FOOTBALL ANALYSIS

Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Κουλούρη που είχε 0/25 σουτ στο πρωτάθλημα

Ο Ευθύμης Κουλούρης στη νίκη του Ατρόμητου επί του ΠΑΟΚ
Ο Ευθύμης Κουλούρης στη νίκη του Ατρόμητου επί του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο επίμενων νικά. Ο Κουλούρης είχε τις περισσότερες τελικές στο πρωτάθλημα χωρίς γκολ μέχρι να δικαιωθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν μάλλον ο μεγάλος ηττημένος της 10ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Ο Δικέφαλος πήγε στο Περιστέρι να αντιμετωπίσει τον ουραγό και χωρίς νίκη Ατρόμητο την ίδια ώρα που η ΑΕΚ υποδεχόταν τον Ολυμπιακό στο "Σπύρος Λούης".

Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία είτε να προσπεράσει την Ένωση, είτε να μειώσει τη διαφορά από τους ερυθρόλευκους, αλλά δεν κατάφερε τίποτα από τα δύο. Ο Δικέφαλος έχασε 2-0 από τον Ατρόμητο και έμεινε στους 19 βαθμούς, έναν πίσω από την ΑΕΚ και επτά μακριά από τον Ολυμπιακό.

"Δήμιος" της ομάδας του Λουτσέσκου ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 44' και εκείνος που στο 68' ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος μετά την αγκωνιά του Βαρέλα.

Πρώτος στις τελικές στο πρωτάθλημα, αλλά χωρίς γκολ

Για τον Κουλούρη αυτά ήταν τα πρώτα του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το οξύμωρο είναι πως ο Κουλούρης δεν είχε σκοράρει, παρότι ήταν ο πρώτος παίκτης της Super League στις τελικές προσπάθειες.

Πριν γίνει η σέντρα στο Περιστέρι ο φορ των γηπεδούχων είχε 25 τελικές, ήταν πρώτος στη σχετική λίστα, χωρίς όμως να βρει δίχτυα.

Με τον ΠΑΟΚ έκανε το 2/2, έσπασε την γκίνια και σκόραρε για πρώτη φορά μετά από 25 μήνες, αφού είχε να σκοράρει από τον Οκτώβριου του 2019 με τη φανέλα της Τουλούζ.

Δείτε στο σχετικό widget της Opta/Stats Perform τις τελικές και τα expected goals του Κουλούρη στο πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι πως πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Κουλούρης είχε χάσει μόλις δύο μεγάλες ευκαιρίες, μία κεφαλιά εντός μικρής περιοχής στο 2-2 με τη Λαμία και ένα σουτ με το αριστερό από το ύψος του πέναλτι στην ήττα από τον Άρη.

Παρά την προβληματική εικόνα του Ατρόμητου, ο Κουλούρης έβρισκε πάντα τον τρόπο να εκτελεί, έκανε τα περισσότερα σουτ απ'όλους στο πρωτάθλημα και τελικά ήρθε το ματς με τον ΠΑΟΚ να δικαιώσει την επιμονή του και να δώσει στην ομάδα του την πρώτη φετινή νίκη.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Δείτε την Game Night για το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός και την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ:

TAGS FOOTBALL ANALYSIS ΠΑΟΚ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ