ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία για την Μπόρατς

SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS /  -  (  /  )
SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / - ( / ) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για την πρώτη μάχη με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο ΠΑΟΚ έμαθε σήμερα (22/07) το μονοπάτι του μέχρι και τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ωστόσο πρώτα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και στη σημερινή (22/07) προπόνηση έριξε όλο το βάρος στην τακτική ενόψει του πρώτου ματς με τους Βόσνιους στην Τούμπα.

"48 ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου κορυφώνει τις προετοιμασίες του για την επίσημη πρεμιέρα.

Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης, μέσα από ασκήσεις και ένα οικογενειακό διπλό.

Για μία ακόμα μέρα το ιατρικό δελτίο παρέμεινε κενό, με το τεχνικό επιτελείο να έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με όλους τους παίκτες διαθέσιμους.

Την Τρίτη (23.07) στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου στο γήπεδο της Τούμπας. Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Αντρέ Βιεϊρίνια . Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία, με τα πρώτα 15 λεπτά του προγράμματος να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα θα πάρει γεύση από την Τούμπα, καθώς θα προπονηθεί στις 20:30 στην έδρα του αγώνα, με την προπόνηση να είναι ανοιχτή για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί και η συνέντευξη Τύπου της βοσνιακής ομάδας", αναφέρει το ενημερωτικό σημείωμα του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ