ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανακοινώνεται και πιάνει δουλειά ο Λόβρεν

ΠΑΟΚ: Ανακοινώνεται και πιάνει δουλειά ο Λόβρεν
EUROKINISSI

Εντός της Δευτέρας (16/9) αναμένεται να προκύψουν οι επίσημες ανακοινώσεις για την απόκτηση του Ντέγιαν Λόβρεν που θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ

Ο Ντέγιαν Λόβρεν βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (14/9) στη Θεσσαλονίκη κι έχει ήδη περάσει από τις απαραίτητες
ιατρικές εξετάσεις για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης αμυντικός πήρε την Κυριακή (15/9) μια πρώτη γεύση από την Τούμπα, καθώς παρακολούθησε, από τις σουίτες του γηπέδου, το ντέρμπι της νέας του ομάδας με τον Παναθηναϊκό.

Εντός της Δευτέρας (16/9) αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή του στον Δικέφαλο και θα μπει κι αυτός στις προπονήσεις της ομάδας.

Η συμφωνία των δυο πλευρών, που κλείστηκε λίγο πριν από την εκπνοή της προθεσμίας για τις μεταγραφές του καλοκαιριού, προέβλεπε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο έμπειρος Κροάτης κεντρικός αμυντικός, μέχρι τον Φεβρουάριο όταν και θα ολοκληρωθεί η League Phase του Europa League δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα μπορεί να αγωνίζεται μόνο στις εγχώριες.

Γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί θετικό για την ομαλή ενσωμάτωσή του στους ασπρόμαυρους, καθώς στο πρώτο διάστημα της προσαρμογής του θα υπολογίζεται μόνο για ένα παιχνίδι την εβδομάδα.

Το τελευταίο επίσημο παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκε ήταν αυτό στις 26 του περασμένου Γενάρη με αντίπαλο τη Ρεν για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο ίδιος πάντως στην επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών τούς εξήγησε ότι η απραξία του δεν οφειλόταν σε αγωνιστικούς λόγους ή σε τραυματισμούς.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ