ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η μεγάλη πρόταση του Δικεφάλου για τον Ραζβάν Μάριν

Romania's Razvan Marin celebrates during a Group E match between Romania and Ukraine at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Monday, June 17, 2024. Romania won 3-0. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Ραζβάν Μάριν. @2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο ΠΑΟΚ προσφέρει 3,5 εκατομμύρια ευρώ στην Κάλιαρι για τον Ρουμάνο μέσου και 1,2 εκατομμύρια τον χρόνο στον ποδοσφαιριστή μαζί με 500 χιλιάδες πριμ υπογραφής.

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει αποφασίσει ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλον τον Σουαλιό Μεϊτέ και έχει κάνει ήδη την κίνηση του για την απόκτηση του Ραζβάν Μάριν.

Ο Δικέφαλος έχει καταθέσει μια πολύ καλή πρόταση στην Κάλιαρι για την αποκτήση του Ρουμάνου μέσου προσφέροντας 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Η ομάδα της Σαρδηνίας διατηρεί τα δικαιώματα του Μάριν μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και λίγες ημέρες πριν υπήρξαν δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι σκοπεύει να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον παίκτη για έναν επιπλέον χρόνο. Η πρόταση του ΠΑΟΚ πάντως είναι μεγάλη για τον Μάριν, που βρίσκεται στη λίστα του πριν από τη συμμετοχή του στο πρόσφατο EURO της Γερμανίας.

Εξίσου καλή είναι η πρόταση που έχουν κάνει οι πρωταθλητές στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο Δικέφαλος του δίνει 1,2 εκατομμύριο τον χρόνο και ταυτόχρονα του προσφέρει και άλλες 500 χιλιάδες ευρώ ως πριμ υπογραφής.

Άλλωστε για τον Μάριν έχει πολύ καλή άποψη και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που πρόσφατα τον συμπεριέλαβε στους συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές που θα ήθελε να έχει στην ομάδα του.

Όπως και να έχει ο ΠΑΟΚ έχει κάνει την κίνηση του και περιμένει απαντήσεις. Είναι δεδομένο ότι η ενίσχυση στα χαφ είναι το επόμενο βήμα του προγραμματισμού που έχουν κάνει στην Τούμπα, μετά από τις εξελίξεις που έχουν προκύψει για την γραμμή κρούσης με τις περιπτώσεις, σε πρώτο χρόνο με τον Τισουντάλι αλλά και σε δεύτερο με τον Τσάλοφ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ