ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Πανσερραϊκός, μεταγραφές: Γίνεται "λιοντάρι" ο Λιάσος, οι διαπραγματεύσεις σε καλό σημείο

Ο Άγγελος Λιάσος
Ο Άγγελος Λιάσος INTIME SPORTS

Ο Πανσερραϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Άγγελο Λιάσο που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Σερραίοι βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 ο Πανσερραϊκός βρίσκεται σε καλό δρόμο για να σφραγίσει άλλη μία προσθήκη από τη μεταγραφική αγορά της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, οι Σερραίοι έχουν φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο τις διαπραγματεύσεις με τον Άγγελο Λιάσο. Ο διεθνής με την Κ21 μέσος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς εξέπνευσε το συμβόλαιό του και εκτός απροόπτου θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας τεχνικός δούλεψε με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή στα Ιωάννινα και μετέπειτα τον ήθελε και στις Σέρρες. Η επιθυμία του προπονητή φαίνεται πως εκπληρώνεται με τον Λιάσο να αναμένεται να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του σύντομα.

Θυμίζουμε πως ο Λιάσος κατάγεται από την Φλώρινα και από μικρή ηλικία εντάχθηκε στις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι γέννημα θρέμμα παιδί του Αίαντα του οποίου τη φανέλα φόρεσε από την Κ19, την Super League 2 και την Stoiximan Super League 183 φορές.

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ