ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πανζουρλισμός στο Bazaar του Παναθηναϊκού

Πανζουρλισμός στο Bazaar του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Πάρα πολύ φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν την Παρασκευή, 1η μέρα του Bazaar, στην Θύρα 12 για να πάρουν πράσινα δώρα για τους αγαπημένους τους ενόψει των εορτών. (VIDEOS)

Ο Παναθηναϊκός διοργανώνει για τους φίλους της ομάδας ένα 4ήμερο Bazaar με εμφανίσεις, ρούχα, αναμνηστικά και αξεσουάρ από 1 έως 13 Ευρώ!

Οι φίλοι της ομάδας που επισκέφτηκαν το Bazaar την πρώτη μέρα, βρήκαν μια πληθώρα προϊόντων του Παναθηναϊκού και της adidas σε τιμές... κερκίδας, κάνοντας τις "πράσινες" αγορές τους και βρίσκοντας νέες ιδέες για δώρα ενόψει και των Χριστουγεννιάτικων εορτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην διάθεση των φίλων του Τριφυλλιού ήταν όλες οι εμφανίσεις της ομάδας από την σεζόν 2005-06 έως και τις περσινές και όπως ήταν λογικό είχαν την... τιμητική τους την πρώτη μέρα της εκδήλωσης.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να προσέρχονται στο κλειστό γηπεδάκι της Θύρας 12 στη Λεωφόρο, έως και τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου. Το Bazaar θα λειτουργεί από τις 10 π.μ., ενώ την Κυριακή από τις 11 π.μ.

Την Παρασκευή στην εκδήλωση βρέθηκαν οι Μουζακίτης, Δώνης και Αναστασόπουλος, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές με τον κόσμο και μοίρασαν αυτόγραφα.

Πανζουρλισμός στο Bazaar του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Μουζακίτης: ''Δεν φοβόμαστε τίποτα''

Ο Αλέξανδρος Μουζακίτης δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλό δρόμο και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ενώ τόνισε ότι είναι ωραίο να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις.
''Είναι μια ευκαιρία για τους φιλάθλους να προμηθευτούν προϊόντα του Παναθηναϊκού σε καλές τιμές. Είναι ωραίο να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις, διότι βοηθάει την ομάδα να αναγεννηθεί. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλό δρόμο και το μέλλον της ομάδας είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται εδώ'' είπε αρχικά ο μεσοεπιθετικός του Τριφυλλιού.

Πως κρίνει την πορεία των νεαρών παικτών έως τώρα: '
'Η πορεία όλων είναι καλή και έχουμε μέλλον είτε στον Παναθηναϊκό είτε όχι. Ο καθένας θα βοηθήσει με τον τρόπο του την ομάδα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα''.

Στο τέλος της σεζόν τι περιμένει από τον εαυτό του: '
'Θα είμαι ικανοποιημένος αν έχω παραμείνει στο ρόστερ και έχω πάρει τις ευκαιρίες που θέλω''.

Δώνης: ''Εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες''

Ο Χρήστος Δώνης από την πλευρά του τόνισε ότι είναι εξαιρετική η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου και υπάρχουν οι προοπτικές, ώστε ο Παναθηναϊκός να δημιουργήσει μια πολύ αξιόλογη ομάδα.

Πανζουρλισμός στο Bazaar του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

'Είναι σημαντικό ότι νικήσαμε με πάρα πολλούς νεαρούς παίκτες στην ενδεκάδα και από την ακαδημία αλλά και γενικότερα Έλληνες. Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες είναι εξαιρετική και αν συνεχιστεί, ο Παναθηναϊκός θα δημιουργήσει ομάδα για πολλά χρόνια'' τόνισε ο μέσος του Παναθηναϊκού.

Τι του είπε ο πατέρας του μετά το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Λεβαδειακό:
''Μου έδωσε συγχαρητήρια αλλά μου τόνισε ότι πρέπει να δουλέψω πιο σκληρά''.

Πως βλέπει την συνέχεια για τον Παναθηναϊκό:
'Έχουμε έναν δύσκολο αγώνα με την Ξάνθη, πρέπει να νικήσουμε για να είμαστε ήρεμοι στην διακοπή. Πιστεύω ότι θα μπούμε στην πεντάδα των play-off και εκεί θα διεκδικήσουμε την συμμετοχή μας στα προκριματικά του Champions League''.

Για την εκδήλωση:
''Είναι για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και είναι σημαντικό πως μπορούν να προμηθευτούν προϊόντα της ομάδας και να την στηρίξουν''.

Αναστασόπουλος: ''Ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει τους στόχους του''

Πανζουρλισμός στο Bazaar του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος από την πλευρά του δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός έχει τις δυνατότητες να πραγματοποιήσει τους στόχους του, ενώ αναφέρθηκε και στο υψηλό επίπεδο των νεαρών παικτών του συλλόγου.

''Ο Παναθηναϊκός έχει ότι χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους του, να βγει στην Ευρώπη και να διεκδικήσει το Κύπελλο. Πιστεύω να τα καταφέρουμε με την βοήθεια του κόσμου'' είπε ο μέσος του Τριφυλλιού.

Για την εκδήλωση: '
'Είμαι χαρούμενος που βλέπω τόσο κόσμο, ότι προβλήματα και να έχει ο Παναθηναϊκός διατηρεί την δυναμική του και είναι σημαντικό για τους οπαδούς να αποκτούν αντικείμενα της ομάδας σε χαμηλή τιμή''.

Πως κρίνει την φετινή πορεία της ομάδας, λόγω της νεαρής ηλικίας αρκετών παικτών:
''Όλοι δείχνουμε το επίπεδο μας το οποίο είναι υψηλό και αποκτώντας εμπειρία θα βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό. Περιμένουμε όλοι την ευκαιρία μας και είναι σημαντικό ότι μας εμπιστεύεται το τεχνικό επιτελείο''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ