ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Πανθρακικός-Εργοτέλης 3-2

Πανθρακικός-Εργοτέλης 3-2
Ρομάνο

Ο Πανθρακικός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας τον Εργοτέλη με 3-2 στην Κομοτηνή

Έπρεπε να περάσουν είκοσι αγωνιστικές έτσι ώστε οι "κροκόδειλοι" να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, εναντίον του πολύ κακού Εργοτέλη.
Οι παίκτες του Δερμιτζάκη παρότι βρέθηκαν δυο φορές πίσω στο σκορ, κατάφεραν να τελικά να κερδίσουν χάρη στον πολύ καλό, για άλλη μια φορά, Παπουλή και τον Αρσενίεβιτς που με πανέμορφο τρόπο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Γήπεδο: Κομοτηνής
Διαιτητής: Μάνταλος(Αθηνών)
Βοηθοί: Γενναίος(Αθηνών), Κώτσιρος(Αρκαδίας)
4ος: Ζαχαριάδης(Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Καλύβας(Βοιωτίας)

Εργοτέλης(Καραγεωργίου): Πόζα, Μπούντιμιρ, Ορφανός, Κορδονούρης, Γελαδάρης, Λεάλ, Ρουμπάκης, Χίμπλιγκερ, Τζούνιορ, Μπαλάφας(Μπαλάφας 59'), Τσεσνάουσκις(Κοιλιάρας 79').

Πανθρακικός(Δερμιτζάκης): Ρόκα, Κανωτίδης(46' Παπαδόπουλος), Σακελλαρίου, Ματεντζίδης, Ιασωνίδης, Λόπες, Άλβες, Παπουλής(Μπαζαρίδης 88'), Ρομπέρ, Καζάκης(Αρσενίεβιτς 56'), Μπελέκ.

Κίτρινες: Λόπες (45' Πανθρακικός), Ρουμπάκης(47' Εργοτέλης), Ορφανός(89' Εργοτέλης).
Κόκκινες: -

Με μια ματιά


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να πατάνε πιο δυνατά στον αγωνιστικό και να κυριαρχούν στα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης, καταφέρνοντας μάλιστα να προηγηθούν στο σκορ στο 16ο λεπτό με κοντινή προβολή του Ορφανού.

Νωρίτερα ο ίδιος παίκτης είχε φροντίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του, όταν μετά από σέντρα του Τσεσνάουσκις βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ.

Στο 18ο λεπτό ο Εργοτέλης έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, όταν ο Λεάλ έδωσε πολύ έξυπνη πάσα στον Γελαδάρη μέσα στην περιοχή, με τον έμπειρο αμυντικό να κάνει το σουτ, και το Πόζα να διώχνει εντυπωσιακά με τα πόδια.

Οβεράκι από το ημίωρο

Μπορεί ο Βλάσης Καζάκης να έχει χάσει πολλές ευκαιρίες στα προηγούμεα ματς, στην πρώτη ευκαιρία ωστόσο που του παρουσιάστηκε στο παιχνίδι, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 28ο λεπτό όταν σε μια ασταθή απόκρουση του Πόζα, η μπάλα έφτασε πάνω του και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε τρία λεπτά αργότερα, με τον Λεάλ να "χορεύει" τους αμυντικούς του Πανθρακικού και να κάνει ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Ρόκα.

Ότι δεν κατάφερε ο Λεάλ το έκανε το Κορδονούρης στο 35', όταν σε μια εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο έμπειρος αμυντικός βρέθηκε μόνος και ξεμαρκάριστος μέσα στην περιοχή. Εκεί με κεφαλιά έγραψε το 1-2, σε ένα ματς με διαβολεμένο ρυθμό.

Το πρώτο μέρος τελείωσε με ένα χορταστικό 45λεπτο, αφού και οι δυο ομάδες έπαιξαν αρκετά ανοικτά, με αποτέλεσμα κάθε φάση να "μυρίζει" γκολ.

Άμυνες σουρωτήρι...

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πανθρακικό να είναι πιο επιθετικός και να καταφέρνει να φέρει το ματς στα ίσα στο 53', όταν σε μια σύγχυση μέσα στην περιοχή του Εργοτέλη, ο Ρομπερ έδωσε ωραία πάσα στον Λόπες στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 2-2.

Στη συνέχεια του αγώνα η ομάδα του Πανθρακικού πίεσε την άμυνα του Εργοτέλη, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιήσει κάποια ευκαιρία.

Στο 86ο λεπτό ο Εργοτέλης έχασε πολύ μεγάλη φάση για να πάρει κεφάλι στο σκορ, όταν σε ένα τυφλό γύρισμα από το κέντρο, ο Λεάλ βρέθηκε απέναντι από τον Ρόκα, με τον Ισπανό να διώχνει σε κόρνερ το πλασέ του 29χρονου επιθετικού.

Γκολάρα Αρσενίεβιτς και πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα!

Στο 86ο λεπτό ο Αρσενίεβιτς πέτυχε ένα ιστορικό γκολ για την ομάδα του, αφού με αυτό ο Πανθρακικός έκανε την πρώτη του νίκη στην αναμέτρηση.

Με προσωπική ενέργεια, ο φορ των "κροκοδείλων" ξεπέρασε τέσσερις αντιπάλους του βγαίνοντας απέναντι από τον Πόζα, και με πλασέ έγραψε το 3-2.



Συνέντευξη Τύπου




Όλα τα λεφτά...


Η ομάδα του Πανθρακικού που παρότι βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε τελικά να πετύχει μια σπουδαία νίκη, την πρώτη της στο πρωτάθλημα.

Ας ξεχάσουμε καλύτερα...


Τον Εργοτέλη του δευτέρου μέρους. Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου δεν βγήκαν ποτέ στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να ηττηθούν.

To Live του αγώνα...


Η 11άδα των γηπεδούχων
Πανθρακικός(Δερμιτζάκης): Ρόκα, Κανωτίδης, Σακελλαρίου, Ματεντζίδης, Ιασωνίδης, Λόπες, Άλβες, Παπουλής, Ρομπέρ, Καζάκης, Μπελέκ.
Η 11άδα των φιλοξενούμενων
Εργοτέλης(Καραγεωργίου): Πόζα, Μπούντιμιρ, Ορφανός, Κορδονούρης, Γελαδάρης, Λεάλ, Ρουμπάκης, Χίμπλιγκερ, Τζούνιορ, Μπαλάφας, Τσεσνάουσκις.
1' Έναρξη αγώνα
10' Σχόλιο
Χωρίς φάση τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.
10' Ευκαιρία Εργοτέλης
Πλασέ του Ορφανού μέσα στην περιοχή, ο Πόζα θα πέσει και θα μαζέψει.
16' Γκολ Εργοτέλης 0-1
Σέντρα του Τσεσνάουσκις από τα δεξιά, ο Ορφανός με πλασέ από κοντά θα κάνει το 0-1.
18' Ευκαιρία Εργοτέλης
Ο Λεάλ θα δώσει πολύ έξυπνα στον Γελαδάρη μέσα στην περιοχή που Πανθρακικού, το σουτ του δεύτερου όμως θα δώξει με τα πόδια ο Ρόκα.
26' Σχόλιο
Μετά το γκολ του Εργοτέλη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε.
28' Γκολ Πανθρακικός 1-1
Σέντρα του Σακελλαρίου από τα αριστερά, ο Πόζα θα διώξει την μπάλα με το ένα χέρι πάνω στον Καζάκη, που με κεφαλιά θα γράψει το 1-1.
31' Δοκάρι Εργοτέλης
Ο Λεάλ θα κάνει ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Ρόκα.
35' Γκολ Εργοτέλης 1-2
Εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Γελαδάρης μόνο και ανενόχλητος μέσα στην περιοχή θα πάρει την κεφαλιά και θα κάνει το 1-2.
40' Σχόλιο
Οι άμυνες των δυο ομάδων είναι ανοικτές, με αποτέλεσμα η κάθε φάση να "μυρίζει" γκολ.
45' Έναρξη καθυστερήσεων
Ένα θα είναι το λεπτό των καθυστερήσεων στην αναμέτρηση.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
Στη σέντρα η ομάδα του Εργοτέλη
46' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Κανωτίδης έξω στη θέση του ο Παπαδόπουλος
48' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης
Κίτρινη κάρτα στον Ρουμπάκη για μαρκάρισμα στον Καζάκη.
52' Πέναλτι
Χωρίς ρυθμό τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους.
52' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Αρσενίεβιτς μέσα στη θέση του Καζάκη.
53' Γκολ Πανθρακικός 2-2
Ο Τζούνιορ θα γυρίσει λάθος την μπάλα στον Πόζα, με αποτέλεσμα οι άμυνα να διώξει άσχημα πάνω στον Ρομπέρ, που αντι να πλασάρει θα δώσει έξυπνα στον Λόπες, ο οποίος με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα.
54' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης
Κίτρινη κάρτα στον Ρουμπάκη για μαρκάρισμα στον Παπουλή.
59' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ρομάνο μέσα στη θέση του Μπαλάφα.
67' Ευκαιρία Εργοτέλης
Ο Μπούντιμιρ θα μπει από τα αριστερά μέσα στην περιοχή του Πανθρακικού, με τον Λεάλ να περιμένει μόνος του από την άλλη πλευρά. Ο επιθετικός του Εργοτέλη ωστόσο δεν έδωσε την πάσα και έχασε την μπάλα.
73' Σχόλιο
Ο Πανθρακικός πιέζει, χωρίς να δημιουργεί ευκαιρίες.
75' Ευκαιρία Πανθρακικός
Ο Παπουλής θα βγάλει πολύ ωραία κάθετη πάσα στον Μπελέκ, ο οποίος δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Πόζα.
84' Ευκαιρία Εργοτέλης
Ο Λεάλ βρέθηκε απέναντι από τον Ρόκα, όμως το πλασέ του έδιωξε σε κόρνερ ο Ισπανός πορτιέρο.
85' Γκολ 3-2
Ο Αρσενίεβιτς με καταπληκτική ενέργεια άδειασε τέσσερις αντιπάλους του, και με ωραίο πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 3-2.
85' Σχόλιο Πανθρακικός 3-2
Ο Αρσενίεβιτς με καταπληκτική ενέργεια άδειασε τέσσερις αντιπάλους και με ωραίο πλασέ από την μικρή περιοχή, έκανε το 3-2.
89' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης
Κίτρινη κάρτα στον Ορφανό.
90' Λήξη αγώνα
90' Έναρξη καθυστερήσεων
Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων στο δεύτερο μέρος.


































































TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ