ΗΡΑΚΛΗΣ

ΠΑΟ-Ηρακλής 3-0

ΠΑΟ-Ηρακλής 3-0
παναθηναικος πανηγυρικο

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Παναθηναϊκός έφθασε στην επικράτηση επί του Ηρακλή με 3-0

Παπαδόπουλος (11’), Μάντζιος (43’ είχε και δοκάρι) και Ρομέρο (66’) οι σκόρερ των «πράσινων» που έκαναν και συντήρηση δυνάμεων ενόψει των αναμετρήσεων με Ξάνθη (Τετάρτη στον α’ ημιτελικό Κυπέλλου) και Ολυμπιακό (στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής).
Για δεύτερη συνεχόμενη φορά το συγκρότημα του Βίκτορ Μουνιόθ με δεδομένη την κούραση από το ματς με την Λανς, «καθάρισε» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο όπως κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι «πράσινοι» με την νίκη τους αυτή «βύθισαν» ακόμα περισσότερο την ομάδα του Ηρακλή στην βαθμολογία ενώ ταυτόχρονα «έσπασαν» και της εις βάρος τους παράδοση τα δύο τελευταία χρόνια όπου ο «Γηραιός» έφευγε από την Αθήνα με τον βαθμό της ισοπαλίας.
td> Οι συνθέσεις των ομάδων
Παναθηναϊκός (Βίκτορ Μουνιόθ): Εμπέντε, Βύντρα, Νίλσον, Μόρις, Γκούμας, Μπόβιο, Λεοντίου (69’ Θεοδωρίδης), Ιβανσιτς (59’ Βίκτορ), Ρομέρο, Παπαδόπουλος (54’ Σαλπιγγίδης), Μάντζιος

Ηρακλής (Ιβαν Γιοβάνοβιτς): Φιλίπκο, Παπαζαχαρίας, Δρούγας (46’ Καπετάνος), Δέντσας, Πουρσανίδης, Ρίβας (65’ Χλωρός), Μαυρογενίδης, Ιωαννίδης, Παπαστεριανός, Ερέρα, Σίσιτς (46’ Πρίττας).

Διαιτητής: Κοντογιαννίδης (Ξάνθης)
Βοηθοί Διαιτητή: Τσούκας Γ. (Αρκαδίας) – Βλάχος Κ. (Γρεβενών)
Τέταρτος Διαιτητής: Ντάνης Ν. (Χίου)
Κίτρινες: Μάντζιος / Μαυρογενίδης
Κόκκινες: -
td> Με μια ματιά
Με τέσσερις αλλαγές παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στο αρχικό του σχήμα σε σχέση με την τελευταία αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και την μεγαλειώδη εκτός έδρας νίκη με την ΑΕΚ. Ο Βίκτορ Μουνιόθ γνωρίζοντας ότι η κόπωση είναι εμφανή μετά και την αναμέτρηση μεσοβδόμαδα με την Λανς, άφησε εκτός αποστολής τον Σωτήρη Νίνη, ενώ κράτησε στον πάγκο τους Τζιόλη και Σαλπιγγίδη προκειμένου να πάρουν «ανάσες».

Με δεδομένο την βαθμολογική διαφορά με τον αντίπαλο αλλά και το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, ο Ισπανός τεχνικός ξεκίνησε με τους Εμπεντε κάτω από τα δοκάρια, Μόρις, Γκούμας στο κέντρο της άμυνας και Βύντρα, Νίλσον στα άκρα της. Στην μεσαία γραμμή επέστρεψε ο Λεοντίου αντί του Τζιόλη με παρτενέρ τον Μπόβιο και στα άκρα εκτός του Ιβανσιτς επέστρεψε στα δεξιά ο Ρομέρο. Στην επίθεση τέλος ο Παπαδόπουλος έχει παρτενέρ τον Μάντζιο που ξαναβρέθηκε στο βασικό σχήμα μετά το ματς με τον ΟΦΗ.

Στην αντίπερα όχθη και ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς είχε πολλές αλλαγές στο βασικό του σχήμα μετά την εντός έδρας απώλεια με τον Εργοτέλη και με τα περιθώρια να έχουν στενέψει σε ότι αφορά την υπόθεση παραμονή. Με σύστημα 4-4-2, πρεμιέρα κάτω από τα δοκάρια έκανε ο Σλοβάκος γκολκίπερ Μίροσλαβ Φιλίπκο.

Στο κέντρο της άμυνας οι Δέντσας, Παπαζαχαρίας με τους Δρούγα, Παπαστεριανό στα άκρα της ενώ στην μεσαία γραμμή ο Σέρβος τεχνικός παρέταξε τους Πουρσανίδη, Μαυρογενίδη, και Ιωαννίδη, Σίσιτς στα πλάγια ενώ στην γραμμή κρούσης ο Ερέρα με τον Ρίβας.

Οι «πράσινοι» όπως και στην αναμέτρηση με την «Ενωση» ξεκίνησαν εντυπωσιακά και επιθετικά αλλά σε αντίθεση με εκείνο το ματς στα πρώτα λεπτά δεν είχαν ουσία στην πίεση προς τον αντίπαλο. Ετσι ένα σουτ του Μόρις στο πρώτο λεπτό (μπλόκαρε ο Φιλίπκο) αλλά και μια θαυμάσια επιθετική ενέργεια (στο 5’ ) με συνδυασμό των Ιβανσιτς-Μάντζιου ο επιθετικός του «τριφυλλιού» μόνος του πλάσαρε λίγο πιο ψηλά από την εστία του Σλοβάκου τεχνικού.

Ότι δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι στο πρώτο πεντάλεπτο το σημείωσαν στο 11’ στην τρίτη ουσιαστικά επιθετική τους προσπάθεια. Μετά από μια μπαλιά του Βύντρα στην πλάτη των αμυντικών του «Γηραιού» ο Ιβανσιτς την κοντρόλαρε αρχικά, την έχασε αλλά την ξανακέρδισε μέσα στην περιοχή, αμέσως την «σέρβιρε» στον Παπαδόπουλο που με πλασέ (δέχθηκε και την προβολή του Μαυρογενίδη), η μπάλα κατέληξε με ψιλοκρεμαστό σουτ στα δίχτυα του Φιλίπκο, ανοίγοντας το σκορ στο «παγωμένο» ΟΑΚΑ.

Το γκολ άλλαξε άμεσα τα πλάνα των «κυανόλευκων» που σήμερα αγωνίζονταν με πορτοκαλί φανέλες με συνέπεια να γίνουν περισσότερο δημιουργικοί. Ετσι, το συγκρότημα του Γιοβάνοβιτς για δέκα λεπτά κατάφερε να ισορροπήσει τον ρυθμό του αγώνα χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάποια ανησυχία στην άμυνα των «πράσινων».

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν στο 23’ μια εκπληκτική φάση που ξεκίνησε από την άμυνα αλλά δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Συγκεκριμένα, ο Νίλσον από τα δεξιά άλλαξε την μπάλα πρώτα με τον Ρομέρο, μετά με τον Παπαδόπουλο βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Μάντζιος από κοντά «σημάδεψε» το αριστερό κάθετο δοκάρι του Φιλίπκο, ενώ στην επαναφορά του σουτ του Σουηδού αμυντικού δεν μέτρησε αφού ήταν σε θέση οφ-σάιντ.

Η πρώτη σημαντική αλλά συνάμα άτυχη στιγμή των φιλοξενούμενων δημιουργήθηκε τέσσερα λεπτά μετά την συμπλήρωση του ημίωρου (34’). Ο Ρίβας από τα δεξιά πέρασε εντυπωσιακά τον Βύντρα έκανε την σέντρα στο ύψος του πέναλτι και ο Ιωαννίδης με πλασέ (πριν σουτάρει ο Πουρσανίδης) σούταρε μόλις άουτ, κάνοντας το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες του στον πάγκο να πεταχτούν από τις θέσεις τους.

Η μοναδική «επίσκεψη» των παικτών του Γιοβάνοβιτς στην εστία των «πράσινων» φάνηκε να θορυβεί το συγκρότημα του Μουνιόθ. Ετσι, αποφάσισαν να αναλάβουν και πάλι τα ηνία του αγώνα, χάνοντας μια σπουδαία ευκαιρία και πάλι δύο λεπτά αργότερα.

Στο 36’ ο Μάντζιος σε ξαφνική αντεπίθεση βγήκε τετ α τετ σχεδόν με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, σταμάτησε (αντί να πλασάρει) και μόλις δύο αμυντικοί πήγαν να τον σταματήσουν την «έκοψε» στα δεξιά στον Παπαδόπουλο που πλάσαρε αλλά η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Γιάννη Γκούμα να χάσει μια καλή στιγμή για να σκοράρει σε δεύτερο συνεχόμενο ματς (και σχεδόν με τον ίδιο τρόπο). Μετά από την σέντρα του Ιβανσιτς ο κεντρικός αμυντικών του Παναθηναϊκού πήδηξε ψηλότερα έκανε την κεφαλιά αλλά πέρασε μόλις άουτ.

Τελικά οι γηπεδούχοι θα πετύχουν αυτό που επιδίωκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο (δηλαδή να σκοράρουν) του πρώτου ημιχρόνου αφού βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από κόρνερ του Ρομέρο στο 43’, ο Βύντρα έκανε την κεφαλιά η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι του Παπαζαχαρία και κατέληξε στον Μάντζιο που με κεφαλιά την έστειλε στο βάθος της εστίας του Φιλίπκο που ήταν εκτός θέσεως, πετυχαίνοντας το 2-0 και κάνοντας του περίπου 6.000 οπαδούς του «τριφυλλιού» να τραγουδούν και να ζητούν τη νίκη στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στην επανάληψη ο τεχνικός του «Γηραιού» έκρινε σκόπιμο να κάνει δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα προκειμένου να αλλάξει την εικόνα του για να ξαναμπεί στο ματς. Για τον λόγο αυτό απέσυρε τους Δρούγα, Σίσιτς και πέρασε στο παιχνίδι τους Καπετάνο και Πρίττα. Την ίδια ώρα ο κ. Μουνιόθ δεν προτίμησε άμεσα να κάνει κάποια αλλαγή ωστόσο από την ανάπαυλα είχε δώσει εντολή να «ζεσταθούν» οι Σαλπιγγίδης και Βίκτορ.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του δευτέρου μέρους ήταν για τους «πορτοκαλί» (φιλοξενούμενους), αφού οι γηπεδούχοι είχαν μπει πιο χαλαρά έχοντας σαφώς παρακαταθήκη το 2-0. Ετσι, στο 52’ μετά το κόρνερ του Ρίβας ο Δέντσας ήρθε με δύναμη από πίσω έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Ο Ισπανός τεχνικός του Παναθηναϊκού γνωρίζοντας ότι η κούραση είναι μεγάλη και πως οι παίκτες του έχουν υποχρεώσεις τόσο την Τετάρτη (με Ξάνθη) στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και την επόμενη Κυριακή στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό πραγματοποίησε δύο αλλαγές μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών.

Στο 54’ απέσυρε τον Παπαδόπουλο βάζοντας στην θέση του τον Σαλπιγγίδη ενώ πέντε λεπτά αργότερα (59’) ο Βίκτορ στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά το ματς με την Ξάνθη στις 20 Ιανουαρίου. Πήρε την θέση του Ιβανσιτς, με τους δύο παίκτες (Ισπανός και Αυστριακός) να δέχονται το χειροκρότημα της εξέδρας. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Σέρβος τεχνικός των φιλοξενούμενων ολοκλήρωσε τις αλλαγές του με τον Χλωρό να περνάει στην θέση του τραυματία Ρίβας.

Οι «πράσινοι» με σβηστές ουσιαστικά «μηχανές» στην επανάληψη κατάφεραν να πετύχουν άλλο ένα γκολ, όταν στο 66’ μετά από ένα σουτ του Βίκτορ έξω από την μεγάλη περιοχή του Φιλίπκο, η μπάλα κατέληξε στον Ρομέρο που με πλασέ νίκησε τον Σλοβάκο γκολκίπερ εδραιώνοντας την νίκη της ομάδας του.

Οι παίκτες του Ηρακλή για ένα δίλεπτο στο διάστημα 73’-75’ «άγγιξαν» δύο φορές το γκολ αλλά ισάριθμες στάθηκαν άτυχοι. Πρώτα ο Χλωρός από κοντά πλάσαρε άουτ ενώ στην επόμενη σχεδόν φάση μετά από πάσα πάλι του Καπετάνου ο Ερέρα βγήκε τετ α τετ αλλά καθυστέρησε να πλασάρει με συνέπεια ο Μόρις με εξαιρετικό τάκλιν να τον σταματήσει την ύστατη ώρα.

Το τελευταίο τέταρτο του αγώνα αναλώθηκε με τις δύο ομάδες να παίζουν κυρίως ποδόσφαιρο κέντρου και με τους λιγοστούς οπαδούς της ομάδας εν χορό να τραγουδούν και να στέλνουν το μήνυμα στους παίκτες του Παναθηναϊκού για νίκη στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στο Καραϊσκάκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου.
td> Συνέντευξη Τύπου
Βίκτορ Μουνιόθ
"Είχαμε ανάγκη μια νίκη.Ήρθε σύντομα το πρώτο γκολ, είχαμε αρκετές ευκαιρίες, γενικά τα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο ήταν εύκολα. Στο δεύτερο είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε παίκτες, να παίξουμε με ηρεμία και να σκεφτούμε τον αγώνα της Τετάρτης με την Ξάνθη.

Ο Βίκτορ έχει ξεκινήσει εδώ και δέκα μέρες προπονήσεις, είχε ευκαιρία να αγωνιστεί για ένα χρονικό διάστημα. Θα συνεχίσει την δουλειά του, τις προπονήσεις του και θα τον χρησιμοποιήσω όταν είναι δυνατό, μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, αλλά το θέμα είναι να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Είναι αλήθεια οτι ο Μπουτζίκος είναι μέλος της 18άδας, άρα οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να χρησιμοποιηθεί, όμως εγώ κοιτάω το συμφέρον της ομάδας. Σήμερα ήταν καλή ευκαιρία γι' αυτόν, ομως τελικά αποφάσισα να ξεκουράσω κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές και δεν χρησιμοποιήθηκε.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν θα κάνουν αποθεραπεία, μέχρι την Τετάρτη θα υπάρχουν προπονήσεις και θα κοιτάξουμε να παρατάξουμε την καλύτερη ενδεκάδα με την Ξάνθη. Στόχος μου είναι να παρατάσσω την καλύτερη ενδεκάδα για κάθε αγώνα, με την φιλοσοφία μας να είναι η νίκη σε όλες τις αναμετρήσεις. ενώ σέβομαι τους οπαδούς που έρχονται στο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός έχει στυλ,κυνηγάει τη νίκη και ψάχνει τον καλύτερο τρόπο να φθάσει στον στόχο. Πάντα κρατάμε το στυλ και κάνουμε κάποιες μικρές αλλαγές στην ενδεκάδα".









Ιβάν Γιοβάνοβιτς
"Δίκαιη νίκη του Παναθηναϊκού, ήταν καλύτερος. Εμείς είχαμε πολλά προβλήματα πριν απο αυτόν τον αγώνα και μας στοίχισαν πολύ κατά την διάρκεια του αγώνα, καθώς στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα που εκμεταλλεύθηκε ο Παναθηναϊκός.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε, όμως το σκορ ήταν ήδη 2-0 και δεν είχαμε πολλά περιθώρια. Πρέπει να βελτιωθούμε στην συνέχεια για να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε ώστε να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Ελπίζω να τα καταφέρουμε αν και έχουμε δύσκολο έργο στις αγωνιστικές που απομένουν.

Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα, να έχουμε λιγότερα προβλήματα στην συνέχεια γιατί βλέπετε οτι σε κάθε αγώνα κάνουμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα γιατί έχουμε απώλειες ποδοσφαιριστών. Ελπίζω να είμαστε καλύτεροι απο εδώ και πέρα".





Αντρέας Ίβανσιτς
"Έχουμε μια εβδομάδα μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προέχει ο αγώνας με την Ξάνθη και μετά θα αφοσιωθούμε στο ντέρμπι. Είναι πολύ σημαντικό για μας το παιχνίδι της Τετάρτης, γιατί αν πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα θ' ανεβάσουμε την ψυχολογία μας γνωρίζοντας οτι θα είμαστε κοντά στον τελικό".

Βίκτορ Σάντσεθ
"Θέλω χρόνο, δεν είμαι 100% έτοιμος, είναι σημαντικό οτι πήραμε τους τρεις βαθμούς και τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα με την Ξάνθη. Πρώτα σκεφτόμαστε τον αγώνα της Τετάρτης και μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Στα τελευταία παιχνίδια είμαστε το ίδιο καλοί".

Γιώργος Θεοδωρίδης
"Πάμε για νίκη στο Καραϊσκάκη, συνεχίζουμε το ίδιο, θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι.Κάθε παίκτης που παίζει πρέπει ν' αποδεικνύει οτι αξίζει να βρίσκεται στην ενδεκάδα. Μας βγαίνουν στον αγωνιστικο χώρο οτι κάνουμε στις προπονήσεις και σκοράρουμε με άνεση".

Μανώλης Παπαστεριανός
"Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που έχουμε στην συνέχεια, αλλά το κακό είναι οτι θα πρέπει να κοιτάμε και άλλα αποτελέσματα".

Εμμανουέλ Ρίβας
"Χάσαμε ένα πολύ σημαντικό ματς, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για την συνέχεια. Μετά το 3-0 όλα τελείωσαν,πρέπει να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια".

Ηλίας Πουρσανίδης
"Το αποτέλεσμα τα λέει όλα, δεν ήμασταν καλοί. Μην μας ξεγράφουν ακόμα".

Δημήτρης Μαυρογενίδης
"Όταν χάνεις 3-0δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος, είμασταν καλύτεροι στο β' ημίχρονο. Είναι δύσκολη η συνέχεια, έχουμε 7 τελικούς, δεν έχουμε άλλα περιθώρια απωλειών. Χρειάζεται συσπείρωση απο όλους, προβλήματα υπήρχαν απο την αρχή της χρονιάς. Παρακαλούμε τον κόσμο να γυρίσει στο πλάι μας, αρχής γενομένης στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο Ηρακλής δεν αξίζει αυτή την θέση, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες.

Για το ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός έχει τον ενθουσιασμό αλλά ο Ολυμπιακός την ψυχολογία γιατί είναι πρώτος.Εύχομαι και θέλω να νικήσει ο Ολυμπιακός".

td> Όλα τα λεφτά...
Η επιστροφή του Βίκτορ Σάντσεθ που μετά τις 20 Ιανουαρίου και το ματς με την Ξάνθη, επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους, δίνοντας λάμψη και πάλι στην ομάδα του Παναθηναϊκού αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
td> Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Το πολικό κρύο που υπήρχε στο Ολυμπιακό στάδιο. Για τον λόγο αυτό (πιθανώς) να μην προτίμησαν πολύ φίλοι της ομάδας να έρθουν στο Μαρούσι για να δουν από κοντά τους «πράσινους», προτιμώντας την «ζεστασιά» του σπιτιού και την τηλεοπτική μετάδοση.
td> To Live του αγώνα...
Συνθέσεις ομάδων
Παναθηναϊκός (Βίκτορ Μουνιόθ): Εμπέντε, Μόρις, Μπόβιο, Γκούμας, Ρομερο, Παπαδόπουλος, Λεοντίου, Βύντρα, Μάντζιος, Ίβανσιτς, Νίλσον.

Ηρακλής (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Φιλίπκο, Παπαζαχαρίας, Πουρσανίδης, Ρίβας, Μαυρογενίδης, Ιωαννίδης, Παπαστεριανός, Ερέρα, Δρούγας, Δέντσας, Σίσιτς.

Διαιτητής: Ρ. Κοντογιαννίδης (Ξάνθης)

Βοηθοί: Γ. Τσούκας (Αρκαδίας) / Κ. Βλάχος (Γρεβενών)

Τέταρτος: Ν. Ντάτης (Χίου)







1' Έναρξη αγώνα
1' Σουτ Παναθηναϊκός : Μπόβιο
Μακρινό σουτ του Μπόβιο, ο Φιλίπκο έπεσε στην δεξιά γωνία και μπλόκαρε την μπάλα.
3' Οφσάιντ Ηρακλής : Ρίβας
5' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Μάντζιος
Ωραία συνεργασία Παπαδόπουλου-Ίβανσιτς, ο Αυστριακός μπήκε στην περιοχή απο τ' αριστερά και γύρισε για τον Μάντζιο που έκανε σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω απο την εστία του Φιλίπκο.
8' Σουτ Παναθηναϊκός : Ίβανσιτς
Διαγώνια πάσα του Παπαδόπουλου για τον Ίβανσιτς, ο Αυστριακός δεν έκανε καλό κοντρόλ και έχασε για λίγο μτην μπάλα με αποτέλεσμα το σουτ που επιχείρησε απο πλάγια αριστερά να καταλήξει πάνω απο την εστία του Ηρακλή.
11' Γκολ Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος
Λάθος των παικτών του Ηρακλή πλάγια αριστερά στην περιοχή, ο Ίβανσιτς έκλεψε και έδωσε πάσα στον Παπαδόπουλο, εκείνος έκανε σουτ και με... την βοήθεια του Μαυρογενίδη που έκανε κόντρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
12' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Ρομέρο
Ωραίος συνδυασμός των παικτών του Παναθηναϊκού με τον Ρομέρο να μπαίνει στην περιοχή απο τα δεξιά, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φιλίπκο που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
16' Σουτ Παναθηναϊκός : Ίβανσιτς
Διαγώνιο σουτ του Ίβανσιτς απο τ' αριστερά, έπεσε και μπλόκαρε ο Φιλίπκο.
18' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Μάντζιος
20' Άουτ Παναθηναϊκός : Ίβανσιτς
Διαγώνια πάσα του Ρομέρο για τον Ίβανσιτς που έκανε σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε πολύ μακριά απο την εστία του Ηρακλή.
21' Σχόλιο
Ο Ηρακλής έχει ισορροπήσει τον αγώνα μετά το πρώτο δεκάλεπτο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας.
22' Οφσάιντ Ηρακλής : Ρίβας
24' Δοκάρι Παναθηναϊκός : Μάντζιος
Ωραία συνεργασία Παπαδόπουλου-Νίλσον, με τον Σουηδό να μπαίνει στην περιοχή απο τα δεξιά και να γυρνάει για τον Μάντζιο που έκανε πλασέ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Φιλίπκο.
25' Σουτ Παναθηναϊκός : Λεοντίου
Μακρινό σουτ του Λεοντίου, η μπάλα λίγο πάνω απο την εστία του "Γηραιού".
28' Άουτ Παναθηναϊκός : Λεοντίου
Λεοντίου και Παπαδόπουλος προσπάθησαν να κάνουν το 1-2, με τον πρώτο να επιχειρεί μακρινό σουτ αλλά ήταν αδύναμο και κατέληξε άουτ.
32' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Μαυρογενίδης
33' Κεφαλιά Ηρακλής : Σίσιτς
Σέντρα του Δρούγα στην περιοχή του Παναθηναϊκού, κεφαλιά του Σίσιτς μακριά απο την εστία του Εμπέντε.
34' Ευκαιρία Ηρακλής : Ιωαννίδης
Ωραία προσπάθεια του Παπαστεριανού απο τα δεξιά, απέφυγε τον Βύντρα και έκανε σέντρα, ο Ιωαννίδης έκανε σουτ στην κίνηση απο το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε πάνω απο την εστία του Παναθηναϊκού.
36' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος
Ο Μάντζιος έκλεψε την μπάλα στην μεσαία γραμμή και βγήκε στην αντεπίθεση, φθάνοντας στην περιοχή απέφυγε τον Φιλίπκο και έδωσε πάσα στον Παπαδόπουλο που ήταν απέναντι απο κενή εστία αλλά έστειλε την μπάλα άουτ...
40' Κεφαλιά Παναθηναϊκός : Γκούμας
Σέντρα του Ίβανσιτς απο τ' αριστερά, ο Γκούμας πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα πάνω απο τα δοκάρια του Ηρακλή.
43' Γκολ Παναθηναϊκός : Μάντζιος
Εκτέλεση κόρνερ του Ρομέρο απο τα δεξιά, ο Βύντρα έκανε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στον Παπαζαχαρία και πήρε ύψος, με αποτέλεσμα ο Μάντζιος με δεύτερη κεφαλιά απο κοντινή απόσταση να την στείλει στα δίχτυα.
45' Έναρξη καθυστερήσεων : 1'
45' Λήξη αγώνα
46' Έναρξη αγώνα
46' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Ο Καπετάνος στην θέση του Δρούγα.
46' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Ο Πρίττας στην θέση του Σίσιτς.
53' Ευκαιρία Ηρακλής : Δέντσας
Εκτέλεση κόρνερ του Ρίβας απο τα δεξιά, κεφαλιά του Δέντσα αλλά η μπάλα πάνω απο την εστία του Εμπέντε.
54' Αλλαγή παίκτη
Ο Σαλπιγγίδης στην θέση του Παπαδόπουλου.
55' Σουτ Παναθηναϊκός : Ίβανσιτς
Ωραία προσπάθεια του Μάντζιου απο τ' αριστερά, απέφυγε τον προσωπικό αντίπαλο και γύρισε για τον Σαλπιγγίδη, όμως η μπάλα έφθασε στον Ίβανσιτς που έκανε αδύναμο πλασέ με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Φιλίπκο.
57' Οφσάιντ Ηρακλής : Ερέρα
59' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Βίκτορ στην θέση του Ίβανσιτς. Ο Ισπανός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά απο ένα μήνα.
62' Κόρνερ Ηρακλής : Ρίβας
Ο Ρίβας μπήκε στην περιοχή απο τ' αριστερά και έκανε σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε στον Γκούμα και κατέληξε κόρνερ.
65' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Ο Χλωρός στην θέση του Ρίβας.
66' Γκολ Παναθηναϊκός : Ρομέρο
Ο Βίκτορ επιχείρησε να κάνει μακρινό σουτ όμως η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς του Ηρακλή και "στρώθηκε" για τον Ρομέρο στο ύψος της μικρής περιοχής που με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.
69' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Θεοδωρίδης στην θέση του Λεοντίου.
70' Σουτ Παναθηναϊκός : Ρομέρο
Κάθετη πάσα του Βίκτορ για τον Ρομέρο, ο Αργεντινός είχε πλάτη προς την εστία, ωστόσο γύρισε και έκανε σουτ για να στείλει την μπάλα λίγο έξω απο το κάθετο δοκάρι του Φιλίπκο.
71' Οφσάιντ Ηρακλής : Καπετάνος
73' Ευκαιρία Ηρακλής : Χλωρός
Ωραία προσπάθεια του Καπετάνου απο τ' αριστερά που έκανε σέντρα, ο Χλωρός βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού αλλά με την προβολή που έκανε έστειλε την μπάλα λίγο έξω απο την εστία του Εμπέντε.
75' Ευκαιρία Ηρακλής : Ερέρα
Ο Ερέρα βγήκε μόνος του απέναντι απο τον Εμπέντε όμως καθυστέρησε να σουτάρει και ο Μόρις βρήκε την ευκαιρία να τον κοντράρει και ν' απομακρύνει την μπάλα.
77' Σχόλιο
Ο Γκούμας έκανε μια περίτεχνη ενέργεια και γνωρίζει την αποθέωση απο τους οπαδούς που φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του.
80' Σχόλιο
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ρίξει τον ρυθμό τους πλέον και περιμένουν την λήξη του αγώνα...
88' Κεφαλιά Παναθηναϊκός : Γκούμας
Εκτέλεση κόρνερ για τον Παναθηναϊκό, ο Γκούμας έκανε κεφαλιά και ο Φιλίπκο μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.
90' Έναρξη καθυστερήσεων : 3'
93' Λήξη αγώνα










































































TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ