ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Τάισον

EUROPA LEAGUE /  -    (  / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάισον ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος το πρωί της Παρασκευής και έδειξε πως μπαίνει σε διαδικασία επανένταξης σε κανονικούς ρυθμούς. "Χάρισε" την απογευματινή προπόνηση στους παίκτες του ο Λουτσέσκου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε προγραμματίσει διπλή προπόνηση για την Παρασκευή (6/9). Ωστόσο βλέποντας πως οι παίκτες του δούλεψαν σε πολύ υψηλή ένταση το πρωί, αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους το απόγευμα και τους περιμένει πλέον το Σάββατο (7/9) για προπόνηση.

Η διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ έγινε σαφώς καλύτερη όταν είδε τον Τάισον να συμμετέχει σε ένα μέρος του προγράμματος των υπολοίπων συμπαικτών του δείχνοντας πως μπαίνει σε διαδικασία επανένταξης σε κανονικούς ρυθμούς.

"Το αρχικό πρόγραμμα της Παρασκευής προέβλεπε διπλή προπόνηση, όμως οι άγριες διαθέσεις του τεχνικού επιτελείου και οι απαιτητικοί ρυθμοί της πρωινής προπόνησης, οδήγησαν στο να δωθεί μισό ρεπό στους παίκτες του Δικεφάλου.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, συνεχίστηκε με 4 vs 4 σε υψηλή ένταση, σιρκουί με εμπόδια, και δουλειά πάνω στην τακτική. Τέλος η μέρα ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης.

Ο Τάισον συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης και συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μπράντον συνέχισε τη θεραπεία και δούλεψε ατομικά.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (07.09) στις 09:30, στη Νέα Μεσημβρία" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ