ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Πανσερραϊκός, μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Χαντάκια, που υπέγραψε έως το 2026

Πανσερραϊκός, μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Χαντάκια, που υπέγραψε έως το 2026
PANSERRAIKOS FC

Ο Δημήτρης Χαντάκιας είναι ο νέος ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, με τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, ανακοινώνοντας μεταγραφή. Οι Σερραίοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Δημήτρη Χαντάκια, ο οποίος υπέγραψε έως το 2026.

Αγωνιζόταν από το 2024 στην Ζίρα από το Αζερμπαϊτζάν, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Τσέρνο Μπόρε, Παναιτωλικός, ΑΟ Κέρκυρας και Παναιτωλικό.

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

"Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Χαντάκια, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας και θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως το 2026.

Ο Δημήτρης Χαντάκιας είναι γεννημένος στις 04/01/1995 στο Αγρίνιο, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και πρόσφατα ολοκλήρωσε την τετραετή θητεία του στο Αζερμπαϊτζάν εκεί όπου αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ζίρα, με την οποία είχε 127 συμμετοχές, 7 γκολ και 4 ασίστ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού, στον οποίον αγωνιζόταν έως το 2019, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Φωκικό, στην Κέρκυρα, αλλά και στην Βουλγαρία με τη φανέλα της Τσέρνο Μόρε, έχοντας συνολικά 112 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ.

Δημήτρη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανσερραϊκού".

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ