ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανοίγει τα χαρτιά του ο Λουτσέσκου ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Λουτσέσκου στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός
Ο Λουτσέσκου στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός INTIME SPORTS

Οι τελευταίες τρεις προπονήσεις θα κρίνουν το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση των Δικεφάλων στην OPAP Arena (20/10, 20:30).

Με το ιατρικό δελτίο στον ΠΑΟΚ γεμάτο με παίκτες που είχαν ενοχλήσεις και τραυματισμούς, με ποδοσφαιριστές ασθενείς αλλά και διεθνείς είναι λογικό ο Ραζβάν Λουτσέσκου να μην έχει δείξει πολλές από τις σκέψεις του ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την ΑΕΚ (20/10, 20:30, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το Matchcenter του SPORT24), στην Αθήνα για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Τα ερωτηματικά για το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει τους πρωταθλητές ο 55χρονος τεχνικός είναι πολλά και έχουν να κάνει με θέσεις σε όλες σχεδόν τις γραμμές του.

Στην άμυνα με τους Μπάμπα και Γιόνι Ότο να μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης το ερωτηματικό έχει να κάνει με την κατάσταση στην οποία επιστρέψει από την Εθνική του ομάδα ο Ομάρ Κόλι. Σε περίπτωση που δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο Αφρικανός έχει το προβάδισμα να πάρει φανέλα βασικού και να αποτελέσει το δίδυμο στα στόπερ μαζί με τον Τόμας Κεντζιόρα.

Επίσης στη μεσαία γραμμή η επιστροφή του Μαντί Καμαρά θα παίξει ρόλο στις επιλογές του προπονητή του ΠΑΟΚ. Αν ο Λουτσέσκου κρίνει ότι ο Καμαρά δεν είναι έτοιμος για 90λεπτο τότε το δίδυμο Στέφαν Σβαμπ, Μαγκομέντ Οζντόεφ θα είναι αυτό που θα ξεκινήσει στο ντέρμπι Δικεφάλων.

Η θέση στην κορυφή της επίθεσης θα παιχτεί ανάμεσα σε Φεντόρ Τσάλοφ και Τάρικ Τισουντάλι με τον Μπράντον Τόμας να επιστρέφει μετά από καιρό στις προπονήσεις των συμπαικτών του ωστόσο για την ώρα να μην είναι λογικά σε θέση για να αγωνιστεί 90λεπτο.

Θέμα υπάρχει και πίσω από τον επιθετικό κορυφή και αυτό εξαιτίας της ίωσης που ταλαιπωρεί εδώ και μέρες τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο Ντέλιας που έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι της Εθνικής με την Ιρλανδία, έχασε τις τελευταίες προπονήσεις. Γεγονός που φέρνει στο προσκήνιο τον Τόμας Μουργκ που αποτελεί την εναλλακτική του Έλληνα μέσου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ