικός έχει απόλυτη ανάγκη των βαθμών της νίκης, σε συνδυασμό με την πρώτη εμφάνιση των νεοαποκτηθέντων παικτών και τη δεδηλωμένη απόφαση των οπαδών του Ιωνικού να στέκονται πάντα δίπλα στο πλευρό της ομάδας, αναμένεται να δημιουργήσει "κοσμοσυρροή" στο γήπεδο της Νεάπολης.

Οι παίκτες που επέλεξε να έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα ο κ. Ινάσιο είναι οι Ραμίρεζ, Καντιμοίρης (τερματοφύλακες), Οφρυδόπουλος, Πουλόπουλος, Ζαβάνιο, Φαμπίνιο, Ντα Κόστα, Μελαμπιανάκης, Βουρεξάκης, Γκούτμαν, Λετιέρι, Ουκάρ, Κιμπικούλα, Μπαστιανίνι, Νατσούρας, Παβιό, Φανγκουέιρο και Ονουάτσι.






TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ