STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανθρακικός - Άρης 0-0

Πανθρακικός - Άρης 0-0
Κόκε

Πανθρακικός και Άρης μοιράστηκαν τους βαθμούς σε ένα κακό παιχνίδι που έληξε ισοπαλία

Οι δυο ομάδες συναντιούνται για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία στην οποία μάλιστα τα πάνε εξαιρετικά.
Ο γηπεδούχος Πανθρακικός αν και νεοφώτιστος έχει μόλις τρεις ήττες στα τελευταία ένδεκα παιχνίδια και όλες είναι εκτός έδρας, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι από τα 13 τέρματα που έχει δεχθεί φέτος, μόνο τρία έχουν μπει στην έδρα του.

Ο Άρης από την πλευρά του είναι για οκτώ αγωνιστικές αήττητος με τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Από τα 14 γκολ που έχει πετύχει στο σύνολο η ομάδα του Κίκε Ερνάτεθ μόνο πέντε έχουν επιτευχθεί εκτός έδρας.

Το αποτέλεσμα ωστόσο έληξε ισόπαλο αφήνοντας ουσιαστικά και τις δυο ομάδες ευχαριστημένες αφού πήραν από έναν βαθμό.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πανθρακικός: Ρόκα, Βελάσκο, Ρομπίνιο, Ζαπρόπουλος, Κλεμέντ, Ολίσε, Κανωτίδης (Γήττας 66'), Πόνσε (Αγγελόπουλος 90'), Ενρίκες, Ντιαλό, Ριέρα.

Άρης: Σηφάκης, Καράμπελας, Κουλουχέρης, Λέμπο, Βαγκελί, Βιτόλο, Νεμπεγλέρας (Γκαρία 46'), Χαβίτο, Σιστόν, Κάλβο (Τιάγκο 66'), Κόκε.

Κίτρινες: Κανωτίδης (26' Πανθρακικός), Καράμπελας (39' Άρης), Ζαπρόπουλος (55' Πανθρακικός), Κουλουχέρης (58' Άρης), Βαγκελί (76' Άρης), Κόκε (78' Άρης), Βιτόλο (83' Άρης), Ρομπίνιο (87' Πανθρακικός)

Κόκκινες: Ρομπίνιο (90' Πανθρακικός), Κόκε (90' Άρης)
Με μια ματιά
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να θέλουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ο Άρης θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών, ενώ ο Πανθρακικός θέλει να επανέλθει στα επιτυχημένα αποτελέσματα.

Παρόλα αυτά η ομάδα της Κομοτηνης είναι αυτή που έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι καθώς έχει επιβάλει τον ρυθμό της δημιουργώντας δυο πολύ καλές ευκαιρίες στο 4' και στο 7'. Συγκεκριμένα στο 4' ο Πόνσε βρέθηκε σε καλή θέση όμως το σουτ που έκανε ήταν αδύναμο και το εξουδετέρωσε εύκολα ο Σηφάκης.

Στο 7' είναι η σειρά του Ντιαλό, που είναι πολύ κινητικός στο ματς, να σουτάρει δυνατά με τον Έλληνα τερματοφύλακα όμως να δηλώνει παρόν και να πιάνει την μπάλα.

Στην συνέχεια ο ρυθμός έχει πέσει αισθητά με τον Πανθρακικό ωστόσο να είναι αυτός που ελέγχει το παιχνίδι, χωρίς όμως να έχει δημιουργήσει κάτι αξιόλογο μέχρι και το 28' του αγώνα. Σε αυτή την φάση ο Ριέρα μπήκε από τα δεξιά σέντραρε με τον Πόνσε να πιάνει το σουτ μέσα από την περιοχή του Άρη, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία έγινε στο 40' όταν σε σύγχυση μέσα στην περιοχή του Σηφάκη ο Ζαπρόπουλος πήρε την κεφαλιά, η οποία στρώθηκε μπροστά του και πεσμένος επιχείρησε ένα σουτ χωρίς όμως να βρει στόχο.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τον Πανθρακικό να είναι ο κυρίαρχος και τον Άρη να μην μπορεί να αναπτυχθεί σωστά με αποτέλεσμα να είναι εγκλωβισμένος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πανθρακικό να συνεχίζει ακριβώς όπως και στο πρώτο μέρος.

Στο 49' ο Ριέρα που είναι πολύ καλός στον αγώνα έκανε την σέντρα με τον Ντιαλό να παίρνει την κεφαλιά χωρίς να σημαδεύει καλά όμως με αποτέλεσμα η μπάλα να βγει άουτ.

Ο Άρης στην συνέχεια έχει ανεβάσει την απόδοση του και έχει πάρει τα ινία του αγώνα κάτι που μετέφρασε με μια σπουδαία ευκαιρία στο 57', όταν σε κόρνερ του Κάλβο ο Γκαρσία πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ρόκα.

Στην συνέχεια ο Πανθρακικός προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοση του και στο 68' σε σέντρα που έγινε μέσα στην περιοχή του Άρη, ο Ριέρα την γύρισε στον Πόνσε ο οποίος σούταρε δυνατά όμως ο Σηφάκης με εντυπωσιακό τρόπο την έδιωξε σε κόρνερ.

Στα επόμενα λεπτά και μέχρι το τέλος του αγώνα οι δυο ομάδες δεν έκαναν κάποια φάση μπροστά από τις δυο εστίες, με την δύναμη να είναι αυτή που κυριαρχούσε κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα στο 91' ο Κόκε και ο Ρομπίνιο να αποβληθούν με κόκκινη κάρτα.

Συνέντευξη Τύπου
Κίκε Ερνάντεθ (προπονητής Άρη)

"Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές. Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά όπως και πολλά χρόνια παραμονής στον Πανθρακικό στην Super League".

"Η αλήθεια είναι ότι στο ξεκίνημα του αγώνα δεν μπήκαμε όπως θέλαμε στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό να μπήκε πιο δυνατά και να μπλόκαρε τις γραμμές. Μας πίεσε πάρα πολύ και αν δεν κάνεις σωστά τα πράγματα είναι δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν στο πρώτο ημίχρονο να έχουμε δυσκολίες και ο Πανθρακικός να έχει τις ευκαιρίες για γκολ".

"Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο. Είχαμε αμυντικά λιγότερα προβλήματα, κάναμε ευκαιρίες αλλά όχι το καλύτερο δυνατό παιχνίδι. Παρόλα αυτά ψάξαμε τρόπους να γυρίσουμε το παιχνίδι".

"Αρχικά με την κυκλοφορία της μπάλας και να επιτεθούμε από τα πλάγια και στη συνέχεια από το κέντρο. Αμυντικά ήμασταν καλύτεροι στην διάρκεια του οποίου είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις ποιος ήταν καλύτερος με μας να μην αντιμετωπίσαμε τις δυσκολίες του πρώτου ημιχρόνου.Όπως και να έχει όμως δεν είχαμε ένα καλό παιχνίδι. Επομένως δεν είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό που παρουσιάσαμε και συνεχίζουμε να δουλεύουμε".

Για το πώς ήθελε να παρουσιαστεί το σύνολό του είπε: "Θέλαμε να ελέγξουμε την μεσαία γραμμή και να φθάναμε στην αντίπαλη εστία με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Αυτό ψάξαμε και με την είσοδο του Ζεντίλ στο παιχνίδι. Με τον τρόπο αυτό προσπαθήσαμε να είχαμε καλύτερη συνεργασία με τον Τιάγκο και τον Κόκε που έχουν κοινά χαρακτηριστικά ώστε να κάναμε την ζημιά".

Για την εμφάνιση της ομάδας δεν δίστασε να επαναλάβει πως: "Κανένας από μας δεν είναι ικανοποιημένος από την σημερινή μας εικόνα", κι όσο για την πορεία στον Α΄ γύρο του πρωταθλήματος της Super League είπε: "Τις απώλειες που είχαμε στην αρχή του πρωταθλήματος το πληρώνουμε τώρα και αυτό μας αφήνει μία πικρή γεύση στον Α΄ γύρο. Το αήττητο που έχουμε στους τελευταίους αγώνες είναι καλό και πλέον στον Β΄ γύρο θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε καλύτερα".

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας του σχολίασε: "Είναι ένα θέμα που ασχολείται η διοίκηση της ομάδας και όπως είναι λογικό πρόκειται για συζητήσεις που είναι προσωπικές", ενώ στην συμπληρωματική ερώτηση για τις θέσεις που επιθυμεί να ενισχυθεί το σύνολό του δήλωσε πως: "Σέβομαι την δουλειά σας αλλά αν απαντούσα θα έπαυαν να είναι προσωπικές οι συζητήσεις. Είναι στην ευχέρεια του συλλόγου να βρει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα".

Κι όσο για την αποβολή του Κόκε τόνισε ότι: "Δεν μου αρέσουν ποτέ οι αποβολές και πάντα θα πρέπει να αποτρέπεις ότι μπορείς να αποτρέψεις. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να μην αφήνεις την ομάδα σου με 10 παίκτες" .

Εμίλιο Φερέρα (προπονητής Πανθρακικού)

"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας όχι όμως και από το αποτέλεσμα. Αυτό γιατί είχαμε μία πολύ καλή απόδοση όπου δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για γκολ με τον Άρη να μην ήταν καθόλου επικίνδυνος με εξαίρεση τα τελευταία 20΄. Το συμπέρασμα είναι ότι ενώ ήμασταν εμείς καλύτεροι από τον Άρη το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει καθόλου ικανοποιημένους".

"Η απόδοση που είχε η ομάδα μου σήμερα στο πρέσινγκ ήταν το καταπληκτικό".
Για το αν είναι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του στον Α΄ γύρο του πρωταθλήματος της Super League σχολίασε ότι: "Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Τόσο από την συγκομιδή των βαθμών όσο και από την πρόοδο της ομάδας από παιχνίδι σε παιχνίδι".

Για το αν θεωρεί ότι υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης στην ομάδα του εν όψει και της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είπε: "Αυτό εξαρτάται από ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στην ομάδα και ποιοι θα φύγουν. Από τους παίκτες που έχουμε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα δούμε τι θα γίνει".








Όλα τα λεφτά...
Ο Ριέρα. Για άλλο ένα παιχνίδι έδειξε ότι με την ποιότητα του μπορεί να βοηθήσει τον Πανθρακικό στο να πετύχει τον στόχο του που δεν είναι άλλος εκτός της παραμονής.



Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τον Άρη. Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη τους, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να κάνουν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Πανθρακικού.



To Live του αγώνα...
Στοιχεία Αγώνα
Γήπεδο: Κομοτηνής
Διαιτητής: Κουκουλάκης Μ. (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Ιωσηφόγλου Ν. , Καλαϊτζίδης (Αθηνών)



Η 11άδα των φιλοξενούμενων
Ερνάντεθ: Σηφάκης, Καράμπελας, Κουλουχέρης, Λέμπο, Βαγκελί, Βιτόλο, Νεμπεγλέρας, Χαβίτο, Σιστόν, Κάλβο, Κόκε.
Η 11άδα των γηπεδούχων
Φερέρα: Ρόκα, Βελάσκο, Ρομπίνιο, Ζαπρόπουλος, Κλεμέντ, Ολίσε, Κανωτίδης, Πόνσε, Ενρίκες, Ντιαλό, Ριέρα.
1' Έναρξη αγώνα
4' Ευκαιρία Πανθρακικός
Χλιαρό σουτ του Πόνσε με την μπάλα να περνάει άουτ
7' Ευκαιρία Πανθρακικός
Σουτ του Ντιαλό με τον Σηφάκη να πιάνει την μπάλα εύκολα
14' Σχόλιο
Τα πρώτα λεπτά κύλισαν με τον Πανθρακικό να έχει τον ελέγχο του αγώνα, χωρίς όμως να έχει δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία μπροστά από την εστία του Σηφάκη.
26' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός
Κίτρινη κάρτα στον Κανωτίδη για δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Νεμπεγλέρα
28' Ευκαιρία Πανθρακικός
Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό όταν σε απόκρουση του Σηφάκη ο Πόνσε βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ.
39' Κίτρινη κάρτα Αρης
Κίτρινη κάρτα στον Καράμπελα
40' Ευκαιρία Πανθρακικός
Σύγχυση μέσα στην περιοχή του Άρη ο Ζαπρόπουλος πεσμένος μέσα στην περιοχή του Σηφάκη έκανε ένα σουτ, αλλά ο γκολκίπερ των Κίτρινων μπλόκαρε την μπάλα.
45' Έναρξη καθυστερήσεων
Δυο είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων στο πρώτο ημίχρονο.
45' Λήξη ημιχρόνου
45' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
45' Αλλαγή παίκτη Αρης
Γκαρσία στην θέση του Νεμπεγλέρα
49' Ευκαιρία Πανθρακικός
Σέντρα του Ριέρα ο Ντιαλό θα πάρει την κεφαλιά στέλνοντας την όμως ψήλα άουτ.
55' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός
Κίτρινη κάρτα στον Ζαπρόπουλο
57' Ευκαιρία Αρης
Κόρνερ του Κάλβο ο Γκαρσία πήρε την κεφαλιά αλλά την έστειλε άουτ.
58' Κίτρινη κάρτα Αρης
Κίτρινη κάρτα σε Κουλουχέρη
62' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ζεντίλ στην θέση του Κάλβο
66' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Γήττας μέσα στην θέση του Κανωτίδη
68' Ευκαιρία Πανθρακικός
Φάουλ του Πόνσε ο Σηφάκης μπλόκαρε την μπάλα
70' Ευκαιρία Πανθρακικός
Σέντρα μέσα στην περιοχή του Άρη ο Ριέρα γύρισε στον Πόνσε ο οποίος σούταρε αλλά ο Σηφάκης έδιωξε σε κόρνερ.
75' Αλλαγή παίκτη Αρης
Μπατιόν στην θέση του Χαβίτο
76' Κίτρινη κάρτα Αρης
Κίτρινη κάρτα στον Βαγκελί
78' Κίτρινη κάρτα Αρης
Κίτρινη κάρτα στον Κόκε
83' Κίτρινη κάρτα Αρης
Κίτρινη κάρτα στον Βιτόλο
87' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός
Κίτρινη κάρτα στον Ρομπίνιο
90' Έναρξη καθυστερήσεων
Δυο τα λεπτά των καθυστερήσεων
90' Κόκκινη κάρτα Πανθρακικός
Κόκκινη κάρτα στον Ρομπίνιο
90' Κόκκινη κάρτα Αρης
Κόκκινη κάρτα στον Κόκε
90' Λήξη αγώνα
90' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Αγγελόπουλος στην θέση του Πόνσε
Videos με τα γκολ της αναμέτρησης



















































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ