STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανσερραϊκός: Πρόβλημα με το γήπεδο των Σερρών, στον αέρα το ματς με τον Άρη

Οι οπαδοί του Πανσερραϊκού
Οι οπαδοί του Πανσερραϊκού EUROKINISSI SPORTS

Θέμα στατικότητας παρουσιάζουν το στέγαστρο και η Θύρα 6 του σταδίου των Σερρών με την περιφέρεια να συνεδριάζει το πρωί της Πέμπτης για να παρθεί απόφαση ενόψει του αγώνα με τον Άρη (21/10).

Μπορεί το ερχόμενο Σάββατο να είναι ορισμένο να διεξαχθεί το ματς του Πανσερραϊκού με τον Άρη ωστόσο παραμένει άγνωστο εάν θα γίνει και υπό ποιες συνθήκες.

Συγκεκριμένα, υπάρχει πρόβλημα στατικότητας τόσο με το στέγαστρο που υπάρχει στην εξέδρα των επισήμων, όσο και στη Θύρα 6 του σταδίου.

Για αυτό το λόγο θα συνεδριάσει το πρωί της Πέμπτης η περιφερειακή ενότητα σεζόν για να παρθεί απόφαση για το θέμα. Υπενθυμίζουμε ότι το δημοτικό γήπεδο Σερρών ήταν κλειστό για να γίνουν εργασίες και για αυτό το λόγο ο Πανσερραϊκός δεν αγωνίστηκε σε αυτό στους πρώτους αγώνες της σεζόν.

Στο μέσα του Σεπτεμβρίου δόθηκε η σχετική άδεια και έτσι η ομάδα έπαιξε απέναντι στη Λαμία στην ιστορική της έδρα, αλλά και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε ό,τι αφορά το ματς με τον Άρη όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και θα περιμένουμε να δούμε την απόφαση που θα πάρουν οι αρμόδιοι.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ