ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αυτά είναι τα δεδομένα για τον Μεϊτέ

Ο Μεϊτέ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Μεϊτέ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / INTIME

Τα δεδομένα στην περίπτωση του Σουαλιό Μεϊτέ δεν έχουν αλλάξει, με την οικονομική διαφορά στις συζητήσεις του με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει να υφίσταται.

Την ώρα που έγινε γνωστή η παραμονή του Τόμας Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ, τα πράγματα παραμένουν "παγωμένα" στην περίπτωση του Σουαλιό Μεϊτέ.

Παρά το γεγονός ότι οι δυο πλευρές έχουν αποκαταστήσει την επικοινωνία τους, η διαφορά στο οικονομικό παραμένει, με τον Γάλλο χαφ να μην μειώνει τις απαιτήσεις του και τον ΠΑΟΚ να μην αυξάνει την προσφορά του.

Ο Μεϊτέ στην πραγματικότητα θέλει να διατηρήσει τις αποδοχές του στα επίπεδα που προβλέπει το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα- που παραμένει σε ισχύ- και ο ΠΑΟΚ δεν αποφασίζει να ανεβάσει την πρόταση που του έχει κάνει και να ξεπεράσει το "ταβάνι" που ισχύει μέχρι τώρα για τους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ του.

Το γεγονός ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αυτός που επιμένει στην παραμονή του Μεϊτέ, εκτιμώντας ότι ο Γάλλος τού κάνει τη δουλειά στη μεσαία γραμμή, είναι κι αυτό που κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Δικεφάλου παραμένει σταθερός σε όσα είχε εισηγηθεί εξ αρχής στους επιτελείς της ομάδας για την παραμονή στην Τούμπα των Σβαμπ, Κεντζιόρα και Μεϊτέ - για την ώρα έχει ικανοποιηθεί το αίτημά του στα 2/3 - και την ενίσχυση με 2-3 κινήσεις ποδοσφαιριστών που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα του ρόστερ σε συγκεκριμένες θέσεις.

Εκτός του Μαντί Καμαρά, που ήταν η πρώτη του επιλογή στα χαφ, ο 55χρονος προπονητής έχει ζητήσει επιθετικό κρούσης κι έναν εξτρέμ, με τις δυο αυτές υποθέσεις λογικά να χρειάζονται περισσότερο χρόνο.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ