ΑΡΗΣ

Πάντιτς αλλιώς Κέστνερ

Πάντιτς αλλιώς Κέστνερ

Ο 47χρονος Σέρβος Μίλινκο Πάντιτς είναι ο βασικός στόχος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης για να αποτελέσει τον διάδοχο του Γιάννη Χατζηνικολάου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με εναλλακτική λύση να είναι ο Γερμανός Γκούντερ Κέστνερ.

Ο βασικός στόχος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης στην κούρσα της διαδοχής του Γιάννη Χατζηνικολάου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι ο 47χρονος Σέρβος Μίλινκο Πάντιτς με εναλλακτική λύση τον Γερμανό Γκούντερ Κόστνερ.

Κι αν ο Σέρβος τεχνικός και πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου είναι η πρώτη επιλογή ο Γερμανός τεχνικός της Κ20 της Βόλφσμπουργκ βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη έχοντας πραγματοποιήσει και τρίωρη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη.

Ο Πάντιτς είναι μόνιμος κάτοικος Ισπανίας, επιθυμεί ένα καινούριο ξεκίνημα στην καριέρα του, ο Άρης δείχνει να αποτελεί την ευκαιρία που έψαχνε, με τις συζητήσεις να είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο. Όσο για το κριτήριο φαίνεται να αποτελούνε οι απαιτήσεις του όπου και υπάρχει διαφορά.

Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης είχε σήμερα συνάντηση τριών ωρών στην Θεσσαλονίκη με τον έναν από τους τρεις υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο του Άρη και συγκεκριμένα τον Γερμανό Λόρενζ Γκούντερ Κόστνερ.

Στην συνάντηση με τον 61χρονο Γερμανό τεχνικό του αναπτύχθηκε όλο το πλάνο της διοίκησης της ΠΑΕ, του αναλύθηκε το υλικό της ομάδας, η δυναμική του κόσμου και ότι έχει να κάνει με την ομάδα.

Ο Κόστνερ ανέλαβε το 2012 για δύο μήνες την πρώτη ομάδα της Βόλφσμπουργκ και έκτοτε ξαναγύρισε στην Κ20 της ομάδας όπου και συνεχίζει να βρίσκεται. Ακόμη έχει δουλέψει επίσης στις Έσεν, Χόφενχάιμ, Καρσλρούη, Ουντερχάκινγκ, Κολωνία, Κίκερς Στουτγάρδης και Φράιμπουργκ.

Κι όσο για το ότι δεν είχε οριστική εξέλιξη η συνάντηση του Κόστνερ με τον Ηλιάδη είχε να κάνει με το ότι ζήτησε να συζητήσει πρώτα με την οικογένειά του το ενδεχόμενο να μετακομίσει για πρώτη φορά εκτός γερμανικών συνόρων και υποσχέθηκε να απαντήσει μέχρι αύριο Κυριακή.

Εκτός του Πάντιτς και του Κόστνερ σύμφωνα με την χθεσινοβραδινή ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης υπάρχει και τρίτος υποψήφιος τεχνικός που κατάγεται από την Ιταλία.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ