ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κωνσταντέλια η πρώτη προπόνηση του Δικεφάλου στην Ολλανδία

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στην προπόνηση του ΠΑΟΚ
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στην προπόνηση του ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προπόνησε για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ στο Χορστ, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να κάνει ατομικό.

Χωρίς τον Γιάννη Κωνσταντέλια ξεκίνησε το πρόγραμμα του βασικού σταδίου στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία τη Δευτέρα (1/7).

Ο Ντέλιας συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις και γυμνάστηκε ατομικά στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα στο Χορστ.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν και τη φυσική τους κατάσταση, αλλά και τακτική στην πρώτη προπόνηση του Δικεφάλου επί ολλανδικού εδάφους.

"Αναχώρηση, ταξίδι, εγκατάσταση και φυσικά πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία. Μια μεγάλη μέρα έφτασε στο τέλος της για το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, που ξεκίνησε το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Λίγο μετά την άφιξη στο ξενοδοχείο οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο πάτησαν χορτάρι στο Χορστ. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση κι ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ ακολούθησε παιχνίδι με μικρές εστίες.

Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε αμυντικούς και επιθετικούς και δούλεψαν στον τομέα της τακτικής, ενώ στο φινάλε διεξήχθη παιχνίδι δύο ομάδων σε τέσσερις εστίες.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε στο ξενοδοχείο και δούλεψε ατομικά.

Την Τρίτη (02.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:30 ώρα Ελλάδας αλλά και στις 18:30", αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ