ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανέβηκε και περιμένει απάντηση για Κεντζιόρα

ΠΑΟΚ: Ανέβηκε και περιμένει απάντηση για Κεντζιόρα
Ο Τόμας Κεντζιόρα INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ κάνει μια, τελευταία όπως όλα δείχνουν, προσπάθεια για να κρατήσει τον Τόμας Κεντζιόρα παρά τις εξωπραγματικές απαιτήσεις της Ντιναμό Κιέβου.

Ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να κλείσει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, άμεσα το θέμα του Τόμας Κεντζιόρα.

Βλέποντας ότι η Ντιναμό Κιέβου συνεχίζει να κρατά σκληρή στάση απέναντι και στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, παρά το γεγονός ότι του οφείλει χρήματα, ο Δικέφαλος, σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση για τον Πολωνό στην ουκρανική ομάδα.

Μέχρι τώρα οι επιτελείς του ΠΑΟΚ είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύουν να καλύψουν περισσότερα από 200.000 ευρώ, από το ποσό που οφείλει η Ντιναμό στον Κεντζιόρα.

Με το αδιέξοδο να παραμένει και την εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι θετική για τον 3οχρονο αμυντικό στην Τούμπα αποφάσισαν να ανεβάσουν την προσφορά τους.

Σε καμία πάντως περίπτωση δεν πρόκειται να καλύψουν τις απαιτήσεις των Ουκρανών που έχουν απαιτήσει 500.000 για το εξάμηνο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, άλλες 500.000 σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ μπει στο νέο Champions League, αλλά και να αναλάβει η ομάδα της Θεσσαλονίκης το μεγαλύτερο μέρος των οφειλών τους προς τον παίκτη.

Ο ΠΑΟΚ διαμήνυσε στην Ντιναμό ότι δεν συζητά επουδενί τα 500.000 μπόνους για ενδεχόμενη πρόκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κι ανεβάζει την προσφορά του πάνω από τις αρχικές 200.000. Όροι που φαίνεται να έχουν αποδεχθεί οι Ουκρανοί.

Όπως και να έχει η τελευταία προσέγγιση μοιάζει να είναι η οριστική. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας περιμένουν άμεσα απάντηση κι αν δεν είναι αυτή που περιμένουν θα προχωρήσουν στις εναλλακτικές του λύσεις, καθώς είναι δεδομένο ότι αναζητούν δεξιοπόδαρο κεντρικό αμυντικό.

Μάλιστα, το θέμα του Κεντζιόρα είναι αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που δείχνουν διάθεση να δώσουν χρόνο στις περιπτώσεις του επιθετικού και του χαφ που επίσης αναζητούν.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ