ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΟ-ΑΕΛ 1-2

ΠΑΟ-ΑΕΛ 1-2
ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ

Μετά από 22 ολόκληρα χρόνια η Λάρισα κατακτά το Κύπελλο Ελλάδος με μια παλικαρίσια νίκη επί του Παναθηναϊκού (2-1) στο Βόλο

Οι «βυσσινί θύελλα» με γκολ στην αρχή και το τέλος του ματς, «έριξε» στο καναβάτσο τον Παναθηναϊκό και με την νίκη της με 2-1, έγραψε ιστορία.
Οι «πράσινοι» είχαν ισοφαρίσει με πέναλτι του Παπαδόπουλου στο 43’ αλλά δεν ήταν αρκετό για το συγκρότημα του κ. Μουνιόθ, που έχασε και τον τελευταίο στόχο που διεκδικούσε για φέτος.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Λάρισα (Γ. Δώνης): Κοτσόλης, Γκαλίτσιος, Βενετίδης, Νταμπίζας, Φέρστερ, Μπασιλά, Κλέϊτον (85’ Βάλλας), Διγκόζης, Αλωνεύτης (74’ Καλατζής), Φωτάκης, Κόζλεϊ (60’ Αντσουέ).

Παναθηναϊκός (Β. Μουνιόθ): Εμπέντε, Βύντρα, Νίλσον (84’ Σέριτς), Γκούμας, Μόρις, Λεοντίου, Τζιόλης (85’ Μπίσκαν), Νίνης (73’ Ρομέρο), Ιβανσιτς, Παπαδόπουλος, Μάντζιος.

Διαιτητής: Κ. Βασσάρας (Θεσσαλονίκης)
Βοηθοί διαιτητή: Δ. Μποζατζίδης (Θεσ/νίκης), Δ. Σαραϊδάρης (Θεσ/νίκης)
Τέταρτος διαιτητής: Χ. Ζωγράφος
Κίτρινες: Διγκόζης, Φέρστερ, Φωτάκης, Αντσουέ / Ιβανσιτς, Λεοντίου
Κόκκινες: -
Με μια ματιά
Με σύστημα 4-5-1 παρέταξε την ομάδα του ο Γιώργος Δώνης, με τους Φέρστερ, Νταμπίζα στο κέντρο της άμυνας, Γκαλίτσιο, Βενετίδη στα άκρα. Στην μεσαία γραμμή ήταν οι Μπασιλά, Φωτάκης, Διγκόζης και στα πλάγια Αλωνεύτης, Κλέιτον ενώ μοναδικός προωθημένος ήταν ο Κόζλεϊ.

Από την αντίπερα όχθη ο Βίκτορ Μουνιόθ, αφού δεν είχε στην διάθεσή του τον Σαλπιγγίδη(εκτός αποστολής) «έριξε» ως επιθετικό «δίδυμο» τους Μάντζιο (με ένεση) και Παπαδόπουλο, στο γνώριμο 4-4-2. Στα άκρα τους βοηθούσαν οι Νίνης, Ιβανσιτς ενώ στο κέντρο της μεσαίας γραμμής ήταν οι Τζιόλης και Λεοντίου. Στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, οι Γκούμας, Μόρις με τους Βύντρα, Νίλσον στα άκρα.

Ότι συνηθίζει να πετυχαίνει ο Παναθηναϊκός σε αρκετά παιχνίδια το σημείωσε η Λάρισα, αιφνιδιάζοντας τους πάντες στο Πανθεσσαλικό. Στο 3’ ο Φωτάκης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Κόζλεϊ με κεφαλιά νίκησε τον Εμπέντε, ανοίγοντας το σκορ, προκαλώντας ταυτόχρονα πανζουρλισμό στην εξέδρα των οπαδών της Λάρισας.

Το γκολ ήταν φανερό ότι «πάγωσε» τους τυπικά γηπεδούχους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αναζητούσαν γρήγορα έναν καλό ρυθμό. Στην πρώτη τους καλή ευκαιρία οι παίκτες του Μουνιόθ, δεν μπόρεσαν στο 13’ με την κεφαλιά του Μάντζιου να φτάσουν στην ισοφάριση (μετά την σέντρα του Νίλσον).

Με την συμπλήρωση του 20λεπτου ο Τζιόλης τραυματίστηκε σε ένα μαρκάρισμα από τον Διγκόζη και ο Ισπανός τεχνικός έδωσε εντολή στον Ιγκόρ Μπίσκαν να ξεκινήσει το ζέσταμα για κάθε ενδεχόμενο. Την ίδια ώρα οι οπαδοί του «τριφυλλιού» προσπαθούσαν να ενθαρρύνουν την ομάδα τους με συνθήματα υπέρ της.

Ισορροπημένος ήταν ο ρυθμός του αγώνα σχεδόν στο ημίωρο, με τους «βυσσινί» να έχουν το προβάδισμα και να έχουν οπισθοχώρηση λίγο ενώ οι «πράσινοι» που είχαν τον έλεγχο του αγώνα δεν μπορούσαν να βρουν τρόπους για να μπουν στην περιοχή του Κοτσόλη. Για τον λόγο αυτό ο Βίκτορ Μουνιόθ, άλλαξε πλευρά τους Νίνη και Ιβανσιτς προκειμένου να «μπερδέψει» λίγο την αμυντική διάταξη των Λαρισαίων, η οποία ήταν εξαιρετική.

Μετά από μια εξαιρετική προσπάθεια του Νίλσον που από τον χώρο πίσω από το κέντρο πέρασε δύο παίκτες και έκανε την σέντρα ο Μάντζιος με συρτό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοτσόλη, ο οποίος μπλόκαρε στο 33’, στην δεύτερη καλή φάση των «πράσινων» στο πρώτο μέρος.

Οι τυπικά γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα ωστόσο δεν είχαν βρει την κατάλληλη στιγμή για να πετύχουν άλλη ευκαιρία πλην των δύο με τον Μάντζιο, οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Και ενώ όλα βάδιζαν προς το τέλος του ημιχρόνου έγινε η «φάση» του πρώτου μέρους. Στο 43’ ο Ιβανσιτς βρήκε στην πλάτη του Γκαλίτσιου τον Παπαδόπουλο, ο οποίος «έκοψε» την μπάλα και ο Φέρστερ στην προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα έπεσε στα πόδια του και ο κ. Βασσάρας υπέδειξε το σημείο του πέναλτι και έδειξε κίτρινη κάρτα στον αμυντικό των «βυσσινί».

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» από τα έντεκα βήματα δεν αστόχησε και νικώντας τον Κοτσόλη, διαμόρφωσε το 1-1 λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δίνοντας άλλη τροπή στην συνέχεια του ματς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς διορθωτικές κινήσεις από τους κ.κ. Μουνιόθ και Δώνη, εμμένοντας στις αρχικές τους επιλογές. Αγωνιστικά, οι «πράσινοι» με την ψυχολογία καλύτερη λόγω της ισοφάρισης στο τέλος του πρώτο μέρους, είχε την μεγάλη ευκαιρία με την έναρξη να πάρει προβάδισμα.

Στο 48’ ο Παπαδόπουλος προσπάθησε με ατομική ενέργεια και σουτ μπροστά από τον Νταμπίζα να νικήσει τον Κοτσόλη, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξεσηκώθηκαν με την χαμένη αυτή ευκαιρία και τραγουδούσαν υπέρ της ομάδας τους, που έδειχνε πιο ορεξάτη στην επανάληψη.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, κ. Δώνης βλέποντας την ομάδα του να μην δημιουργεί ευκαιρίες μπροστά, άλλαξε τον μοναδικό επιθετικό προωθημένο βάζοντας στο ματς τον Αντσουέ (αντί του Κόζλεϊ) ενώ ζήτησε με οδηγίες από τους Αλωνεύτη και Κλέϊτον να ανεβαίνουν περισσότερο από τα άκρα.

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Μουνιόθ έβλεπε την ομάδα του να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να προσπαθεί να πετύχει κάτι καλό στον επιθετικό τομέα, δίχως ωστόσο να μπορεί στην τελική προσπάθεια.

Στο 71’ ο Παπαδόπουλος μετά την πάσα του Νίνη, «έκοψε» έξυπνα την μπάλα (προκαλώντας τον Φέρστερ να πέσει μόνος του), έστρωσε λίγο πιο πίσω από το πέναλτι αλλά το απευθείας σουτ του Τζιόλη πέρασε μόλις άουτ, σε μια πολύ καλή στιγμή των τυπικά γηπεδούχων.

Ο Ισπανός τεχνικός των «πράσινων» στην πρώτη του αλλαγή απέσυρε τον κουρασμένο Νίνη και περάσε στην δεξιά πτέρυγα τον Ρομέρο, ενώ η απάντηση του Δώνη ήταν να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιθετική του γραμμή, αποσύροντας τον Αλωνεύτη με τον Καλαντζή να μπαίνει εντός αγωνιστικού χώρου.

Ένα σουτ του Διγκόζη στο 78’ και ένα πιο εντυπωσιακό και δύσκολο να αποκρούσει ο Εμπεντε (αφού του έφυγε η μπάλα) του Κλέϊτον στο 81’, ήταν οι δύο απειλητικές στιγμές των «βυσσινί» στην επανάληψη.

Όμως στο 82’ ο Ανρί Ανσουέ έφυγε στην πλάτη των «πράσινων» αμυντικών μετά από μια βαθιά μπαλιά του Νταμπίζα, και με δυνατό σουτ εκτέλεσε τον Εμπέντε, κάνοντας το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι παρά την εδαφική τους υπεροχή δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν πάλι τα δεδομένα και παρά την πίεση τους και στα λεπτά των καθυστερήσεων δεν μπόρεσαν, ακόμα και στην απίστευτη ευκαιρία του Μάντζιου στο 93’ που σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα πάνω στον Κοτσόλη.

Οι «βυσσινί» πέτυχαν μια σπουδαία νίκη και να κατέκτησαν το δεύτερο Κύπελλο Ελλάδος στην ιστορία τους, μετά από μια θριαμβευτική νίκη που πέτυχε κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο.
Συνέντευξη Τύπου
Βίκτορ Μουνιόθ
"Να συγχαρώ την Λάρισα για τη νίκη της και επίσης να θυμήσω την υποστήριξη που είχαμε απο τους οπαδούς μας που ήταν δίπλα μας. Όσον αφορά το παιχνίδι, την Παρασκευή λέγαμε οτι δεν υπάρχουν φαβορί και αναφορικά με τον αγώνα μετά το πρώτο τέρμα που ήρθε γρήγορα για την Λάρισα, τους έδωσε το προβάδισμα και έπαιξαν καλά, έκλεισαν τους χώρους πίεσαν και δεν είχαμε την δυνατότητα να ισοφαρίσουμε. Κυνηγήσαμε το γκολ, παρά το γεγονός οτι η Λάρισα έκλεινε τους χώρους. Ήρθε τελικά το πέναλτι και αναρωτιέμαι γιατί υπήρχε μόνο πέναλτι και όχι η αποβολή του παίκτη που το προκάλεσε.

Στο ημίχρονο μιλήσαμε και θεωρώ οτι στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα, μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ, η Λάρισα έκανε μόνο μια ευκαιρία, εμείς είχαμε την κατοχή και τις ευκαιρίες. Όμως ήρθε το δεύτερο γκολ, ήταν κάτι που μπορούσε να συμβεί, καθώς στην αντεπίθεση βγήκε ένας πολύ γρήγορος παίκτης όπως είναι ο Αντσουέ και αυτή ήταν η μοναδική φάση της Λάρισας, Είχαμε δέκα λεπτά μέχρι την λήξη, προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε και είχαμε ευκαιρίες με τους Λεοντίου και Μάντζιο, αλλά δεν είχαμε την ακρίβεια που έπρεπε.

Είμαι θλιμμένος απο την ήττα, για τους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας. Θα ήθελα να δώσω και πάλι συγχαρητήρια στην Λάρισα για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Η τεχνική ομάδα και εγώ δουλέψαμε με μεγάλη χαρά αυτούς τους 7 μήνες και προσπαθήσαμε κάθε στιγμή ο Παναθηναϊκός να αναδεικνύεται σε μεγάλη ομάδα. Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι να κερδίζει όλους τους στόχους που διεκδικεί.

Προσπαθήσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο να βάλουμε τον Γκούμα στην επίθεση, όμως η Λάρισα έπαιζε πιο πίσω, όμως αυτό έγινε στα 10 τελευταία λεπτά, γιατί μέχρι τότε δεχθήκαμε πίεση. Ενδεχομένως να μας έλειψαν οι φρέσκοι παίκτες στην επίθεση, γι' αυτό και επιχείρησα να φρεσκάρω έναν στα άκρα (σ.σ. Ρομέρο) και έναν στον άξονα (σ.σ. Μπίσκαν) που θα είχαν τις ευκαιρίες να κάνουν σουτ.

Θα μου άρεσε να μείνω και την επόμενη σεζόν, όμως πρέπει να μιλήσω με τον κ. Βαρδινογιάννη και θα δούμε τι θα γίνει...

Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, είμαι ικανοποιημένος απο τους παίκτες που έχω, ήταν επαγγελματίες και δούλεψαν πολύ σκληρά. Μόνο εύσημα έχω για τους παίκτες μου. Όμως δεν επέλεξα εγώ αυτούς τους παίκτες και δεν το λέω σαν δικαιολογία, αλλά ήρθα τον Οκτώβριο. Θέλω πάντως να τονίσω οτι οι παίκτες ήταν εξαιρετικοί στον τρόπο που συνεργάστηκαν και δούλεψαν.

Ο καλύτερος μας γκολτζής είναι ο Σαλπιγγίδης, όμως αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Ήθελε πάρα πολύ να παίξει αλλά είχε μυικό πρόβλημα, αν είχε 2-3 μέρες θα ήταν σε θέση ν' αγωνιστεί.

Στην συνάντηση με τον κ. Βαρδινογιάννη θα του εξηγήσω τους λόγους απο την δική μου οπτική γωνία για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Απο τις συζητήσεις που έχουμε κάνει μέχρι τώρα γνωρίζει ο κ. Βαρδινογιάννης την άποψη μου για κάθε καστάσταση και κάθε αποτέλεσμα.

Ουσιαστικά αυτό που έκανε το κέντρο και ο Μόρις ήταν να προλάβουν τον Κόζλεϊ, ο Αντσουέ δεν είχε προβλεφθεί να είναι επιθετικά γρήγορος. Φυσικά, όσον αφορά την αλλαγή του Νίλσον, το έκανα γιατί έβαλα δεξιά τον Βύντρα και αριστερά τον Σέριτς".



















Γιώργος Δώνης
"Είναι πολύ μεγαλή τιμή για μας να είμαστε Κυπελλούχοι, σε μια χρονιά που ήταν πολύ καλό μάθημα. Τώρα απολαμβάνουμε την στιγμή, γιατί ξέρετε οτι οι ποδοσφαιρικές χαρές έχουν μικρή διάρκεια. Στο αγωνιστικό μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο, πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ και στην συνέχεια κλείσαμε τους χώρους, όμως σε μια δική μας απροσεξία ήρθε η ισοφάριση.

Στο τέλος είχαμε και λίγο τύχη που μας έλειψε όλη την σεζόν, αλλά νομίζω οτι τελικά είμαστε δίκαια Κυπελλούχοι. Θέλω να αφιερώσω αυτό το τρόπαιο στην διοίκηση και τους οργανωμένους οπαδούς που στις δύσκολες στιγμές έμενα με στήριξαν πάρα πολύ.

Τα αγωνιστικά προβλήματα που έχουμε είναι δεδομένα, πιστεύω όμως οτι σε σχέση με το πρωτάθλημα και το Κύπελλο δεν είχαμε καθόλου τύχη. Η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την θέση και αφού εξασφαλίσουμε την παραμονή θα κάνουμε τις κινήσεις που απαιτούνται για την επόμενη σεζόν.

Δεν ζω απο μέσα την ομάδα του Παναθηναϊκού, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω. Μπορώ να σας πω οτι θέλετε για την ομάδα που ήμουν μέλος της...

Την Κυριακή αυτό που θέλουμε είναι όλος αυτός ο κόσμος να είναι στο πλάι μας και στον αγώνα με την Καλαμαριά. Ακόμα και στην Β' Εθνική είχα πει οτι ομάδες σαν την Λάρισα δεν μπορούν να σνομπάρουν το Κύπελλο και κάθε χρόνο θα διεκδικούμε οτι καλύτερο μπορούμε. Όταν πετυχαίνεις έναν στόχο πρέπει να είσαι προσγειωμένος και να σκέφτεσαι τον τρόπο που θα φθάσεις στον επόμενο στόχο.

Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες που δεν έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή, Υπήρχαν συγκυρίες, τραυματισμοί και λάθος επιλογές που είμαστε εδώ. Όσο για το πέναλτι του Παναθηναϊκού δεν έχω αντίληψη της φάσης οπότε δεν θέλω να πω κάτι".









Όλα τα λεφτά...
Η απόκρουση του Κοτσόλη στο τελευταίο λεπτό και η εξέδρα των «βυσσινί»… Μετά από 22 χρόνια υπομονής για την κατάκηση του Κυπέλλου, οι οπαδοί της ΑΕΛ δημιούργησαν εντυπωσιακές εικόνες στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την νέα ήττα του Παναθηναϊκού και μάλιστα σε έναν τελικό που ήταν ο μοναδικός στόχος που θα μπορούσαν να κατακτήσουν φέτος αλλά ούτε τώρα δεν τα κατάφεραν.
To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
3' Γκολ Λάρισα : Κόζλεϊ
Η Λάρισα καταφέρνει να αιφνιδιάσει. Ο Φωτάκης εκτέλεσε φάουλ απο τα δεξιά και ο Κόζλεϊ με κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Εμπέντε.
10' Σχόλιο
Η Λάρισα με το γκολ του Κόζλεϊ φρόντισε να βάλει απο νωρίς τον Παναθηναϊκό με την πλάτη στον τοίχο, καθώς οι "πράσινοι" καλούνται να ισοφαρίσουν πριν την ολοκλήρωση του α' ημιχρόνου.
13' Κεφαλιά Παναθηναϊκός : Μάντζιος
Βαθιά μπαλιά για τον Μάντζιο στην περιοχή, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν έκανε καλή κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ.
20' Σχόλιο
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έχουν ξεπεράσει το σοκ απο το γρήγορο γκολ και συνεχίζουν να ψάχνουν τρόπους για ν' απειλήσουν την εστία του Κοτσόλη.
23' Σχόλιο
Ο Τζιόλης φαίνεται να έχει πρόβλημα και ο Μουνιόθ έδωσε εντολή στον Μπίσκαν να ξεκινήσει προθέρμανση.
28' Σχόλιο
Ο Μουνιόθ αλλάζει πλευρά τους Νίνη (αριστερά) και Ίβανσιτς (δεξιά) προσπαθώντας να βρει τρόπο να φθάσει ο Παναθηναϊκός στο γκολ.
32' Οφσάιντ Λάρισα : Κόζλεϊ
33' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Μάντζιος
Ο Νίλσον βρήκε χώρο απο τα δεξιά και προωθήθηκε, τροφοδότησε τον Μάντζιο στην περιοχή που έκανε σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κοτσόλη.
35' Κίτρινη κάρτα Λάρισα : Διγκόζης
38' Οφσάιντ Παναθηναϊκός : Νίνης
40' Σχόλιο
Ο Μουνιόθ είχε μια σύντομη συνομιλία με τον Σέριτς που ξεκίνησε προθέρμανση.
43' Πέναλτι Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος
Ο Παπαδόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας στην μεγάλη περιοχή, ο Φέρστερ έκανε άτσαλο μαρκάρισμα, με αποτέλεσμα ο αρχηγός του Παναθηναϊκού να βρεθεί στο έδαφος και ο Βασσάρας να δείξει το σημείο του πέναλτι.
43' Κίτρινη κάρτα Λάρισα : Φέρστερ
44' Γκολ Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος
Ο Παπαδόπουλος δεν αστόχησε απο την "άσπρη βούλα" και έκανε το 1-1...
45' Έναρξη καθυστερήσεων :2'
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
48' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος
Λάθος στην μεσαία γραμμή απο τους παίκτες της Λάρισας, ο Παπαδόπουλος βγήκε στην αντεπίθεση και έκανε σουτ λίγο έξω απο την περιοχή των Θεσσαλών, όμως η μπάλα πέρασε έξω απο την εστία του Κοτσόλη.
49' Οφσάιντ Παναθηναϊκός : Μάντζιος
56' Κίτρινη κάρτα Λάρισα : Φωτάκης
57' Σχόλιο
Ο Βίκτορ Μουνιόθ έδωσε εντολές στους Γκούμα και Μόρις, ενώ απο την άλλη πλευρά ο Δώνης είπε στον Αντσουέ να ετοιμαστεί για να γίνει η πρώτη αλλαγή των Θεσσαλών. Θα πάρει την θέση του Κόζλεϊ.
60' Αλλαγή παίκτη Λάρισα
Ο Αντσουέ στην θέση του Κόζλεϊ.
65' Σχόλιο
Μπορεί μέχρι τώρα να μην υπάρχουν πολλές φάσεις στο β' ημίχρονο, όμως ο ρυθμός είναι πολύ καλύτερος, με τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή της μπάλας.
69' Σχόλιο
Ο Βίκτορ Μουνιόθ φωνάζει συνέχεια στους παίκτες του ν' αναπτύσσονται απο τα πλάγια...
70' Σχόλιο
Ο Γιώργος Δώνης τα έχει με τους μέσους του, καθώς δεν μπορούν μέχρι τώρα ν' αξιοποιήσουν τον Αντσουέ.
71' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Νίλσον
Ο Παπαδόπουλος βρέθηκε πλάγια δεξιά στην περιοχή της Λάρισας, απέφυγε τον Φέρστερ και γύρισε την μπάλα για τον Νίλσον στο ύψος της περιοχής, όμως ο Σουηδός έστειλε την μπάλα άουτ.
73' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Ρομέρο στην θέση του Νίνη.
73' Αλλαγή παίκτη Λάρισα
Ο Καλαντζής στην θέση του Αλωνεύτη.
77' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Ίβανσιτς
78' Σουτ Λάρισα : Διγκόζης
Μακρινό σουτ του Διγκόζη, η μπάλα έξω απο την εστία του Εμπέντε.
79' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Λεοντίου
80' Σουτ Λάρισα : Κλέϊτον
Πολύ ωραίο μακρινό σουτ του Κλέϊτον, η μπάλα χτύπησε στο πρόσωπο (!) του Εμπέντε και απομακρύνθηκε...
82' Γκολ Λάρισα : Αντσουέ
Βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού, ο Αντσουέ πέρασε στο σπριντ Γκούμα, Μόρις και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Εμπέντε.
82' Κίτρινη κάρτα Λάρισα : Αντσουέ
84' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Σέριτς στην θέση του Νίλσον.
85' Αλλαγή παίκτη Λάρισα
Ο Βάλλας στην θέση του Κλέϊτον.
85' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Μπίσκαν στην θέση του Τζιόλη.
90' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Λεοντίου
Πολύ ωραία πάσα του Μπίσκαν για τον Λεοντίου που μπήκε στην περιοχή, αλλά την ώρα που προσπάθησε να κάνει σουτ γλίστρησε και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κοτσόλη.
90' Έναρξη καθυστερήσεων : 4'
91' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Σέριτς
94' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Μάντζιος
Ο Ίβανσιτς εκτέλεσε πλάγιο, οι αμυντικοί της Λάρισας δεν μπόρεσαν ν' απομακρύνουν, ο Ρομέρο έκανε προβολή, ο Κοτσόλης απομάκρυνε στα πόδια του Μάντζιου, όμως ο επιθετικός του Παναθηναϊκού προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα πάνω στον Κοτσόλη!
94' Λήξη αγώνα






















































TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ