ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΑΟ-Ατρόμητος 1-2

ΠΑΟ-Ατρόμητος 1-2
παναθηναικος-ατρομητος

Ο Ατρόμητος "μιμήθηκε" τον Εργοτέλη και νίκησε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό με 2-1

Η νέα εντός έδρας απώλεια με 2-1 για τους «πράσινους» εκτός από τις αποδοκιμασίες των λιγοστών οπαδών που ήρθαν στο γήπεδο, ουσιαστικά έδωσε τέλος στην υπόθεση της 2ης θέσης αφού ο Παναθηναϊκός έμεινε τέσσερις ολόκληρους βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ, λίγο πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.
Κουτσοσπύρος (32’) και Ολιβέιρα (65’) τα γκολ των φιλοξενούμενων ενώ στο 70’ ο Παπαδόπουλος απλά μείωσε το σκορ (σημειώνοντας γκολ για τους γηπεδούχους μετά τις 25 Φεβρουαρίου εντός έδρας) σε μια συνεχόμενη απογοητευτική εμφάνιση των παικτών του Βίκτορ Μουνιόθ.
td> Οι συνθέσεις των ομάδων
Παναθηναϊκός (Β. Μουνιόθ): Εμπέντε, Βύντρα (46’ Ρομέρο), Νίλσον, Μόρις, Γκούμας, Λεοντίου, Τζιόλης (81’ Μπίσκαν), Νίνης, Ιβανσιτς (63’ Μάντζιος), Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης.

Ατρόμητος (Ν. Κοκότοβιτς): Μιχαηλίδης, Κατεμής, Ρόβας (89’ Αντερσον), Χάλαρης, Ραγκουέλ, Ιωάννου, Κορακάκης, Ολιβέιρα, Μαγκντί, Λουτσιάνο (93’ Κριπιντίρης), Κουτσοσπύρος (92’ Λαζανάς).

Διαιτητής: Βασσάρας Κ. (Θεσ/κης)

Βοηθοί Διαιτητή: Μποζατζίδης Δ. – Σαραϊδάρης Δ.

Τέταρτος Διαιτητής: Σταμάτης Χ.

Κίτρινες: Ρομέρο / Ραγκουέλ, Χάλαρης, Μαγκντί
td> Με μια ματιά
Μετά τον αποκλεισμό του Ρικάρντο Μπόβιο λόγω της τιμωρίας του (είχε συμπληρώσει κάρτες) και την επιλογή του να απουσιάσει από αυτό το ματς, ο Σωτήρης Λεοντίου μετατέθηκε στην θέση του Βραζιλιάνου μέσου, ως παρτενέρ του Αλέξανδρου Τζιόλη.

Ετσι ο Ισπανός τεχνικός επανέφερε στα άκρα και την αριστερή πτέρυγα τον Λουκά Βύντρα (επέστρεψε στο βασικό σχήμα μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη). Σε ότι αφορά το υπόλοιπο σχήμα Παπαδόπουλος και Σαλπιγγίδης ήταν και πάλι το «ζευγάρι» της «γραμμής κρούσης» ενώ στην μεσαία γραμμή και τα άκρα επιλέχθηκαν οι γνώριμοι Ιβανσιτς και Νίνης.

Για την ομάδα του Περιστερίου, ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς επέλεξε σύστημα 5-3-2, ενισχύοντας περισσότερο την αμυντική του γραμμή. Στο κέντρο της οι Ολιβέιρα (στον Παπαδόπουλο), Χάλαρης (σε Σαλπιγγίδη) και Ιωάννου (σε ελεύθερο ρόλο) και στα πλάγια ήταν οι Ραγκουέλ (αριστερά) και Κατεμής (δεξιά)

Στην μεσαία γραμμή ο Κορακάκης στο κέντρο με τους Μαγκντί και Ρόβα στα άκρα βοηθούσαν τους δύο επιθετικούς Λουτσιάνο και Κουτσοσπύρο (πιο προωθημένος) με τον Βραζιλιάνο παίκτη σε ρόλο μπαλαντέρ αφού ήταν ο συνδετικός κρίκος των δύο γραμμών.

Το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού αναλώθηκε με τις δύο ομάδες να απειλούν με μακρινά σουτ τις εστίες των Εμπέντε και Μιχαηλίδη. Παπαδόπουλος και Λουτσιάνο ήταν οι παίκτες που επιχείρησαν να δώσουν προβάδισμα στην ομάδα τους με τον άσο του Ατρομήτου να απειλεί δύο φορές τον Καμερουνέζο γκολκίπερ που μόνο μια φορά χρειάστηκε να επέμβει αποτελεσματικά.

Οι «πράσινοι» για ένα διάστημα 15 λεπτών στην συνέχεια προσπαθούσαν να βρουν τρόπο να «σπάσουν» τον αμυντικό «φράχτη» των φιλοξενούμενων, που είχαν «μπλοκάρει» κυριολεκτικά τους Παπαδόπουλο, Σαλπιγγίδη. Ετσι, αναζητούσαν κάποιες λύσεις με τους Νίνη και Ιβανσιτς αλλά και πάλι δεν υπήρχε ο παίκτης που θα γίνονταν ο τελικός αποδέκτης.

Η ομάδα του Περιστερίου έδειχνε να επιχειρεί σε κάθε της ενέργεια να βγει σε κάποια κόντρα αλλά σε δύο φορές που το επιχείρησαν πριν το ημίωρο η «πράσινη» άμυνα γρήγορα τραβήχτηκε και εξέθεσε τους αντίπαλους επιθετικούς. Όμως δεν έγινε το ίδιο και την τρίτη και καθοριστική στιγμή στο 32ο λεπτό.

Ο Μαγκντί από τον χώρο του ημικύκλιου έβγαλε τον Κουτσοσπύρο στην πλάτη του Μόρις και ο υψηλόσωμος επιθετικός του Ατρόμητου με ευθύβολο δυνατό σουτ νίκησε τον Εμπέντε δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του που πανηγύρισε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα (33’) και μετά την σέντρα επιχείρησαν να πιάσουν στον «ύπνο» τους αντιπάλους τους, ωστόσο ο Σαλπιγγίδης από θέση τετ α τετ με τον Μιχαηλίδη σούταρε δυνατά και ψηλά άουτ, απογοητεύοντας ακόμα περισσότερο τους λιγοστούς οπαδούς τους.

Τρία λεπτά αργότερα (36’) από στημένη φάση ο Νίνης προσπάθησε να απειλήσει απευθείας ωστόσο ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων σε σωστή θέση απομάκρυνε την μπάλα με γροθιές, στην μοναδική καλή στιγμή των «πράσινων» μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο γκολ.

Το τελικό σφύριγμα για τα πρώτα 45 λεπτά από τον κ. Βασσάρα και η ενέργεια των όσων παρακολουθούσαν το ματς να αποδοκιμάσουν με σφυρίγματα τους γηπεδούχους για την εμφάνιση που παρουσίαζαν εντός αγωνιστικού χώρου, απεικόνιζε πλήρως την εικόνα του αγώνα στο ΟΑΚΑ, με τους Περιστεριώτες απλά να κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Ισπανός τεχνικός των «πράσινων» επιχείρησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του με την πρώτη του διορθωτική κίνηση. Ετσι, άφησε εκτός ενδεκάδας τον Βύντρα και πέρασε στο ματς τον Σεμπάστιαν Ρομέρο. Με την αλλαγή αυτή μετατέθηκε ο Αργεντίνος δεξιά στην θέση του Νίνη ο οποίος πήγε παρτενέρ του Τζιόλη, αφού ο Λεοντίου πήγε στο αριστερό άκρο.

Ένα σουτ του Τζιόλη και μια κεφαλιά του Ιωάννου δεν ανησύχησαν τους αντίπαλους γκολκίπερ που έλεγχαν τις φάσεις μπροστά στην εστία τους στα πρώτα πέντε λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο παίκτης που είχε σκοράρει δύο φορές στο Περιστέρι με δυνατά σουτ φαίνονταν να θέλει να πετύχει το ίδιο και εντός έδρας με τον Ατρόμητο. Ο Αλέξαδρος Τζιόλης με εκτέλεση φάουλ από μακριά και δυνατό σουτ ανάγκασε τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη σε εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ. Η ευκαιρία αυτή ανάγκασε τους λιγοστούς οπαδούς του συλλόγου να φωνάζουν υπέρ της ομάδας τους, για πρώτη φορά στο παιχνίδι προκειμένου να τους ανεβάσουν και λίγο το ηθικό.

Οι ρυθμοί από πλευράς γηπεδούχων ανέβαιναν και στο 61’ μετά από σέντρα του Τζιόλη από αριστερά ο Παπαδόπουλος έκανε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή και αμέσως το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα (63’), ο Ισπανός προπονητής θέλησε να βοηθήσει ακόμα περισσότερο την επιθετική του γραμμή και για τον λόγο αυτό «έριξε» στο ματς και τον Μάντζιο αντί του Ιβανσιτς, φέρνοντας στα άκρα τον Σαλπιγγίδη.

Οι παίκτες του Κοκότοβιτς όμως σε μια βραζιλιάνικη άκρως ενέργεια «πάγωσαν» το ΟΑΚΑ, όταν στο 65’ μετά από κόρνερ του Λουτσιάνο (που κέρδισε έξυπνα ο ίδιος από τον Λεοντίου) ο Ολιβέιρα με καρφωτή κεφαλιά άφησε «άγαλμα» τον Εμπεντε και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του που πανηγύρισε έξαλλα το 2-0.

Η απάντηση των «πράσινων» στην απογοήτευση των οπαδών τους ήρθε με ένα γκολ που άλλαξε το βαρύ κλίμα του 0-2. Στο 70’ ο Νίνης πραγματοποίησε την σέντρα και ο Παπαδόπουλος πέτυχε ότι προσπαθούσαν οι γηπεδούχοι από τις 25 Φεβρουαρίου εντός έδρας (και το 3-0 με Ηρακλή), δηλαδή το γκολ.

Ετσι μετά τα ματς με Λανς (0-0), Ξάνθη (0-0) και Εργοτέλη (0-1) οι παίκτες του Μουνιόθ βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον αρχηγό τους που έβαλε και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι με το παιχνίδι τους κατάφερναν να διατηρούν το προβάδισμα και να παράλληλα να βλέπουν το χρονόμετρο στα μάτριξ να κυλάει υπέρ τους. Την ίδια ώρα η «θηλιά» έσφιγγε για τους γηπεδούχους που παρόλο που μείωσαν το σκορ δεν έδειχναν ικανοί να ανατρέψουν το αποτέλεσμα.

Τα τελευταία λεπτά κύλησαν χωρίς οι γηπεδούχοι να αλλάξουν την άσχημη εικόνα τους για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει μετά τους παίκτες του Εργοτέλη και αυτούς του Ατρομήτου να πανηγυρίζουν άλλη μια σπουδαία νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ.
td> Συνέντευξη Τύπου
Βίκτορ Μουνιόθ
"Είναι αλήθεια οτι μετά το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής, νόμιζα οτι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, όμως απο την πρώτη στιγμή βρήκαμε μπροστά μας μια καλά οργανωμένη ομάδα, ίσως να μην παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και ήρθε το γκολ που δεν περιμέναμε. Απο εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις, δημιουργώντας λίγες καλές ευκαιρίες και έτσι κλείσαμε το πρώτο ημίχρονο όπου κυριαρχούσαμε.

Επαναλήφθηκε το σκηνικό της προηγούμενης αγωνιστικής καθώς έλειπε η διαύγεια για να φθάσουμε στο γκολ. Κάναμε λάθος γιατί πιστέψαμε οτι ο διαιτητής θα υποδείξει οφσάιντ. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να δώσουμε χώρο στον Νίνη και με αριστερό εξτρέμ τον Ίβανσιτς για να παίξουμε με ακρίβεια, το δεύτερο γκολ μας τα χάλασε όλα και εκείνη την στιγμή ξεκίνησαν τα δύσκολα.

Το κυνηγήσαμε, προσπαθήσαμε, δώσαμε την μάχη μας, οι παίκτες ήθελαν να αντιστρέψουν την κατάσταση αλλά δεν είχαν τον τρόπο για να ισοφαρίσουν.Πιστεύω οτι οι παίκτες προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το αποτέλεσμα αυτό μας αφήνει σε μια περίπλοκη θέση και αν σκεφτούμε οτι μένουν τέσσερις αγώνες δεν μπορούμε να σηκώσουμε λευκή πετσέτα.

Αν ήξερα που βρίσκεται η αρρώστια θα την είχα θεραπεύσει. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που να φταίει για τ' ανεπιτυχή αποτελέσματα, όλοι έχουμε ευθύνη με πρώτο εμένα. Αυτός που είναι σε περίπλοκη κατάσταση είμαι εγώ, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Επαναλαμβάνω οτι η επαγγελματική μου υποχρέωση είναι να κατακτήσω 12 βαθμούς, το Κύπελλο Ελλάδος και μετά να αποφασίσω και να συνεχίσω, γιατί εμένα μου αρέσει να είμαι στον Παναθηναϊκό, είμαι πολύ χαρούμενος.

Είναι δύσκολο όταν ξέρεις οτι ο βασικός σου αντίπαλος έχει νικήσει. Αύριο θα μιλήσω στους παίκτες μου και θα συνεχίσουμε με την δέσμευση που έχουμε σε όλα όσα σημαίνει ο Παναθηναϊκός.

Βλέπω πράγματα, βλέπω λάθη, αναλύω τους λόγους που μας οδήγησαν στην ήττα, βλέπω τα κακώς κείμενα αλλά δεν τα δημοσιοποιώ, ενημερώνω τους υπεύθυνους και πρέπει να σας πω οτι τα κρίσιμα θέματα τα λύνουμε στο σπίτι μας.

Δεν βγάζω παράπονο για το δυναμικό της ομάδας, η αλήθεια είναι οτι όλο αυτό τον καιρό παίξαμε πολλούς δύσκολους αγώνες, τώρα έχουμε πιο χαλαρό πρόγραμμα. Μπροστά σε μια ήττα δεν ψάχνω για δικαιολογίες, είναι σκληρή, δύσκολη και δεν είναι ώρα ν' αναφερθώ σε δικαιολογίες.

Αλλάξαν τα πλάνα μας στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας. Σε σχέση με τον αγώνα του Εργοτέλη είχαμε διαφορετικές δυσκολίες, η εμπειρία του προηγούμενου αγώνα μας έλεγε οτι έπρεπε να συνεχίσουμε με την ομάδα εκείνου του αγώνα, ωστόσο αλλάξαμε θέση στον Νίνη για να βρούμε ισορροπία, ψάξαμε για λύσεις που δεν βρήκαμε".















Ντράγκαν Κοκότοβιτς
"Πιστεύω οτι είναι μεγάλη νίκη, παίξαμε σωστά και δίκαια πήραμε τη νίκη. Παίξαμε έτσι οπως θέλω εγώ, κρατήσαμε μπάλα, είχαμε σωστή ανάπτυξη και πρεσάραμε όπου μπορούσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή παρουσία και προηγηθήκαμε.

Αν οι παίκτες μου ήταν προσεκτικοί στο δεύτερο ημίχρονο και δεν είχαμε τόσες απουσίες θα μπορούσαμε να έχουμε φθάσει με μεγαλύτερη ευκολία στη νίκη. Προσπαθώ να περάσω την δική μου φιλοσοφία στην ομάδα, θέλω οι παίκτες να έχουν πνεύμα νικητή και έτσι ετοιμάζω τους παίκτες για κάθε αγώνα. Πιστεύω οτι εμείς δεν αφήσαμε χώρο στον Παναθηναϊκό, το πρόβλημα δημιουργήθηκε απο την δική μας εμφάνιση".



Αλέξανδρος Τζιόλης
"Είμαστε απογοητευμένοι. Εμφανιστήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών και είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μας. Των παικτών. Η 2η θέση απομακρύνεται και πλέον είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Νομίζω ότι δεν έχουμε καλή ψυχολογία. Πρέπει να βγούμε δυνατοί από αυτή την κατάσταση. Ο κόσμος έχει απογοητευτεί και δεν θέλω να τού υποσχεθώ τίποτα".

Μίκαελ Νίλσον
"Ίσως είναι θέμα ψυχολογίας, θα παλέψουμε τα άλλα τέσσερα ματς, δεν ξέρω τι συμβαίνει, νικήσαμε Ολυμπιακό και ΑΕΚ και χάσαμε δυο εντός έδρας αγώνες. Ίσως να νομίζουμε οτι είμαστε πολύ καλύτεροι απ' οτι στην πραγματικότητα".

Λουτσιάνο Ντε Σόουζα
"Οταν η ομάδα μας μπαίνει χωρίς άγχος στο γήπεδο, καταφέρνει και κερδίζει. Το έχουμε αποδείξει σε πολλά ματς. Το τελευταίο διάστημα δεν είχαμε σταθερότητα. Κερδίσαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Εχουμε άλλα δύο ματς στην έδρα μας και πρέπει να τα κερδίσουμε, πάνω από όλα για να παραμείνουμε. Το ποδόσφαιρο γίνεται καλύτερο όταν οι μικρομεσαίες ομάδες ανεβαίνουν και κερδίζουν τέτοια παιχνίδια. Μόνο έτσι θα γίνει πιο δυνατό το πρωτάθλημα.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη νίκη. Γνωρίζαμε ότι ο Παναθηναϊκός θα είχε άγχος. Μπήκαμε πολύ δυνατά. Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλό μας και κάναμε ένα σπουδαίο βήμα σωτηρίας. Σε όλες τις γραμμές ήμασταν καλοί. Απειληθήκαμε ελάχιστες φορές. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να ανεβάσουμε την ομάδα ψηλά. Δεν πετάμε στα σύννεφα. Ξεχνάμε το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε".



Χρυσόστομος Μιχαηλίδης
"Όλη η Ελλάδα είδε τις δυνατότητες μας. Παίξαμε έξυπνα και γρήγορα, δεν κάνουμε επιλογή στα παιχνίδια, ήρθαμε για τη νίκη και υποσυνείδητα μας βοήθησε η νίκη του Εργοτέλη".

Αλέν Ραγκουέλ
"Ήταν μια σπουδαία νίκη την αφιερώνουμε στην ομάδα και τον πρόεδρο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στις αγωνιστικές που απομένουν".
td> Όλα τα λεφτά...
Οι καλύτεροι του αγώνα από τις δύο ομάδες. Σωτήρης Νίνης για τους γηπεδούχους που έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και αγωνίστηκε με επιτυχία σε δύο θέσεις (αρχικά δεξι χαφ και μετά επιτελικός μέσος) ενώ από την άλλη ο Βραζιλιάνος, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα που συνεχίζει ν’ αποδεικνύει ότι γνωρίζει την μπάλα όπως όλοι οι συμπατριώτες του.
td> Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την αισθητή απουσία του κόσμου. Παρά την εκπληκτική μέρα αφού για πρώτη φορά ήταν πολύ καλός ο καιρός στο ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» οπαδοί δυσαρεστημένοι από την ήττα με τον Εργοτέλη, προτίμησαν να μην έρθουν στο Μαρούσι.
td> To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
5' Σουτ Παναθηναϊκός : Ίβανσιτς
Ο Ίβανσιτς προωθήθηκε απο τ' αριστερά και επιχείρησε σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
7' Σουτ Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος
Ο Παπαδόπουλος πήρε την μπάλα με την πλάτη προς την εστία των φιλοξενούμενων, οι αμυντικοί του έδωσαν την ευκαιρία να γυρίσει και να σουτάρει με το δεξί, η μπάλα πέρασε ψηλά απο την εστία του Μιχαηλίδη.
9' Ευκαιρία Ατρόμητος : Λουτσιάνο
Ο Κατεμής προωθήθηκε απο τα δεξιά και έκανε σέντρα, η μπάλα έφθασε στην απέναντι πλευρά για τον Λουτσιάνο που έκανε σουτ απο δύσκολη γωνία, ωστόσο ανάγκασε τον Εμπέντε να πέσει και ν' απομακρύνει την μπάλα.
12' Σουτ Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος
Παράλληλη πάσα του Νίνη στο ύψος της περιοχής, ο Παπαδόπουλος προσπάθησε να κάνει σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε πάνω απο την εστία του Μιχαηλίδη.
13' Κεφαλιά Ατρόμητος : Ολιβέϊρα
Εκτέλεση κόρνερ του Λουτσιάνο, ο Ολιβέϊρα έκανε την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.
17' Οφσάιντ Ατρόμητος : Κουτσοσπύρος
21' Σουτ Παναθηναϊκός : Ίβανσιτς
Ωραία προσπάθεια του Νίνη απο τα δεξιά που απέφυγε τον Ραγκουέλ και γύρισε την μπάλα στο ύψος της περιοχής για τον Ίβανσιτς που έκανε σουτ αλλά η μπάλα πέρασε έξω απο την εστία των φίλοξενούμενων.
22' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος : Ραγκουέλ
30' Οφσάιντ Ατρόμητος : Κατεμής
32' Γκολ Ατρόμητος : Κουτσοσπύρος
Πάσα του Μαγκντί απο την μεσαία γραμμή στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού, ο Κουτσοσπύρος μπήκε στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον Εμπέντε.
34' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
Πάσα του Ίβανσιτς για τον Σαλπιγγίδη στην περιοχή, όμως ο επιθετικός του Παναθηναϊκού απο πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα πάνω απο την εστία των φιλοξενούμενων.
35' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος : Χάλαρης
36' Φάουλ Παναθηναϊκός : Νίνης
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίνη απο τα δεξιά, ο Μιχαηλίδης απομάκρυνε με γροθιές.
40' Σχόλιο
Σε άλλη μια εντός έδρας αναμέτρηση ο Παναθηναϊκός πληρώνει την αδυναμία του να δημιουργήσει φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία και σε μια αντεπίθεση δέχθηκε γκολ, με την εικόνα του αγώνα να θυμίζει πολύ εκείνη με τον Εργοτέλη.
45' Έναρξη καθυστερήσεων : 2'
45' Λήξη ημιχρόνου
Έντονες αποδοκιμασίες απο τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Ρομέρο στην θέση του Βύντρα.
47' Σχόλιο
Αλλάζει τον σχεδιασμό της ομάδας ο Βίκτορ Μουνιόθ, καθώς ο Νίνης είναι πλέον πίσω απο τους δυο επιθετικούς σε θέση επιτελικού χαφ, η θέση που είχε στην ομάδα Νέων του "τριφυλλιού".
49' Κεφαλιά Ατρόμητος : Ιωάννου
Εκτέλεση φάουλ του Λουτσιάνο απο τα δεξιά, κεφαλιά του Ιωάννου, μπλοκάρει ο Εμπέντε.
55' Σχόλιο
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προσπαθούν να φθάσουν συο γκολ, αλλά αναπτύσσονται με ανορθόδοξο τρόπο.
59' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Ρομέρο
60' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος : Μαγκντί
61' Σουτ Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος
Σέντρα του Τζιόλη απο τα δεξιά, σουτ του Παπαδόπουλου απο το ύψος της περιοχής, άουτ η μπάλα.
63' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Μάντζιος στην θέση του Ίβανσιτς.
65' Γκολ Ατρόμητος : Ολιβέϊρα
Εκτέλεση κόρνερ του Λουτσιάνο, ο Ολιβέϊρα πήρε μαζί του όλη την άμυνα του Παναθηναϊκού και με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
70' Γκολ Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος
Σέντρα του Νίνη απο τα δεξιά, κεφαλιά του Παπαδόπουλου και η μπάλα στα δίχτυα του Μιχαηλίδη. Οι "πράσινοι"πάνε γρήγορα την μπάλα στην σέντρα...
73' Ευκαιρία Ατρόμητος : Κουτσοσπύρος
Λάθος του Γκούμα και ο Λουτσιάνο βγήκε στην αντεπίθεση, τροφοδότησε τον Κουτσοσπύρο που μπήκε στην περιοχή και έκανε σουτ αλλά ο Εμπέντε μπλόκαρε. Ο επιθετικός των φιλοξενόύμενων φάνηκε να είναι σε θέση οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.
75' Οφσάιντ Ατρόμητος : Λουτσιάνο
76' Κόρνερ Ατρόμητος
Ο Ατρόμητος βγήκε στην αντεπίθεση, ο Κατεμής μπήκε στην περιοχή απο τα δεξιά και προσπάθησε να γυρίσει αλλά ο Λεοντίου παραχώρησε κόρνερ...
80' Κόρνερ Παναθηναϊκός
Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός με τον Παπαδόπουλο που τροφοδοτεί τον Σαλπιγγίδη, εκείνος μπήκε στην περιοχή αλλά δεν πρόλαβε να σουτάρει καθώς οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων παραχώρησαν κόρνερ...
82' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Μπίσκαν στην θέση του Τζιόλη.
89' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Άντερσον στην θέση του Ρόβα.
90' Έναρξη καθυστερήσεων : 4'
92' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Λαζανάς στην θέση του Κουτσοσπύρου.
93' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Κριπιντήρης στην θέση του Λουτσιάνο.
94' Λήξη αγώνα




































































TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ