ΕΥΡΩΠΗ

Πάντελιτς ο αλύγιστος!

Πάντελιτς ο αλύγιστος!

Γεννημένος νικητής ο Σέρβος έχει βαρεθεί να αποστομώνει εδώ και χρόνια τους αμφισβητίες του σκοράροντας ακατάπαυστα. To Sport24.gr αποκαλύπτει το κάζο Ολλανδού δημοσιογράφου που εναντιωνόταν στη μεταγραφή του Πάντελιτς από τον Άγιαξ, την απίστευτη προγραμματική δήλωση του Σέρβου, αλλά και την λατρεία των οπαδών (vs).

Γεννημένος στο Βελιγράδι, Μάρκο Πάντελιτς αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι έπειτα από μία τετραετία στη Γερμανία με τη φανέλα της Χέρτα να μεταπηδήσει στον Άγιαξ.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που άσκησαν αυστηρή κριτική στον "Αίαντα" που προχώρησε στην υλοποίηση της μεταγραφής θεωρώντας πως ο άλλοτε παίκτης του Ηρακλή ήταν αρκετά μεγάλος για τα δεδομένα του Άγιαξ και δεν ταίριαζε με τη φιλοσοφία του συλλόγου από το Άμστερνταμ.

Πρώτος και καλύτερος, ο δημοσιογράφος του δημοφιλέστερου ποδοσφαιρικού περιοδικού στη χώρα της τουλίπας (Voetbal International), Γιόχαν Ντερκσέν. Ο Ολλανδός σχολιαστής σε κάθε ευκαιρία έσταζε φαρμάκι για τον Πάντελιτς θεωρώντας τον ακατάλληλο και ανεπαρκή για τον Άγιαξ.

Όπως μας μετέφερε ο συμπατριώτης του ρεπόρτερ της ιστοσελίδας "Εlf Voetbal", Μπαρτ φαν Ντούιζεβεερτ, ο Ντερκσέν εμφανιζόταν κάθε εβδομάδα σε τηλεοπτική εκπομπή με υψηλή τηλεθέαση όπου έβγαζε όλη την εμπάθεια του για τον νεοφερμένο άσο του Ολυμπιακού.

Μάλιστα συνέχιζε να πιστεύει πως η μεταγραφή του Πάντελιτς ήταν γελοία ακόμη και όταν ο έμπειρος στράικερ έβρισκε δίχτυα με θαυμαστή συχνότητα. Είχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα αλλά αρνούνταν να το παραδεχθεί.

Επαναλάμβανε πως πρόκειται για πολύ αργό και μεγάλο σε ηλικία ποδοσφαιριστή που είναι περιττός για τον Άγιαξ!

Ισχυριζόταν πως θα έπρεπε να αγωνίζεται στη θέση του Πάντελιτς κάποιος νεαρότερος ποδοσφαιριστής που θα είχε όλο το μέλλον μπροστά του.

Το θέμα είχε κουράσει τόσο τον Πάντελιτς όσο και τον Άγιαξ, καθώς δεν ήταν λίγες οι εκπομπές που επικεντρώνονταν σε αναλύσεις των φάσεων με πρωταγωνιστή τον Σέρβο παίκτη.

Δείτε ένα video όπου ο Nτερκσέν (ο κύριος με το μουστάκι) αναφέρεται στον Πάντελιτς

Η επιθυμία για τον προεδρικό θώκο

Έκπληξη είχαν προκαλέσει οι πρώτες δηλώσεις του Μάρκο Πάντελιτς κατά την διάρκεια συνέντευξης του και ενώ βρισκόταν λίγες εβδομάδες στο Άμστερνταμ.

Συνεπαρμένος από την ιστορία του συλλόγου, ο ικανότατος σκόρερ τόνισε μεταξύ άλλων πως θα του άρεσε η ιδέα να αναλάβει μέσα στην επόμενη πενταετία την προεδρία του Άγιαξ! Επίσης έλεγε πως του άρεσε πολύ η ζωή στην ολλανδική πρωτεύουσα.

Το συμβόλαιο

Ο Πάντελιτς σκόραρε 16 γκολ σε 15 συμμετοχές του με τα χρώματα του Άγιαξ. Οι Ολλανδοί θέλησαν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους προσφέροντας του μονοετές συμβόλαιο. Εκείνος απέρριψε την πρόταση, καθώς ήθελε συνεργασία τριών ετών εξηγώντας πως ήθελε να εξασφαλίσει το μέλλον της οικογένειας του.

Από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα, ο παθιασμένος Σέρβος σκόρερ έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Άγιαξ γνωρίζοντας την αποθέωση.

Η αποθέωση των οπαδών του Άγιαξ

Ακούστε τους φίλους του "Αίαντα" να φωνάζουν ασταμάτητα το όνομα του Μάρκο Πάντελιτς.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ