ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι του Δικεφάλου αν προκριθεί στα playoffs του Champions League

CHAMPIONS LEAGUE 2024-2025 /  /  -
CHAMPIONS LEAGUE 2024-2025 / / - EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε ραντεβού με την Μάλμε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και γνωρίζει ήδη τους υποψήφιους αντιπάλους του στην κλήρωση των playoffs, στην οποία θα μπει την ερχόμενη Δευτέρα (5/8, 13:00) στην Νιόν.

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στα ματς με την Μπόρατς και με την πρόκρισή του εις βάρος των Βόσνιων όχι μόνο έκλεισε θέση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (6 Αυγούστου και 13 του ίδιου μήνα τα παιχνίδια με την Μάλμε) αλλά και στην κλήρωση των playoffs για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Αυτή θα λάβει χώρα την ερχόμενη Δευτέρα (5/8, 13:00) στην Νιόν, με τον Δικέφαλο να είναι στους ισχυρούς, ως ζευγάρι με την Μάλμε και να γνωρίζει ήδη τους πέντε υποψηφίους αντιπάλους του.

Αυτοί θα είναι η πρωταθλήτρια Τουρκίας Γαλατάσαραϊ, καθώς και τέσσερα ζευγάρια του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα playoffs:

  • Γαλατάσαραϊ (Τουρκία)
  • Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν) - Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)
  • Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία) - ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)
  • Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία) - Γιαγκελόνια (Πολωνία)
  • Στεάουα (Ρουμανία) - Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)

Σημειώνεται πως η παρουσία του ΠΑΟΚ στο γκρουπ των ισχυρών του επιτρέπει να αποφύγει επικίνδυνες ομάδες όπως είναι η Ντίναμο Ζάγκρεμπ (Κροατία), ο Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), η Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), που θα βρεθούν επίσης στην κλήρωση της Δευτέρας.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ