ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-1

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-1
ΓΙΑ ΗΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΣΑ

Με γκολ του Ίσμαελ Μπλάνκο η ΑΕΚ απέδρασε με εννέα ποδοσφαιριστές από την καυτή Τούμπα και συνεχίζει την πτήση της προς την 2η θέση. Βαθμολογία: ΠΑΟ 9, ΑΕΚ 8, ΠΑΟΚ 6, ΑΕΛ 0 (vid)

Το "χρυσό" γκολ για την ΑΕΚ σημείωσε ο Ισμαέλ Μπλάνκο στο 40ο λεπτό, ενώ από το 71` η Ενωση αγωνίσθηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γεωργέα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, και από το 84` με εννέα, καθώς ο Χετεμάι πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια για τον ίδιο λόγο.
Το ντέρμπι στην Τούμπα τα είχε όλα. Εκπληκτική ατμόσφαιρα από τους οπαδούς, πάθος από τις δύο ομάδες για τη νίκη, έμφαση στο επιθετικό ποδόσφαιρο και αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο ήταν ο άνθρωπος που έκανε την διαφορά καθώς όλοι οι άλλοι που είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν (τόσο από την ΑΕΚ όσο και από τον ΠΑΟΚ) τις σπατάλησαν και στο ποδόσφαιρο η ουσία είναι το γκολ.

Ο ΠΑΟΚ σε συνολική διάρκεια αγώνα είχε την περισσότερη ώρα τον έλεγχο αλλά οι κιτρινόμαυροι έδειξαν περίσσιο πάθος και κράτησαν με εξαιρετικό τρόπο το προβάδισμα του 0-1 μέχρι το τέλος παρά το γεγονός πως τελείωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες.

3η Αγωνιστική
Παναθηναϊκός - Λάρισα 3-1
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-1

Βαθμολογία Ν Ι Η Τερμ. Β.



Παναθηναϊκός 2 1 0 5-2 9
ΑΕΚ 2 1 0 5-3 8

ΠΑΟΚ 1 0 2 2-2 6

Λάρισα 0 0 3 3-8 0

4η Αγωνιστική



Λάρισα - Παναθηναϊκός (17:00)
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (19:00)
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Κονσεϊσάο, Μπακαγιόκο (70` Αναστασάκος), Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Ιβιτς (62` Βιερίνια), Βερόν, Σορλέν, Σνάουτσνερ (74` Λάκης).

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σαχα, Καφές (54` Πελετιέρι), Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Ενσαλίβα, Τζεμπούρ (88` Εντίνιο), Μαντούκα, Κουτρουμάνος, Μπλάνκο (76` Γκέντζογλου), Γεωργέας, Χετεμάι.

Διαιτητής: Δαλούκας (Θεσσαλίας)
Κόκκινες : Γεωργέας (71΄, δεύτερη κίτρινη), Χετεμάι (84΄, δεύτερη κίτρινη)
Κίτρινες : Ενσαλίβα, Γεωργέας, Μπακαγιόκο, Μαντούκα, Χετεμάι, Κοντρέρας, Κονσεϊσάο
Με μια ματιά
Άνοιξαν απο νωρίς τα… φτερά τους

Το "Χ" δεν συνέφερε καμία από τις δύο ομάδες και ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ μπήκαν με διάθεση να κυνηγήσουν από την αρχή τη νίκη στο ντέρμπι των Δικεφάλων. Η καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ πριν την έναρξη του αγώνα με τα καπνογόνα και τις σημαίες πέρασε πολύ γρήγορα στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών που ξεκίνησαν δυναμικά το 90λεπτο.

Η Ένωση προσπάθησε να αιφνιδιάσει στην καυτή Τούμπα αλλά ο Μαντούκα κατάφερε να μην σκοράρει σε κενό τέρμα μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος έκανε το σουτ με τον Χαλκιά εξουδετερωμένο αλλά ο Μαλεζάς κατάφερε να απομακρύνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν… ορεξάτοι και δεν άργησαν να φτάσουν για δεύτερη φορά μία ανάσα από το 0-1. Δύο λεπτά μετά τη φάση του Μαντούκα ο Τζεμπούρ βρέθηκε απέναντι από τον Χαλκιά καθώς η άμυνα του ΠΑΟΚ… κοιμήθηκε με αποτέλεσμα ο Γαλλοαλγερινός να βρεθεί "φάτσα" με το γκολ, αλλά ο Χαλκιάς βγήκε νικητής από την πρώτη τους μονομαχία.

Το ντέρμπι είχε "τρελό" ρυθμό στο ξεκίνημά του καθώς οι άμυνες υπήρχαν μόνο στην θεωρία των προπονητών. Στο 10’ ο ΠΑΟΚ συνήλθε από τα δύο απανωτά χτυπήματα της ΑΕΚ και απείλησε με τον συνήθη ύποπτο την εστία του Σάχα που στάθηκε αρκετά τυχερός. Ο Μουσλίμοβιτς πήρε την μπάλα μέσα στην κιτρινόμαυρη περιοχή και αφού πέρασε τον Αργεντινό πορτιέρο πλάσαρε από δύσκολη θέση αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε δίπλα από το δοκάρι της Ένωσης.

Υπεροχή ΠΑΟΚ αλλά χωρίς αποτέλεσμα

Η φάση του Σέρβου επιθετικού "ξύπνησε" για τα καλά τους γηπεδούχους που ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα και πίεσαν την κιτρινόμαυρη άμυνα μετά τα πρώτα 20 λεπτά, αλλά η ουσία δεν ήρθε. Οι φάσεις και τα σουτ μπροστά από την εστία του Σάχα δημιουργήθηκαν αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στο πλεκτό.

Στο 20’ ο Σορλέν εκτέλεσε από πολύ πλάγια θέση το φάουλ με πολύ έξυπνο τρόπο όμως ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ήταν σε ετοιμότητα και έπεσε χαμηλά απομακρύνοντας τον κίνδυνο σε μία πολύ δύσκολη φάση για την άμυνα των φιλοξενουμένων.

Οι γηπεδούχοι ανέβαζαν την πίεση στα καρέ της ΑΕΚ όσο πέρναγε η ώρα αλλά δεν έβρισκαν τον τρόπο να μπουν μέσα στην περιοχή ώστε να απειλήσουμε τις πλέον κατάλληλες προϋποθέσεις. Η υπεροχή του Δικεφάλου του Βορρά περιορίστηκε έξω από την περιοχή του Σάχα και αναλώθηκε σε ορισμένα πολύ καλά σουτ και αντίστοιχες ωραίες εκτελέσεις φάουλ.

Όλα όμως είχαν το ίδιο αποτέλεσμα. Ο Σάχα χρειάστηκε να επέμβει ελάχιστες φορές ενώ τις περισσότερες η μπάλα πέρναγε δίπλα από τα δοκάρια. Οι υπόλοιπες επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων κατά την διάρκεια της υπεροχής τους στον αγωνιστικό χώρο αναλώθηκαν σε σέντρες από τα πλάγια καθώς η αεράμυνα της ΑΕΚ δεν υπέπεσε σε κάποιο λάθος.

Το... σημάδι του Ζορό

Από την στιγμή που η Ένωση άντεξε στην αναμενόμενη πίεση του ΠΑΟΚ στο γήπεδό του, άρχισε να σκέφτεται και πάλι το "διπλό" μέσα σε μία εξαιρετικά δύσκολη έδρα. Ο Ενσαλίβα με τον Καφές πήραν σιγά-σιγά και πάλι τα μέτρα τους προς την επίθεση ανεβάζοντας έτσι όλη την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς που είχε μελετήσει πολύ σωστά τον ΠΑΟΚ.

Με τα άσχημα καιρικά φαινόμενα να κάνουν την εμφάνισή τους μετά το 35ο λεπτό στο γήπεδο της Τούμπας και τον αέρα σε συνδυασμό με την βροχή να βάζουν τα δικά τους δεδομένα στην αναμέτρηση η ΑΕΚ έψαχνε τον τρόπο που θα πετύχαινε ένα γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ο Μαντούκα με τον Τζεμπούρ δεν μπόρεσαν να δώσουν νωρίς το προβάδισμα σε κλασικές ευκαιρίες και την σκυτάλη ανέλαβε ο Ισμαέλ Μπλάνκο σε μία σαφώς πιο δύσκολη φάση σε εκτέλεση. Ο Χετεμάι έκανε τη σέντρα στο 40’ από τα δεξιά και ο Αργεντινός με εξαιρετικό άλμα και με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα από την αντίθετη πορεία που πήγαινε ο Χαλκιάς και πέτυχε ένα πολύ όμορφο και συνάμα δύσκολο τέρμα.

Ρίσκαρε ο ΠΑΟΚ, επικίνδυνη η ΑΕΚ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν είχε άλλη επιλογή από το να πιέσει και να ρισκάρει για την ισοφάριση με την αναμέτρηση να θυμίζει ρώσικη ρουλέτα αφού η Ένωση παρά το προβάδισμα στο σκορ δεν έδειχνε διατεθειμένη να γυρίσει στην άμυνά της και να κλειστεί.

Τα χαφ των φιλοξενουμένων έκαναν εξαιρετική δουλειά στην μεσαία γραμμή με αποτέλεσμα όλες οι κλεμμένες μπάλες να οδηγούν σε αντεπιθέσεις για τους Μπλάνκο και Τζεμπούρ που περίμεναν πάντα πάνω από την μεσαία γραμμή.

Η πρώτη ευκαιρία για τον Δικέφαλο της Αθήνας ήρθε από λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ που ήταν σε πολύ κακή ημέρα για ένα τέτοιο παιχνίδι και με τόσο ικανούς επιθετικούς απέναντί της. Ο Τζεμπούρ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μαλεζά, μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έκανε το τακουνάκι, με τον Μπλάνκο που ακολουθούσε να κάνει κατευθείαν το σουτ, όμως η μπάλα να πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ έμοιαζε και ήταν ασύνδετος στον αγωνιστικό χώρο αλλά αυτό δεν το εκμεταλλεύθηκαν οι κιτρινόμαυροι που θα μπορούσαν να είχαν διευρύνει το προβάδισμα αν οι ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Μπάγεβιτς είχαν καλύτερες επιλογές στις αντεπιθέσεις με την άμυνα των γηπεδούχων αποδιοργανωμένη.

Μία ανάσα από το γκολ ο ΠΑΟΚ

Ο Φερνάντο Σάντος προχώρησε σε αρκετές αλλαγές μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και όσο η ΑΕΚ δεν έκανε γκολ τις ευκαιρίες που της δόθηκαν ήταν αναμενόμενο πως κάποια στιγμή οι γηπεδούχοι θα έβρισκαν τον τρόπο να φτάσουν απέναντι από τον Σάχα.

Ο πρώτος που έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει το παιχνίδια στα ίσια ήταν ο Μουσλίμοβιτς στο 67’, όταν μετά από εξαιρετική σέντρα του Κονσεϊσάο έκανε σωστά με τη μία το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Αργενιντός τερματοφύλακας της ΑΕΚ απομάκρυνε με τα πόδια.

Ένα λεπτό αργότερα ο Σάχα δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στην μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σορλέν ο προωθημένος Μαλεζάς έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της κιτρινόμαυρης εστίας.

Η εμπειρία των παικτών της γυρνάει μπούμερανγκ

Σα να μην έφτανε στον Μπάγεβιτς πως οι ποδοσφαιριστές του είχαν χάσει τον έλεγχο του αγώνα και της μεσαίας γραμμής ακόμα ένα λάθος ενός έμπειρου παίκτη της ΑΕΚ έφερε τον Δικέφαλο της Αθήνας σε ακόμα δυσκολότερη θέση.

Μετά τα πέναλτι των Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήταν η σειρά του πολύπειρου Γεωργέα να κάνει χέρι και να δεχθεί την δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 71’

Η Ένωση γύρισε σε σύστημα έκτακτης ανάγκης με τον Ενσαλίβα δεξί μπακ και τον Κουτορμάνο αριστερά, τη στιγμή που ο Φερνάντο Σάντος τα έπαιζε όλα για όλα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και γεμάτη επίθεση φωνάζοντας παράλληλα στους παίκτες του να βγουν μπροστά.

Η ΑΕΚ πλέον κράταγε με νύχια και με δόντια το ισχνό προβάδισμα στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης και στο 85’ η αποστολή της έγινε ακόμα πιο δύσκολη καθώς ένα επιπόλαιο και σκληρό μαρκάρισμα του Χετεμάι απέφερε στον Φινλανδό την δεύτερη κίτρινη και άφησε την Ένωση με εννέα παίκτες!

Στο διάστημα που απέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Δαλούκα, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να φτάσει στο γκολ, όμως η αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ και -κυρίως- η "αφλογιστία" των επιθετικών του κράτησαν το σκορ στα επίπεδα του 0-1.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-1



Συνέντευξη Τύπου - Επιμέλεια: Πάρης Τσελεπίδης
Ντούσαν Μπάγεβιτς: « Πιστεύω ότι έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές και στα δύο ημίχρονα. Ήταν και γρήγορο και δυνατό. Και οι δύο ομάδες παίξανε ανοιχτά και πήγανε για την νίκη. Πήραμε μία μεγάλη νίκη. Την ξεχνάμε όμως και συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που αξίζουν παραπάνω από όσα τους έχουν απονεμηθεί από άλλους».

Σε ερώτηση για τον Χετεμάι σχολίασε: « Δεν θέλω να σταθώ σε έναν παίκτη. Ήταν από τους καλούς όπως και οι άλλοι».

Σε ερώτηση για τον Σκόκο απάντησε: « Δεν ξέρω τίποτα πριν να γυρίσουμε και να δούμε. Σήμερα είχε πόνο και δεν ήθελα να ρισκάρω τίποτα»

Φερνάντο Σάντος (προπονητής ΠΑΟΚ): « Νομίζω ότι παρακολουθήσαμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι ποδοσφαίρου. Δυστυχώς το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για μας. Η ομάδα αγωνίστηκε αρκετά καλά και το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ.

Σε ένα παιχνίδι που θεωρώ ότι από το πρώτο ημίχρονο και μετά είχαμε τον έλεγχό του και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Η ΑΕΚ κοίταξε να είναι καλά οργανωμένη και να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις της που είναι και το δυνατό της σημείο.

Το γκολ θα ήταν αυτό που θα έκρινε το παιχνίδι. Η ΑΕΚ είχε την τύχη να το πετύχει. Σε μια στιγμή που δεν φαινόταν ότι θα γινόταν αφού ήμασταν σαφώς πιο δυνατοί στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε με νύχια και με δόντια να σκοράρουμε. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε με την ΑΕΚ να προσπάθησε πολύ να κρατήσει αυτό της υπέρ της σκορ.

Με βάση την απόδοση και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου αξίζαμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Πλέον κοιτάμε το παιχνίδι της Τετάρτης όπου θέλουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι θα είναι ένα εξίσου δυνατό παιχνίδι και ότι τη φορά αυτή η τύχη θα είναι με το μέρος μας.

Σίγουρα μας έλειψαν κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Μία τελική πάσα, η μπάλα πήγε στο δοκάρι με τους ποδοσφαιριστές μου να προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό.

Όταν είσαι πίσω στο σκορ φαίνονται κάποιες δυσκολίες. Η ΑΕΚ όμως έχει δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές στην επίθεση, πολύ κινητικούς με μας να έπρεπε να τα παίξουμε όλα για όλα για να γυρίσουμε το παιχνίδι».
Σε ερώτηση για τις δύο ήττες της ομάδας του μέσα στην Τούμπα μέσα σε μία εβδομάδα στην διαδικασία των πλέι οφ κι ενώ είχε μείνει αήττητη σε όλη την διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League απάντησε: «Τα επίπεδα της ομάδας στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ κυμάνθηκαν σε πιο υψηλά από όλα της κανονικής περιόδου που τα κερδίσαμε










».

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν θα τα παρατήσουν και θα συνεχίσουν και στα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ με τον ίδιο ζήλο απάντησε: « Είμαι σίγουρος ότι δεν θα χρειαστεί να πω κάτι. Θα πάμε και στο επόμενο παιχνίδι (σ.σ. με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ) με την ίδια νοοτροπία με το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό όπως και σήμερα όπου και οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά στην νίκη. Θεωρώ ότι το ίδιο θα γίνει και την Τετάρτη».

* Τα εισιτήρια ήταν 28.703 και οι εισπράξεις 343.130 ευρώ.
Όλα τα λεφτά...
Η εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πριν την έναρξη της αναμέτρησης με χιλιάδες σημαία και πολλά καπνογόνα που δεν έπεσαν στο τέλος μέσα στο γήπεδο.

Το γκολ του Ισμαέλ Μπλάνκο. Ο Μαντούκα δεν μπόρεσε σε κενό τέρμα, ο Τζεμπούρ δεν μπορούσε να νικήσει ον Χαλκιά αλλά ο Αργεντινός ξέρει να βάζει δύσκολα, όμορφα αλλά και σημαντικά γκολ.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τέτοια ντέρμπι δεν πρέπει να τα ξεχνάμε. Τα έχουμε πολύ λίγα στην Ελλάδα για να βγάζουμε από την μνήμη μας παιχνίδια με τόσο πάθος και φάσεις.
To Live του αγώνα...
Η 11άδα των φιλοξενούμενων ΑΕΚ
Ντούσαν Μπάγεβιτς: Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Κουτρομάνος, Γεωργέας, Ενσαλίβα, Χετεμάι, Καφές, Μαντούκα, Μπλάνκο, Τζεμπούρ.
Η 11άδα των γηπεδούχων ΠΑΟΚ
Φερνάντο Σάντος: Χαλκιάς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Σνάουτσνερ, Ίβιτς, Βερόν, Κονσεϊσάο, Σορλέν, Μπακαγιόκο, Μουσλίμοβιτς.
Στοιχεία Αγώνα
Γήπεδο: Τούμπα
Διαιτητής: Γ.Δαλούκας (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Κ.Βλάχος (Γρεβενών), Δ.Ευθυμιάδης (Πιερίας)
Θερμοκρασία: 26 βαθμοί
Υγρασία: 44%
Άνεμος: 1 μποφόρ




1' Έναρξη αγώνα
Στη σέντρα οι παίκτες του ΠΑΟΚ
1' Σχόλιο
Η βαθμολογία στα πλέι-οφ:
Παναθηναϊκός 9
ΠΑΟΚ 6
ΑΕΚ 5
Λάρισα 0
* ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.




2' Σχόλιο
Κατάμεστο το γήπεδο της Τούμπας. Πολλά καπνογόνα, καταπληκτική ατμόσφαιρα από τους φιλαθλους του ΠΑΟΚ.
4' Ευκαιρία ΑΕΚ Μαντούκα
Σουτ του Μαντούκα σε κενή εστία, όμως ο Μαλεζάς κατάφερε να απομακρύνει πριν καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα της εστίας του ΠΑΟΚ.
4' Κόρνερ ΑΕΚ
6' Ευκαιρία ΑΕΚ Τζεμπούρ
Τετ α τετ ο Αλγερινός με τον Χαλκιά, κάνει το σουτ, όμως απομακρύνει ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.
6' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Ενσαλίβα
6' Κόρνερ ΑΕΚ
9' Σχόλιο
Η ΑΕΚ έχει χάσει 2 μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό.
10' Ευκαιρία ΠΑΟΚ Μουσλίμοβιτς
Ο Βόσνιος περνάει τον Σάχα και από πλάγια θέση κάνει το πλασέ, όμως στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.
13' Σχόλιο
Πολύ καλό παιχνίδι, γρήγορο ποδόσφαιρο, ανοιχτές άμυνες και αρκετές κλασικές ευκαιρίες μέχρι στιγμής για να σημειωθεί κάποιο τέρμα.
14' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Γεωργέας
Για μαρκάρισμα πάνω στον Ίβιτς
15' Οφσάιντ ΠΑΟΚ Μαλεζάς
17' Κόρνερ ΑΕΚ
18' Κεφαλιά ΑΕΚ Μαϊστόροβιτς
Κεφαλιά από τον Σουηδό, όμως η μπάλα καταλήγει άουτ.
20' Φάουλ ΠΑΟΚ Σορλέν
Ωραία εκτέλεση από τον Σορλέν από πλάγια θέση, όμως ο Σάχα πέφτει χαμηλά και διώχνει.
20' Κεφαλιά ΠΑΟΚ Κοντρέρας
Εκτέλεση κόρνερ, ο Κοντρέρας πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σάχα.
24' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Μπακαγιόκο
Επειδή ζήτησε από τον Γ.Δαλούκα να δείξει κίτρινη κάρτα στον Αλεξόπουλο.
25' Φάουλ ΠΑΟΚ Λίνο
Εκτέλεση φάουλ του Λίνο, άνοιξε το τείχος, πέρασε η μπάλα, η οποία όμως κατέληξε άουτ.
28' Σουτ ΑΕΚ Χετεμάι
Δυνατό σουτ από μακριά του Χετεμάι, όμως ο Χαλκιάς δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε.
29' Σουτ ΠΑΟΚ Ίβιτς
Καλό δυνατό σουτ του Ίβιτς, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Σάχα.
31' Σχόλιο
Πολλές δυνατές μονομαχίες, όμως το παιχνίδι έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί με πολλές σέντρες από τα πλάγια να απειλήσει την ΑΕΚ.
35' Σχόλιο
Δυνατός άνεμος και βροχή συνθέτουν το σκηνικό στο γήπεδο της Τούμπας.
38' Κόρνερ ΑΕΚ
40' Γκολ ΑΕΚ Μπλάνκο
Σέντρα από τα αριστερά του Χετεμάι, ο Μπλάνκο βρίσκεται μόνος του στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ και με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει ο Χαλκιάς.
42' Οφσάιντ ΑΕΚ Μπλάνκο
43' Σχόλιο
Η βαθμολογία στα πλέι-οφ με το 1-0 υπέρ της ΑΕΚ:
Παναθηναϊκός 9
ΑΕΚ 8
ΠΑΟΚ 6
Λάρισα 0





45' Φάουλ ΠΑΟΚ Μουσλίμοβιτς
Εκτέλεση φάουλ του Μουσλίμοβιτς, όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
45' Έναρξη καθυστερήσεων
+1 λεπτό.
45' Σουτ ΠΑΟΚ Βερόν
Δυνατό σουτ του Βερόν στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
Στη σέντρα οι παίκτες της ΑΕΚ
46' Κόρνερ ΑΕΚ
46' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Μαντούκα
Για καθυστέρηση.
48' Κόρνερ ΠΑΟΚ
50' Ευκαιρία ΑΕΚ Μπλάνκο
Ο Τζεμπούρ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μαλεζά, μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έκανε το τακουνάκι, με τον Μπλάνκο που ακολουθούσε να κάνει κατευθείαν το σουτ, όμως η μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
54' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Πελετιέρι περνάει στη θέση του Καφέ.
60' Κόρνερ ΠΑΟΚ
62' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Ο Βιεϊρίνια στη θέση του Ίβιτς.
64' Σχόλιο
Έχει πέσει ο ρυθμός του αγώνα.
67' Ευκαιρία ΠΑΟΚ Μουσλίμοβιτς
Ο Μουσλίμοβιτς έκανε με μία το σουτ μέσα από την περιοχή εκμεταλλευόμενος την μπαλιά του Κονσεϊσάο, όμως απέκρουσε ο Σάχα
68' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Χετεμάι
Για μαρκάρισμα στον Λίνο.
68' Δοκάρι ΠΑΟΚ Μαλεζάς
Εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά του Σορλέν, ο Μαλεζάς πήρε την κεφαλιά μέσα από την μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ, όμως η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Σάχα.
70' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Ο Αναστασάκος στη θέση του Μπακαγιόκο.
71' Κόκκινη κάρτα ΑΕΚ Γεωργέας
2η κίτρινη κάρτα για χέρι.
74' Ευκαιρία ΠΑΟΚ Αναστασάκος
Ωραία κίνηση του Βιεϊρίνια από τα αριστερά, κάνει την πάσα, όμως ο Αναστασάκος δε βρίσκει καλά την μπάλα και χάνει την ευκαιρία να σκοράρει.
76' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Ο Λάκης στη θέση του Σνάουτσνερ.
76' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Γκέντσογλου στη θέση του Μπλάνκο.
77' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Κοντρέρας
78' Σχόλιο
Ο ΠΑΟΚ πιέζει την ΑΕΚ, η οποία έχοντας μείνει με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Γεωργέα, θέλει να διατηρήσει την πολύτιμη νίκη.
80' Κόρνερ ΑΕΚ
80' Σουτ ΑΕΚ Μαντούκα
Καλό σουτ του Μαντούκα λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
84' Κόκκινη κάρτα ΑΕΚ Χετεμάι
2η κίτρινη για μαρκάρισμα στον Βιεϊρίνια. Με 9 παίκτες μένει η ΑΕΚ.
85' Κόρνερ ΠΑΟΚ
87' Κόρνερ ΠΑΟΚ
87' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Εντίνιο στη θέση του Τζεμπούρ.
88' Σουτ ΠΑΟΚ Βερόν
Σουτ του Βερόν μπλοκάρει ο Σάχα.
90' Φάουλ ΠΑΟΚ Κονσεϊσάο
Εκτέλεση του Πορτογάλου, η μπάλα πέρασε άουτ.
90' Έναρξη καθυστερήσεων
+3 λεπτά
93' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Κονσεϊσάο
Για διαμαρτυρία.
94' Λήξη αγώνα
Η βαθμολογία στα πλέι-οφ (σε 3 αγώνες) μετά και το 1-0 υπέρ της ΑΕΚ:
Παναθηναϊκός 9
ΑΕΚ 8
ΠΑΟΚ 6
Λάρισα 0



































































































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ