ΤΡΙΚΑΛΑ

Παντελίδης: "Η ομάδα μου θα κερδίσει"

Παντελίδης: "Η ομάδα μου θα κερδίσει"
INTIME SPORTS

Αισιόδοξος για το ματς με την Δόξα Δράμας, παρουσιάστηκε ο προπονητής των Τρικάλων Σάββας Παντελίδης

Την προσεχή Κυριακή τα Τρίκαλα υποδέχονται την Δόξα Δράμας για την 4η αγωνιστική της Football League και ο Σάββας Παντελίδης είναι αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα.

Ο έμπειρος τεχνικός των Τρικάλων με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Δράμας, τόνισε πως η Δόξα έχει καλή ομάδα, αλλά πιστεύει πως η δικιά του είναι αυτή που θα πάρει το "τρίποντο".

Αρχικά ο κ. Παντελίδης είπε στο "Ράδιο Ηχώ": " Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η Δόξα έχει μια καλή ομάδα αλλά εμείς αισιοδοξούμε ότι μέσα στο γήπεδο μας θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Πάνω από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας να παρουσιάσουμε ένα όμορφο ποδόσφαιρο και ανταγωνιστικό.

Τα περισσότερα παιχνίδια κρίνονται στο πάθος και την θέληση. Δεν μας αγχώνει ότι παίζουμε για τη νίκη. Προετοιμάζουμε την ομάδα για τη νίκη και αυτό είναι το αποτέλεσμα που ψάχνουμε κάθε Κυριακή. Με όλο το σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο, εύχομαι και είμαι βέβαιος ότι η ομάδα μου θα κερδίσει την Κυριακή. Ο προπονητής πρέπει να έχει πάντα αυτή την πίστη στην ομάδα του
".

Για την Δόξα Δράμας τόνισε: " Έχει αρκετούς παίκτες ποιοτικούς που χρειάζεται να τους προσέξεις. Το ότι δεν παίζει ο Γκονζάλες δεν λέει κάτι απλά αλλάζει τα πλάνα του προπονητή".

Για το αν ξεχωρίζει κάποια ομάδα ανέφερε: " Δεν νομίζω ότι ακόμη μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε για "αύρα" γιατί είναι νωρίς. Είναι δύσκολη κατηγορία η Β' Εθνική και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Χρειάζεται υπομονή προτού βγούνε συμπεράσματα. Με δύο αποτέλεσμα αλλάζουν οι στόχοι".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ