ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αμφίβολος για το ματς με την Πλζεν ο Μπάμπα, τσεκάρεται καθημερινά η κατάστασή του

ΠΑΟΚ: Αμφίβολος για το ματς με την Πλζεν ο Μπάμπα, τσεκάρεται καθημερινά η κατάστασή του
Ο Ραχμάν Μπάμπα INTIME SPORTS

Οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό καθιστούν αμφίβολο τον Ράχμαν Μπάμπα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Βικτόρια Πλζεν, με την κατάσταση του Γκανέζου αμυντικού να τσεκάρεται κάθε ημέρα από το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (24/10, 19:45) με τη Βικτόρια Πλζεν για το Europa League με τον Ράχμαν Μπάμπα να μπαίνει, μαζί με τον Αντώνη Τσιφτσή στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου.

Ο Γκανέζος που αποχώρησε από το ντέρμπι με την ΑΕΚ με ενόχληση στον προσαγωγό, είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τους Τσέχους, για την οποία ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραθέσει την Τετάρτη (23/10) το μεσημέρι την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

“Το ντέρμπι με την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν και πλέον στο μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ υπάρχει το επικείμενο παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν και η πρώτη νίκη στο League Phase του UEFA Europa League 2024-25.

H ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας και ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη μάχη με τους Τσέχους στην Τούμπα.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του ντέρμπι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο τακτικό κομμάτι μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ διεξήχθη και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Μπάμπα έχει κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η κατάστασή του θα εξετάζεται καθημερινά. Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε ατομικό στο γήπεδο.

Την Τετάρτη (23.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Νωρίτερα στις 12:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Τον Ράζβαν Λουτσέσκου θα πλαισιώσει από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ο Μπράντον Τόμας.

Η Βικτόρια Πλζεν θα προπονηθεί στις 19:00 στην Τούμπα, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 18:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Τσέχων” αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου για τη σημερινή προπόνηση.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ