ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Απόψε στη Θεσσαλονίκη ο Τσάλοφ

CSKA's Fedor Chalov celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League quarterfinal, second leg soccer match between CSKA Moscow and Arsenal at the CSKA Arena, in Moscow, Russia, Thursday, April 12, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
CSKA's Fedor Chalov celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League quarterfinal, second leg soccer match between CSKA Moscow and Arsenal at the CSKA Arena, in Moscow, Russia, Thursday, April 12, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP

Ο Ρώσος επιθετικός αναχωρεί το απόγευμα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και θα υπογράψει συμβόλαιο τριών χρόνων με τον ΠΑΟΚ.

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Φεντόρ Τσάλοφ καθώς μόνο τα διαδικαστικά απομένουν για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του που θα τον καταστήσει κάτοικο Τούμπας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από τη Ρωσία ο 26χρονος επιθετικός θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος θα καταβάλει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας το ποσό της ρήτρας εξαγοράς των δικαιωμάτων του που είχε οριστεί στα 3 εκατομμύρια ευρώ ενώ έχει συμφωνήσει ήδη με τον παίκτη για ετήσιες αποδοχές στα 1,3 εκατομμυρία, με 300 χιλιάδες μπόνους.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ